Digidexo.com

nervøsitet mageproblemer

Hvordan bruke vitaminer for Nervøsitet

Angst og nervøsitet er ødeleggende for kroppen når opplevd over en lengre periode. Stress reduserer oksygennivået i blodet, noe som reduserer organfunksjon. Nok stress kan seriøst hindre din helse. Hvis du ønsker å gjøre noe med din nervøsitet, trenger du ikke å ta reseptbelagte medisiner for å bidra til å løse problemet. Det er noen vitaminer du kan ta for å lette din angst. Følg denne veiledningen hvis du ønsker en mer naturlig tilnærming for din nervøsitet kur.

Hvordan bruke vitaminer for Nervøsitet

•  Ta 3 typer vitamin B (tiamin, pyridoksin, og niacinamide), 3 ganger per dag. Mens alle tre har en type dempende effekt på hjernen, også bidra til å stabilisere laktatnivåer. Fosser laktatnivåer føre til angstanfall i personer med nervøsitet. Vitamin B minimerer, og noen ganger helt eliminerer, angstanfall.

forbruker minst 20 milligram sink pr. Imidlertid aldri ta mer enn 100 milligram av sink i en dag. Sink er et viktig vitamin i kampen og beskyttelse mot frie radikaler. Frie radikaler er skadelige celler forårsaket av nervøsitet.

utnytte kraften av magnesium og kalsium når de tas sammen. Du trenger bare å ta disse vitaminene gang per dag. Faktisk, tar dem en time før sengetid er ideelt fordi de jobber sammen for å hjelpe deg å sove. Mens kalsium har en avslappende effekt, magnesium utgivelser spenning og muskelspasmer forårsaket av nervøsitet.

Kontroller at binyrene fungerer korrekt ved å ta vitamin C med bioflavonoider og kalium. Dele dosen opp 3 ganger i løpet av dagen. Når de tas sammen de gir en beroligende effekt på kroppen.

Ta en vitamin E supplement for å bidra til å øke oksygen til hjernen. Oksygen molekyler blir overført til hjernen ved hjelp av vitamin E. vitamin E også beskytter kroppen mot frie radikaler forårsaket av nervøsitet. Dette tillegget kan tas en gang per dag.

Hint

  • Sørg for å snakke med lege og la henne vite hva vitaminer du tar. Noen medisiner negativt reagere med visse vitaminer, så det er i din beste interesse å la din lege eller apotek vite.
  • Ikke feil niacin for niacinamide. De er to veldig forskjellige vitaminer. Hvis så mye niacin er tatt tre ganger per dag, kan det være svært giftig.

Hårtap skyldes nervøsitet

Hårtap skyldes nervøsitet


Nervøsitet kan gjøre mer enn bare å påvirke din helse og generelle mentale velvære. Det kan være en oppskrift på katastrofe for håret ditt. En enkel sjokk for systemet kan føre til hårtap for så lenge nervøs tilstand gjenstår.

Identifikasjon

Telogen effluvium er en tilstand forårsaket av stress og sykdommer som forårsaker et plutselig støt på systemet. Dette kan være på grunn av stress eller sykdom.

Årsaker

Selv folk med nervøse tilstander kan oppleve telogen effluvium, forskerne er ikke helt sikker på hvorfor. Det forårsaker mer hår enn vanlig å inngå telogen (hvile) stadium, noe som resulterer i håret tynning og tap.

Symptomer

Et symptom på telogen effluvium, i tillegg til symptomer på nervøsitet i seg selv, er overdreven hår tynning eller tap fra hårfestet.

Behandling

Det er vanligvis ingen behandling nødvendig for telogen effluvium siden det vil generelt klare seg på egen hånd når den nervøse tilstand er behandlet.

Fact

Hvis hårtapet er omfattende og du trenger hjelp til å vokse hår, kan du bruke et produkt tilgjengelig over-the-counter kalt aktuell løsning Minoxidil.

Hva er årsaken til Nervøsitet & Svimmelhet?

Hva er årsaken til Nervøsitet & Svimmelhet?


Nervøsitet og svimmelhet er tilstander forårsaket av en plutselig endring i kroppsfunksjoner som forstyrrer balansen i kroppen. Oftest er disse forholdene er forårsaket av en midlertidig endring i blodstrømmen, eller en ubalanse i det indre øret. Selv om det er normalt å av og til oppleve disse forholdene, kan vedvarende følelser av nervøsitet eller svimmelhet indikere en skjult problem i kroppen din at du bør ha en lege undersøke.

Vertigo

Vertigo er en tilstand som er forårsaket av problemer med nervene funnet i nærheten av det indre øret. Når disse nervene virker ikke, vil den lidende oppleve radikale likevekts endringer på grunn av en ubalanse forårsaket av feiltenning av nerver. Nervene påvirke balansen mekanismen i øret, slik at personen skal ha følelsen av ubalanse, og kvalme og oppkast hvis problemet er for alvorlig.

Presynkope

Presynkope, eller følelsen av å besvime, er en tilstand som må overvåkes riktig å fastslå hvor alvorlig medisinsk tilstand. Følelse av å besvime er forårsaket av endringer i blodtrykket, noe som kan skje hvis du sitte eller stå opp for raskt. Imidlertid kan sykdommer som omfatter hjertet også føre til at du føler deg svimmel, så hvis din besvimelse skjer ofte og uten grunn, snakke med en lege om din tilstand.

Ulikevekt

Klossethet kan føre til at du mister balansen; Men hvis du lider av ulikevekt, har du mest sannsynlig har et annet problem som fører deg til å svaie når du står. Inner-øre problemer, nerve og vevsskade og andre fysiske plager kan resultere i tap av balanse. Det finnes også medisiner foreskrevet av legen din som kan føre til at du føler deg ubalansert. Viktigst, kan tap av balanse indikerer begynnelsen på en nevrologisk lidelse hvis det skjer ofte.

