Digidexo.com

Gangrenøs Galleblære Symptomer

Galleblæren sitter like under leveren. Hovedformålet med galleblæren er å lagre og konsentrere galle som brukes i fordøyelsen. Galleblæren kan bli betent, infisert og til slutt angrepet av koldbrann for noen mennesker. Tegn og symptomer på en angrepet av koldbrann galleblæren er ikke alltid lett å finne, men hvis galleblæren blir angrepet av koldbrann det kan være farlig og noen ganger dødelig for en person.

Pain

Smerte kan være den mest akutte symptom på en angrepet av koldbrann galleblæren. Smerten vanligvis finnes i øvre høyre side av magen og er akutt og intens i naturen. Smerten vanligvis blir verre når maten er spist, og mange mennesker med galleblæren betennelse eller funksjonsfeil har en hard tid å fordøye fet mat. Smertene er noen ganger feilaktig som "gass smerter". I senere stadier smertene kan flytte rundt og manifestere seg hvor som helst i magen eller til og med inn i skulder eller hender.

Oppkast

Oppkast er også et tegn på en angrepet av koldbrann galleblæren. Rikelig og hyppig oppkast oppstår når kroppen ikke kan lagre mat og galle. Den oppkast hos de med angrepet av koldbrann gallbladders kan være rikelig og produsere mye galle eller det kan være tørr kaste og en konstant følelse av kvalme.

Tarmproblemer

Diaré, sammen med oppkast, kan være et tegn på en angrepet av koldbrann galleblæren. Diaré oppstår vanligvis kort tid etter å ha spist mat, særlig høy i fete matvarer, og kan vedvare i timer eller dager. Fordi diaré og oppkast er vanlige sykdommer og kan fremstilles ved en rekke forskjellige sykdommer mange leger ikke telle det som et endelig tegn på galleblæren problemer eller sykdom.

Fever

Om 1/3 av alle pasienter med galleblæren sykdom vil vise tegn til feber og frysninger, spesielt når galleblæren blir angrepet av koldbrann. En angrepet av koldbrann galleblæren er en infeksjon som lett kan spre seg i hele kroppen og som kroppen forsøker å bekjempe infeksjonen feber og frysninger er vanlig. Akkurat som oppkast og diaré feber er et vanlig symptom på mange sykdommer så det ikke bør betraktes som en konkret symptom på galleblæren sykdom.

Gulsott

I senere stadier av galleblæren sykdom, når galleblæren har blitt angrepet av koldbrann mange pasienter viser tegn til gulsott, eller gulfarging av hud og øyne. Gulfarging produseres når galleblæren ikke lenger kan lagre ekstra galle og pigmentering kan komme gjennom i huden og i det hvite i øynene.