Digidexo.com

Snacks som holder deg mett lenger

Snacks som holder deg mett lenger


Når du prøver å holde seg til en diett eller nye spisevaner, kan den innledende sult være skremmende. Enten du ser på kaloriinntaket for å administrere din vekt eller slanking av helsemessige årsaker, sultfølelse og mage growls er ubehagelig og noen ganger pinlig. Snacking på mat som holder deg mett lenger er den beste måten å avverge sultfølelse. Bare husk å holde snack størrelser liten --- du bare vil ta kanten av, ikke legge til et annet måltid.

Lav tetthet Snacks

Høy tetthet matvarer inneholder en høy mengde kalorier per gram. Lav tetthet matvarer inneholder en lav mengde kalorier per gram. For eksempel, 100 g potetchips inneholde omtrent 535 kalorier sammenlignet med 100 gram rå epler på 47,5 kalorier. For samme mengde kalorier, kan du ha 11 flere porsjoner av epler sammenlignet med en porsjon chips. Denne tettheten av kalorier er det som holder magen mett. Å spise low-density snacks betyr at du fyller opp på mat full av vann og næringsstoffer, ikke kalorier. Lav tetthet matvarer inneholder buljong supper, grønne blader, frukt og grønnsaker.

Fiber Snacks

Fiber er en annen mat lav i kalorier per gram sammenlignet med karbohydrater og bearbeidet mat. High-fiber snacks bidra til å regulere blodsukkernivået og hormoner i hjernen som forårsaker mat cravings. Foods høy i fiber inneholder hele korn, frukt og grønnsaker, bønner, linser og belgfrukter.

Protein Snacks

Tar i riktig mengde protein i løpet av dagen er en effektiv måte å avverge sult. Magre proteiner som kjøtt, kylling, sjømat, belgfrukter og linser bidra til å balansere metabolisme og kan holde deg følelsen fyldigere lenger. Protein er mer effektiv i å forlenge metthetsfølelse (fylde følelse) enn både karbohydrater og fett.

Nut Snacks

Nøtter er en av de mest vanlig foreslått snacks for å forlenge metthetsfølelse på grunn av deres høye innhold av både protein og fiber. Men fordi deres kaloritettheten er stor, bør peanøtter, mandler, valnøtter, cashewnøtter og frø bli fortært i beskjedne porsjonsstørrelser. En liten håndfull tilsvarer en porsjon, som bør være nok til å avverge sult mellom måltidene.