Nervøsitet

Nervøsitet har lite å gjøre med den fysiske nervesystemet og mer med den mentale tilstanden til personen. Folk føler nervøs når de støter på en situasjon som er ukjent for dem, og de vet ikke hvordan du skal reagere. Nervøsitet kan være et resultat av angst forårsaket av en eksisterende medisinske tilstand, men nervøsitet kan også skje på grunn av det daglige.

Underarm Sweat grunn Nervøsitet

Underarm svette er normalt, og det kan oppstå når du er nervøs. Svette er prosessen kroppen bruker til å kjøle seg av.

Funksjon

Svette styres av vår sympatiske nervesystemet, en automatisert respons system som er kontrollert av meldinger den mottar fra hjernen.

Process

Når du er nervøs, kan du begynne å bli varm og føle svetten begynner å dryppe fra armhulene. Når dette skjer, vil hjernen din sender meldinger til nervesystemet at det er behov for å avkjøle kroppen din. Svettekjertlene under armene svare på disse meldingene og begynne å slippe svette for å kjøle deg ned, ifølge Medline Plus.

Svette er Normal

En trigger for svette er våre følelser som nervøsitet. Jo mer du er nervøs svette, jo mer vil du svette. Hvis du forteller deg selv at svette er normalt, kan du ikke være så nervøs for det.

Følelser

Å lære å kontrollere dine følelser kan leksjon reaksjonen av svette. Finn teknikker for å roe hjernen din i situasjoner som gjør deg nervøs.

Oppløsning

Underarm svette begynner i puberteten og varer hele livet. Svette er normalt og kan vanligvis bli kontrollert av antiperspiranter.

Hvordan redusere rødhet i ansiktet Fra Nervøsitet

Hvordan redusere rødhet i ansiktet Fra Nervøsitet


Rødhet i ansiktet, også kalt rødmende eller rødme, er et vanlig symptom på nervøsitet. Når vi blir nervøse, blodårene i ørene, panne, nese og kinn utvider seg, og blodet strømmer til disse områdene, i henhold til sosial angstlidelse og skyhet Info nettside. Nervøsitet kan også føre til at huden blir varm og svett, noe som gir den nervøse person signaler om at de er å snu rødt. Nervøsitet er ofte forsterket av frykt andre vil legge merke til eller dømme rødhet.

Bruksanvisning

•  Ro deg ned gjennom dyp pust og positiv tenkning. Følelser som nervøsitet og angst, utløse fysiologiske reaksjoner i kroppen som fører til rødming, i henhold til sosial angst lidelser. Når du føler rødhet kommer på, ta dype avslappende pust og tenke positive affirmasjoner å bremse disse fysiologiske responser og hindre blod rushing til ansiktet, varm hud og svetting. For eksempel, hvis nervøsitet skyldes offentlige taler, i sin artikkel "Slik Conquer Public Speaking Frykt," Dr. Morton C. Orman anbefaler å huske at mange mennesker snakke offentlig hver dag, kan ikke noe dårlig kommer fra offentlige taler og generelt publikum ønsker å høre deg snakke.

Stay som stress gratis i ditt daglige liv som mulig for å hindre angrep på angst og nervøsitet. Fokusere på dine positive egenskaper, sette realistiske mål, opprettholde sunne levevaner (for eksempel riktig kosthold og mosjon), ved hjelp av stress management teknikker (for eksempel mekling) og huske at pinlige situasjoner er bare små, passerer deler av livet bidrar til å redusere angst som kan føre til flushing, ifølge Mayo Clinic.

Besøk en lege hvis problemet ikke kan håndteres med livsstilsendringer. Dreven rødming kan være et tegn på en medisinsk tilstand, for eksempel rosacea, eller en angstlidelse, som sosial fobi, ifølge Mayo Clinic. Mange personer med rosacea rødme lett respons på fysiologiske triggere stimulert av nervøsitet på grunn av hevelse i blodårene i ansiktet. Muntlig medisiner og kremer kan bidra til å redusere ansikts rødhet i rosacea lider, ifølge Mayo Clinic. De med angstlidelser kan ha nytte av anti-angst medisiner og psykologisk rådgivning.

Tegn på nervøsitet før du et bryllup

Tegn på nervøsitet før du et bryllup


Tegn på nervøsitet før bryllupet går også under andre navn. Et par av disse inkluderer pre-bryllup jitters og kalde føtter. De er et vanlig fenomen forårsaket av store forandringer i livet for bruden, brudgommen og deres familier og venner. Identifisere symptomer på mild nervøsitet går langt i å redusere sine effekter på den store dagen.

Fysiske Signs

Den fysiske tegn på nervøsitet kan bringe på panikk i og for seg selv. Symptomer som rask hjerterytme, svetting, kvalme, tørr munn og svimmelhet er noen av de vanligste symptomene. Du kan også oppleve skjelvende, urolig mage, irritabilitet og hjertebank. Hvis disse symptomene følger i hælene på tanker om den store dagen, spørsmål om din fremtid eller er utløst av bryllupet planlegging, du kan ha oppstått pre-bryllup jitters.

Emosjonelle Signs

Noen mennesker internal sine følelser, og kan bare manifestere emosjonelle symptomer på nervøsitet. Disse kan inkludere følelser av frykt, engstelse, bekymring, depresjon, frykt, forvirring, frykt eller usikkerhet. Følelser som disse som kommer i bølger - og at du er i stand til logisk kvele - er også tegn til kalde føtter.

Når skal Worry

Hvis din nervøsitet er permanent og tar all gleden ut av bryllupet ditt, eller hvis din angst er ødeleggende, kan din sub-bevisst prøver å advare deg. Siden nervøsitet er en instinktiv reaksjon, bør nerver som ikke kan gjøres opp, eller avhør din egen eller hans sanne følelser sende opp et rødt flagg i tankene dine. Du trenger for å løse slike problemer før bryllupet for å spare heartache etterpå.

Beroligende Nerver

Før nervene ta helt over og føre til at du tviler på alt du vet er sant, prøv å få dem under kontroll. Dette kan være så enkelt som en mental dask og fortelle deg ikke å være dum, eller kan kreve meditasjon eller en urtemedisin for å kontrollere. Dyp pusting kan bidra til å refokusere negativ energi. Positive selvfølelsen er også nyttig, eller en lang prat med din ektefelle-å-være kan være bare billett for å få beroligende perspektiv.

Nervøsitet og angst symptomer

Nervøsitet og angst er normale følelser som du kan ha under en spesielt stressende eller traumatisk hendelse i livet ditt. Men hvis du opplever hyppige nervøsitet og angst eller hvis disse symptomene blir verre, kan det hende du har en psykisk helse tilstand som generalisert angstlidelse. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, kan symptomer som nervøsitet og angst bli administrert gjennom livsstilsendringer og medisinske behandlinger.

Time Frame

Akutt nervøsitet og angst er knyttet til en bestemt hendelse og vare i noen timer eller dager, mens kronisk nervøsitet og angst kan vare i flere uker eller lenger.

Fysiske symptomer

Endringer i kroppen forårsaket av nervøsitet og angst inkluderer uregelmessig hjerterytme, overdreven svetting, muskelrykninger, pacing og håravfall.

Emosjonelle effekter

Nervøsitet og angst som blir kronisk kan ha alvorlige følelsesmessige effekter, inkludert tilbaketrekning fra aktiviteter du brukte til å nyte, irritabilitet og depresjon.

Årsaker

Årsaker til nervøsitet og angst kan være stress på jobben eller skolen, problemer med din partner eller barn, bekymringer om sykdom eller økonomiske vanskeligheter.

Hjem Rettsmidler

Du kan være i stand til å håndtere nervøsitet og angst ved hjelp av avslapping og pusteteknikker, får rikelig med mosjon og søvn, eller bruke eteriske oljer som lavendel og tea tree olje til huden din som aromaterapi.

Medisinske behandlinger

Symptomer på nervøsitet og angst som vedvarer eller blir verre kan kreve behandling med medisiner som Lexapro eller Zoloft samt rådgivning med en sertifisert mental helse spesialist.

Hvordan å overvinne nervøsitet

Hvordan å overvinne nervøsitet


Når du føler deg nervøs kan det være umulig å være på ditt beste. Ofte kan følelser av sosial angst, frykt for offentlige taler eller sjenanse bidra til nervøse følelser. Det er mulig å overvinne nervøsitet til en viss grad, slik at du kan se og føle deg mer trygg i enhver situasjon. Her er noen tips.

Bruksanvisning

•  Praksis i speilet. Hvis du har til å gi en tale, gå på en date eller delta på en fest, praksis scenarier i speilet. Gjøre opp imaginære skript og situasjoner og faktisk utfører dem. Du kan selv lydbånd eller videotape selv å bedre visualisere deg selv gode resultater i en offentlig setting.

Praksis hva du skal si og bli kunnskapsrik om emner som kan oppstå i sosiale situasjoner. Hvis du kommer til en fest for eksempel, kan du prøve å vite hva som skjer i nyhetene, underholdning eller nye teknologiske fremskritt for å være i stand til å ha en vellykket samtale. Selv å vite litt om disse fagene vil hjelpe deg til å virke noe kunnskapsrik. Hvis du gir en tale, sørg for å vite emnet godt. Hvis du får glemme hva du hadde planlagt, kan du alltid snakke fra det du vet å fylle ut hullene.

Lær dype pusteavspenningsteknikker, yoga og meditasjon. Alle disse aktivitetene vil hjelpe deg med å håndtere følelser av nervøsitet ved å hjelpe deg til psykologisk og fysiologisk roe kroppen når du opplever følelser av nervøsitet eller angst. Ta tre eller fire dype åndedrag når du er i en situasjon hvor du føler deg nervøs for å roe kroppen og gir oksygen til hjernen. Dette vil hjelpe deg til å tenke klarere og bremse din hjerterytme til et mer normalt nivå.

Bruk visualisering. Enten du meditere eller bare lukke øynene i noen minutter, visualisere situasjonen der du blir nervøs og se deg selv som vellykket navigere den situasjonen. For eksempel hvis du blir sjenert i sosiale situasjoner, se deg selv som å være utadvendt og pratsom. Dette gjør det mulig å bedre takle i det virkelige liv.

Tving deg selv til å gjøre de tingene som gjør deg nervøs. Hvis du blir engstelig når du går ut, kan du prøve å sosialisere oftere. Hvis offentlige taler er en trigger for din angst, stå opp og snakke i offentligheten. Jo mer vant du blir til situasjoner som forårsaker du frykter, jo lettere vil de bli. Husk å øve på situasjoner med de ovennevnte teknikkene før du faktisk utfører aktiviteten for å oppmuntre positive erfaringer.

Sett ting i perspektiv. Forstå at uansett hva situasjonen er som gjør deg nervøs er sannsynligvis ikke kommer til å forandre livet ditt i noen reell måte hvis du ikke er vellykket. For eksempel, hvis du frykter å få opp foran folk og lage en tale, og du slip opp og glemme ordene, er det ikke slutten av verden. Det vil trolig være pinlig, men kan også være en lærerik opplevelse. Tenk deg den verste fall. Plan for hva du vil gjøre hvis ting ikke går som planlagt. Komme opp med noen vitser og se deg selv å måtte improvisere i en situasjon.

Bli en skuespiller. Noen ganger opptrer som om du er sikker på er nyttig. Hvis du handle som om du er ikke sjenert vil det hjelpe deg til å bli mindre hemmet. Prøve å etterligne noen som du føler er trygg og forsøke å ta på at enkeltpersoner egenskaper. Noen ganger å være sjenert er frykten for ikke å bli akseptert for den du er. Hvis du kan fungere som noen andre, kan den frykten forsvinne til en viss grad.

Smil og stille spørsmål når du føler at du ikke kan komme opp med noen samtale. Folk elsker å snakke om seg selv. Vet grunnleggende spørsmål som vil bryte isen som "hva slags arbeid gjør du", "har du noen barn", "hvor er du fra", "hva skolen gjør / gjorde du delta", "har du sett noen gode filmer i det siste "," hva slags musikk liker du, "osv Planlegg disse spørsmålene på forhånd slik at du ikke blir sittende fast i samtalen.

Prøv Kava ​​Kava, Valerian rot og kamille te for å roe nervene. Disse urtene har en fysiologisk beroligende effekt. Sitronmelisse kan også brukes i en te form for å roe nervene. Prøve seg en lavendel duft å roe nervene.

Vises trygg og aldri la folk vite at du er nervøs. Dette vil gjøre at du føler deg mer trygg også. Husk at de fleste mennesker lider av nervøsitet i ukjente situasjoner. Nøkkelen er å fremstå som om du er komfortabel. Dette gjør alle rundt deg til å føle mindre engstelig også, og vil lette de fleste situasjoner.

Natural Cures for Nervøsitet

Natural Cures for Nervøsitet


Nervøsitet kan være alt fra en liten følelse av engstelse hele veien til en full blåst panikkanfall. Det føles forskjellig for forskjellige personer. Noen vanlige symptomer inkluderer rastløshet, overdreven bekymring, manglende evne til å konsentrere seg, en stram følelse i brystet eller halsen, sommerfugler i magen og irritabilitet. Det er resepter tilgjengelige for kronisk nervøsitet (du er nervøs hele tiden), så vel som akutt angst (panikkanfall), men du vil kanskje prøve naturlige botemidler først.

Urtemedisiner

Fordi urter kan samhandle med reseptbelagte medisiner, bør du snakke med din helsevesenet leverandør hvis du tar reseptbelagte legemidler før du prøver disse naturmidler.

Vanlige urter som brukes for nervøsitet og angst inkluderer pasjons, skullcap, Valerian, kava, johannesurt og sitronmelisse. Du kan kjøpe disse på en naturlig mat butikk i te, kapsler og noen ganger i tinkturer.

Vitaminer, mineraler og aminosyrer

Du kan prøve å legge disse til din daglige rutine for å se om det hjelper med din nervøsitet og følelsen av velvære: GABA, kalsium, sublingual B-vitaminer (det bør inkludere folsyre) og magnesium.

Alternative behandlinger for å prøve

Du bør vurdere å trekke seg fra koffein hvis du drikker mye te, kaffe eller brus. For mye koffein kan ha en negativ effekt på nervesystemet.

Kognitiv atferdsterapi (CBT) med eller uten urte og vitaminterapi, kan være i stand til å komme til roten av problemet og eliminere angst og nervøsitet.

Andre behandlinger inkluderer: homøopatiske midler, aromaterapi, Ayuvedic rettsmidler, accupressure, accupuncture, massasjeterapi, yoga eller tai chi, dyp pusting, stretching, beskjeden mosjon, meditasjon og tro-basert bønn og studium.

Hvordan overvinne Sports Nervøsitet

Hvordan overvinne Sports Nervøsitet


Ting som økt hjertefrekvens, ustø hender og magesyke kan slå deg rett før du deltar i en sportsbegivenhet. Ifølge "Sports Psychology for Dummies", det er det du tenker på som får kroppen til å reagere. Jo mer du tenker på snubler, sviktende eller tape, de mer fysiske effektene du vil oppleve. De mer fysiske effektene du opplever, jo mer nervøs blir du. Hvis du lære å holde fokus på å være rolig og i kontroll før hver hendelse, vil de fysiske effektene av nervøsitet avta betraktelig.

Bruksanvisning

•  Fokuser på hvordan du skal utføre prosessene av sporten - ikke på utfallet. For eksempel, hvis du konkurrerer i et spor konkurranse, fokusere på hvordan å tempoet selv under løpet slik at du kan gjøre ditt aller beste. Ikke fokuser på å vinne eller bekymre deg for å miste; når du gjør det, kan nervøsitet streik.

Pust slik at du får nok oksygen inn i lungene. Ta dype åndedrag som nødvendig, spesielt hvis du begynner å føle angst. De dype åndedrag kan hjelpe deg å slappe av og fokusere.

Gjenta stille til deg selv en kø ord eller uttrykk som "slappe av" hvis du begynner å føle kroppen din tensing eller magen blir opprørt. Dette vil hjelpe deg å få tilbake fokus.

sprette opp og ned på ballene dine føtter eller jogge på plass for å frigjøre noe av nervøs spenning og deretter klappe i hendene rett før du går inn i konkurransen. Klapp kan bli et signal for å fokusere på prosessen, ikke nervøsitet, i henhold til informasjon i artikkelen "Nervous er Normal: Tips for å hjelpe våre utøvere Overcome" av David Jacobson i Positiv Coaching Alliance.

Tips og advarsler

  • I nedetid, skriver måter du kan håndtere problemer som kan oppstå mens du konkurrerer. For eksempel, hvis du skli og falle, kan du få opp og gi det beste innsats uten å fokusere på sluttresultatet.
  • Aldri fokusere på følelser av nervøsitet eller angst når de begynner å skje, eller du kan ende opp med å gjøre situasjonen verre. Stille gjenta signalet ord eller uttrykk i hjernen din til å roe deg selv og få tilbake fokus.

Naturlige måter å kontrollere Nervøsitet

Naturlige måter å kontrollere Nervøsitet


Nervøsitet, også kalt angst, er en følelse av engstelse. Personer som lider av angst kan oppleve svette eller skjelving. En økt hjertefrekvens er også vanlig når man er nervøs, som er en følelse av å komme fare eller panikk. En rekke at-home rettsmidler eksisterer for å lette følelser av nervøsitet. Hvis dine følelser av angst er alvorlige, bør du vurdere å gå til legen din, som medisiner eller terapi kan lette symptomene dine.

Avslapping teknikker

Når du føler deg engstelig eller nervøs, finne måter å slappe av selv. Meditasjon kan roe deg ned og hjelpe deg å takle angst. Prøv noen enkle yoga for å slappe av. Bruk pusteteknikker, eller rett og slett ta et varmt bad eller en tur med en venn. Også prøve visualiseringsteknikker for å forestille deg selv i en mer avslappet miljø, foreslår WebMD.

Trening

Øvelse holder deg frisk, løfter humøret og kan distrahere deg fra situasjoner som gjør deg nervøs. Trening reduserer også stress, ifølge MayoClinic.com. Prøv å trene fem dager i uken for å forebygge angst. Gjør noe du liker, fra å gå eller sykle til svømming eller aerobic. Når du føler deg nervøs, prøve øvelser som fokuserer på pust og form, for eksempel yoga eller tai chi.

Diett

Kosttilskudd endringer kan forbedre humøret og redusere nervøsitet, bemerker MayoClinic.com. Spis et sunt, balansert kosthold som inneholder hele korn, rikelig med frukt og grønnsaker, magre proteiner og lite fett meieri; unngå mat med høyt fett. Øke inntaket av matvarer rike på omega-3 fettsyrer for å øke stemningen. Disse sunne fettsyrer finnes i fisk som laks og torsk, samt i valnøtter. Redusere eller eliminere koffein fra kostholdet ditt, da det kan forverre symptomene på angst. Koffein finnes i kaffe, brus, te og sjokolade.

Søvn

Få nok søvn kan bidra til å lette angst. Sikte på å få seks til åtte timer søvn hver natt. Hvis angst holder deg våken om natten, prøv avslapping teknikker for å hjelpe deg å sove. Ta et varmt bad eller lese en bok før sengetid for å distrahere deg fra dine bekymringer, slik at du kan hvile.

Avslapping teknikker for angst og nervøsitet

For mye angst, stress og nerver kan føre til en masse problemer i dagliglivet og ha skadelige effekter på helse. Hvis du lider av angst, er det viktig å finne en måte å slippe noe av den angst og få litt fred tilbake til din kropp og sinn. Nedenfor er tre teknikker for avslapning som skal bidra til å lindre angst, nervøsitet og stress.

Meditasjon

Meditasjon er en enkel måte å roe angst og slappe av kropp og sinn. Siden meditasjon krever litt mer enn et rolig sted å sitte, kan det bli utført til nesten enhver tid. Å meditere, først finne et rolig sted der du ikke vil bli forstyrret av noen før du er ferdig. Det er viktig at du ikke har noen distraksjoner, slik at du kan konsentrere deg om quieting tankene dine. Sitt på en flat, behagelig overflate slik som gulvet eller en rett rygg stol. Unngå å meditere på en seng siden du kan bli fristet til å sovne. Pust sakte inn gjennom nesen og puster ut gjennom munnen. Prøv å konsentrere seg om noe annet enn å puste og prøve å tømme hodet for alle tanker. Det kan ta litt arbeid for å være i stand til å tømme tankene helt, så vær tålmodig med deg selv.

Pusteøvelser

En av de mest praktiske avslapping metoder er dypt pust. Disse øvelsene kan utføres når som helst når angst og nervøsitet oppstår. Dyp pusting innebærer å sitte rett i en stol eller liggende flatt. En hånd bør plasseres på brystet og den andre hånden på magen. Når de puster inn, bør hånden plassert på magen stige betydelig mens hånden på brystet stiger svært lite. Dette er for å sikre at du puster fra blender, snarere enn å ta grunne åndedrag fra brystet. Ta noen minutter å stille ditt sinn og fokusere på bare din puste. Pust sakte inn gjennom nesen og puster langsomt fra munnen. I en liten stund, bør du føle deg mer avslappet og klar til å fortsette med dagen din.

Progressiv muskelavslapning

Progressiv muskelavslapning kan ta mer praksis å lære enn dype pusteøvelser, men det er en verdifull teknikk for lettelser angst. Denne teknikk innebærer at spenner og frigjøring av muskelgrupper i kroppen, fra tærne og opparbeidelse til ansiktet og hodet. Du må begynne med å ligge ned på et flatt underlag i et rolig område. Ta av deg skoene og løsne noen restriktiv klær. Start med å spenne musklene i føttene og holder i ti sekunder, deretter slippe. Gjør det samme med leggene, lår, rumpe, rygg og så videre. Progressiv muskelavslapning kan ikke bare bidra til å frigi muskelspenninger, men det kan også hjelpe deg med å erkjenne når kroppen din er anspent og kan trenge litt avslapping.

Hjem rettsmidler for Nervøsitet

Hjem rettsmidler for Nervøsitet


Nervøsitet kan påvirke noen, men folk reagerer forskjellig på engstelige følelser. Du kan ha en urolig mage, en rask hjerterytme, en tørr munn, svette håndflater, skjelving eller følelser av svimmelhet. Dette er de fysiske effektene av ditt indre reaksjon på stress. Det viktige er hvordan du takle når presentert med nervøse følelser.

Spise

Matvarer som brød, pasta og andre karbohydrater er kjent som trøstemat fordi de slipper serotonin i hjernen. Serotonin er en følelse god kjemisk som beroliger deg, og bidrar til å regulere søvn også. Er hele korn versjoner av disse matvarene bedre for deg enn sine raffinert korn kolleger. Grønnsaker høy i Vitamin B kan også dempe nervøsitet. Bell paprika, mais og sopp er alle nyttig i kampen mot nerver.

Cutting tilbake

Redusere eller eliminere inntak av koffein kan langt redusere følelser av nervøsitet. Koffein virker ved å blokkere adenosin reseptorer i hjernen; denne blokkeringen forteller hypofysen at det er en nødsituasjon og hypofysen utgivelser adrenal respons. Adrenal vil øke hjertefrekvensen, pumpe blodet raskere og strekke elevene. Denne økningen i kroppslig reaksjon kan øke følelsen av angst og nervøsitet. Snarere enn kaffe om morgenen, prøv urtete. I stedet for en candy bar på ettermiddagen for å våkne opp, prøv en energigivende pusteøvelse.

Pusteøvelser

En av de viktigste symptomene på nervøsitet er grunne pust. Folk vil puste raskt og shallowly når du er i en panikk tilstand for å øke blodgjennomstrømningen. Når du føler deg selv begynner å puste eller snakke for fort, stopp. Ta et dypt åndedrag. Telle mens inhaling i fire sekunder, hold pusten i sju sekunder og så puster i åtte sekunder. Dette er kjent som 4-7-8 pusteteknikk og kan være svært avslappende. Husk at selv om du føler deg nervøs, kan folk rundt deg ikke være i stand til å fortelle, så prøv å slappe av og handle trygg.

Hvordan bli kvitt Nervøsitet

Hvordan bli kvitt Nervøsitet


De fleste mennesker håndtere nervøsitet, for eksempel når du prøver å imponere noen attraktive eller prøver å få første plass i en konkurranse. Mye av nervøsitet, men kan forstyrre en persons naturlige evner og ferdigheter, og senke kvaliteten på hans arbeid. Som et resultat, kan han sabotasje sin egen gunstig utfall. Heldigvis måter eksisterer for å hjelpe bli kvitt nervøsitet.

Bruksanvisning

Mediter i noen minutter hver dag. Meditasjon fører til dype nivåer av avslapning. Det klarner hodet av alle bekymringer og usikkerhet du måtte ha om deg selv. Fysiske fordeler inkluderer en økning i serotonin, en økning i blodstrømmen, en lavere hjertefrekvens og en reduksjon i muskelspenninger.

Gjennomgå hypnose. Nervøsitet er forårsaket av tankemønstre knyttet til tvil og mistro, og hypnose kan re-align din mentalitet. Under en hypnose sesjon, har du mest sannsynlig vil bli ført til en dyp tilstand av velvære og vil bli kontaktet for å håndtere dype problemer fra fortiden. Målet med hypnose er å løse blokkeringer som kan være skadelig for din trossystem.

Motta en massasje. Søk etter en profesjonell massasje terapeut. En god massasje vil avlaste mye av muskelspenninger, og retten massasje fra en ekspert kan holde deg rolig i mange dager og gjenopplive din trivsel for uker.

Fokus på positivitet. Tenk positive tanker i stedet for expending din energi på negative tanker. Praksis å se det beste i miljøet og i mennesker. Viktigst, fokusere på dine egne attributter. Bekrefter ideen om at du er i stand til å arbeide gjennom situasjoner på en behagelig måte og at det å være nervøs er ikke en faktor.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke klarer å se en massasjeterapeut, spør noen nær deg for å gi deg en massasje. Hvis du er i stand til å motta en massasje som en daglig rutine, gjør det.
  • Hvis du ikke klarer å se en hypnotisør, søke etter produkter, inkludert opptak, om hypnose. Finn et produkt som virker best for deg. Det kan ta litt tid før du merker fordeler fra bruken.

Den fysiske tegn på nervøsitet

Den fysiske tegn på nervøsitet


Tegnene på nervøsitet er vanskelig å skjule, og de er veldig tydelig for tilskuere. For personen opplever nervøsitet, er den hissige staten et direkte resultat av stressende eller engstelig situasjoner. Slike situasjoner kan inkludere snakke foran et publikum, opptre for et publikum, eller møte noen nye. Den fysiske tegn på nervøsitet kan være vellykket behandlet en gang riktig identifisert.

Rikelig svette

Svette er en av de tidligste tegn på nervøsitet. Vanligvis begynner svetter i pannen og nakken. De håndflatene og fotsålene kan også bli svett.

Hjertebank

Hjertebank er følte i brystet og halsen når du blir nervøs. Det kan virke som om hjertet ditt slår rett ut av brystet ditt. Hjertebank er en normal bivirkning av nervøsitet og ingen grunn til alarm, med mindre du har en historie med hjerte plager.

Pustevansker

Når du er nervøs, kan det virke som veggene nærmer seg deg som du sliter med å få igjen pusten. Pusten er anstrengt, og det er åpenbart for de rundt deg at du sliter for hvert åndedrag. Angst og nervøsitet er gjerningsmannen bak din pust. Når du begynner å roe ned, vil pusten din gå tilbake til det normale.

Problemer med å svelge

En av de verste tingene som noen som er nervøs kan gjøre er å forsøke å spise eller svelge væsker, spesielt foran andre. De kan oppleve følelsen av at noe sitter fast i halsen eller de kan begynne å kneble av frykt for kvelning. Konsumere mat eller væsker bør skje etter at nervøse situasjonen har gått, for å unngå kvelning.

Ustø hender og ben

Når du er nervøs, kan du føle deg som om knærne er "banke" sammen fordi beina er så skjelven. Dine hender er også åpenbare indikatorer på nervøsitet, som de kan skjelve ukontrollert når du er i en nerve-induserende situasjon. Sitte ned eller holde hendene sammen kan bidra til å lindre den skjelvende.

Svimmelhet

For folk som lider av nervøsitet, er svimmelhet et veldig reelt problem som kan hindre muligheten til å gå eller stå oppreist. De kan føle seg ør, og i alvorlige tilfeller av nervøsitet de kan besvime. Ekstra forsiktighet bør tas for å hindre en alvorlig fall eller skade. Flere anti-angst medisiner er tilgjengelige for å lindre svimmelhet.

Medisiner for angst og nervøsitet

Det finnes mange typer av angst, en tilstand karakterisert ved kronisk nervøsitet. Å velge riktig medisinering kan bare gjøres med hjelp fra legen din, men det hjelper å være informert før du starter noen behandling.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere, eller SSRI, er tradisjonelt foreskrevet for depresjon. De virker ved å øke hjernens nivå av serotonin, et signalstoff som holder folk rolig. Den kjente medisiner Prozac og Zoloft er begge SSRI som er foreskrevet for angst og nervøsitet samt depresjon.

Trisykliske

Trisykliske antidepressiva er en annen depresjon medisiner som kan være effektive i behandling av nervøsitet forårsaket av en angstlidelse. Trisykliske antidepressiva kan forårsake bivirkninger som kvalme og munntørrhet, oftere enn andre typer antidepressiva.

MAO-hemmere

MAO-hemmere, eller MAO-hemmere, er risikabelt, da de kan ha alvorlige konflikter med andre medisiner og matvarer, og kan føre til at brukerens blodtrykket til å stige til et farlig nivå. Når det er sagt, de er nok et antidepressiva foreskrevet for angst og nervøsitet.

Benzodiazepiner

Benzodiazepiner er medisiner som anvendes spesielt for behandling av angst eller nervøsitet. Disse medikamentene begynner å arbeide betydelig raskere enn andre behandlinger.

Betablokkere

For behandling av fysiske manifestasjoner av angst angrep som svetting, betablokkere er svært nyttige. De behandler ikke angst selv, men bare de fysiske symptomene på et panikkanfall.

Hvordan bekjempe følelser av nervøsitet

Hvordan bekjempe følelser av nervøsitet


Alle tidvis lider av følelser av nervøsitet, om de stammer fra en frykt for offentlige taler eller et anfall av nerver før en stor test. Dessverre, kan opplevelsen av angst føre til overdreven angst eller til og med forstyrre normalt liv. Ved å etablere beroligende rutiner og mestringsstrategier for å bruke i stressende situasjoner, kan du lære å kontrollere nervene og nyte et roligere liv.

Bruksanvisning

•  Godta at det er normalt å føle seg nervøs noen ganger. Angst er en naturlig reaksjon på farlige situasjoner - kroppen gir ekstra energi og årvåkenhet for umiddelbar handling. Mens nervøsitet føles ofte ubehagelig, akseptere følelsen som en midlertidig tilstand som vil passere når du ikke lenger føler seg truet. Unngå fokuserer for mye på de fysiske fornemmelser du opplever; dette kan få deg til å føle deg enda mer stresset.

Undersøk dine tanker kritisk. Under et anfall av nervøsitet, folk ofte fokus på usannsynlig "hva om?" scenarier som er overdrevent skremmende. Snarere enn å forsterke frykten med spekulasjoner, identifisere en eller to sannsynlige utfall av situasjonen og vurdere dem rasjonelt. Minn deg selv på at ingen utfallet er så forferdelig at du ikke kan håndtere det.

Breath langsomt og dypt inn gjennom nesen. Konsentrer deg om å bremse farten på pusten din, og slipper andre tanker. Hvis stenge ute andre bekymringer er vanskelig, par dette pusteøvelse med avslapnings oppgave, for eksempel å telle ned fra 100 eller visualisere en beroligende scene.

Bruk nervøs energi for en fysisk aktivitet. Kanalisering overflødig adrenalin til en nyttig stikkontakt, som rengjøring eller klippe plenen, vil være både produktiv og avslappende. Vekselvis, engasjere seg i aerobic trening som løping, svømming eller til og med en rask spasertur. Når du er nervøs i en situasjon hvor du må holde sittende, prøv spenner og slippe spesifikke muskelgrupper, beveger seg oppover fra føttene.

Gi deg selv en pep-talk. Enten høyt eller i hodet, ta deg tid til å minne deg selv på dine positive kvaliteter og suksesser. Minn deg selv at du er sterk nok til å tåle situasjonen på hånden. Tenk på hendelser i fremtiden du ser frem til, og fokusere på følelsen av glad forventning.

Botemidler for Jittery Shakes & Nervøsitet

Botemidler for Jittery Shakes & Nervøsitet


Nervøsitet og skjelving ledsage ofte stressende tider på jobb eller hjemme. Men ikke så alvorlig som mange angstlidelser, som kan alvorlig påvirke en lidende liv, nervøsitet symptomer (for eksempel grunne pust, søvnvansker, svette, en racing hjerterytme, etc.) kan behandles og holdes på et minimum når en person lærer riktig coping mekanismer for å innlemme i hans eller hennes hverdag.

Reaksjonære Teknikker

Når du er i en situasjon som du tror kan lede deg til å føle deg nervøs eller nervøs, prøv å roe deg umiddelbart før disse følelsene kan eskalere. Identifisere bidragsytere, eller situasjoner som gjør at man føler seg nervøs, er avgjørende for å finne en passende kur. Når du føler en slik bidragsyter, bør du arbeide for å redusere forekomsten av at bidragsyter i livet ditt, og begynne å tenke positivt og rolig pust til å bekjempe nervøsitet. Du bør minne deg selv å holde rasjonell og nøkterne i situasjoner, og at feil kan alltid bli fast nervøs, nervøs eller vaklende vil ikke bidra til å løse en situasjon, og kan ofte gjøre at situasjonen verre.

Hva å spise og drikke

Mineraler som kalsium og magnesium er kjent for å hjelpe hjernen opprettholde normal funksjon og slappe av nerver, og så naturlige matvarer og kosttilskudd med disse mineralene bør tas for å roe symptomer på nervøsitet. Både alkohol og sukker kan forverre jitters og alkohol vil redusere magnesiumnivå i kroppen, slik at forbruket av både produkter bør holdes på et minimum av noen opplever nervøsitet og skjelving.

Andre måter å Cope

Det er vaner og mestringsstrategier som du kan innlemme i din hverdag for å håndtere nervøsitet. En er trening, den ultimate naturlig angst morder og humør booster. Trening frigjør endorfin kjemikalier, forårsaker både sinn og kropp for å føle en naturlig og positiv boost. Meditasjon er en annen metode som kan redusere eller til og med helt overvinne-jitters, shakes, og nervøsitet.

Hvordan man skal håndtere Nervøsitet

Hvordan man skal håndtere Nervøsitet


Nervøsitet kan plutselig overvinne mennesker i ulike situasjoner som for eksempel sosiale situasjoner, økonomiske problemer, arbeidssituasjoner og bekymre framtidsscenarier. Ofte vil dette nervøsitet vare lenger enn selve situasjonen. Mange ganger, folk bor på situasjonen og er fortsatt nervøs for det godt etter at den har funnet sted. Ofte, folk er nervøse om en situasjon lenge før en hendelse som har skjedd. Det finnes måter for dem håndtere nervøsitet og med eliminere den når den oppstår.

Bruksanvisning

•  Gå for en sykkeltur eller praktisere noen annen form for fysisk trening når du begynner å føle nervøs ting. Hvis du ikke kan gå øvelse i det øyeblikk av nervøsitet, prøve å gjøre noen form for fysisk bevegelse. Bare flytte rundt kan roe nervene.

Eliminer koffein fra kostholdet ditt. Koffein kan føre nervøs og nervøse følelser av seg selv.

La deg selv føle nervøs når du ikke kan gjøre noe for å fikse det. Nervøsitet vanligvis bare varer i ca 45 minutter maks. Hvis du prøver å stoppe nervøsitet eller bekjempe den, kan det vare lenger på grunn av det faktum at det ikke blir behandlet.

Minn deg selv om at du har fått gjennom lignende problemer eller situasjoner i fortiden. Prøv å tenke på en gang når du opplevd lignende nervøsitet og hvordan du jobbet med det, eller hvordan det gikk unna.

Unngå å bekymre fremtidige problemer. Spør deg selv to spørsmål: "Er dette noe som sannsynligvis vil skje snart?" og "Kan jeg gjøre noe med dette nå?" Hvis en eller begge av svarene er "nei", så fortell deg selv at du skal tenke på det senere.

Spis sunn mat og sørg for at du får nok korn, frukt, grønnsaker og protein hver dag. Spise sunt vil øke hjernens serotonin, som hjelper deg å være glad og rolig.

Distraher deg selv ved å ha det gøy. Se en morsom film, gå på museum, lese en god bok, gå på stranden, spille et spill med venner eller gjøre noe som du liker å gjøre.

meditere og / eller gjøre yoga på en daglig basis. Meditasjon og yoga kan øke din trivsel fysisk, mentalt og åndelig, og kan også hjelpe deg med å roe nervene.

Hold en journal om de gangene du var nervøs, og se på det senere når du føler deg rolig. Skriv en liste over ting du gjorde for å håndtere det godt, hvordan du kunne ha håndtert det bedre, og hvordan det var faktisk ikke så stor av en avtale som du trodde.

Tips og advarsler

  • Hvis du prøver disse trinnene, og du fortsatt føler deg nervøs mye, bør du nok se en psykolog eller lege og muligens også be om medisiner for å hjelpe deg å takle.

Løsning For Angst og nervøsitet

Angst lider vet at overdreven nervøsitet og bekymring kan komme i veien for livet hjemme, på jobb og skole. Om angst er mild eller alvorlig, er det viktig å finne en sunn måte å håndtere det slik at det ikke forstyrrer livet ditt. Medisiner og psykologisk rådgivning er gode alternativer for dem som ofte lider av alvorlig angst eller nervøsitet. Avspenningsteknikker og urtemedisiner kan hjelpe med mildere tilfeller av angst eller gi supplerende behandling for et eksisterende behandlingsplan.

Medisinering

Hvis angstproblemer er alvorlig nok, som i tilfelle av akutt angstanfall, medikamenter kan bli brukt som en metode for behandling. Buspiron, benzodiazepiner og antidepressiva er alle noen ganger brukt til å behandle angst. Benzodiazepiner har en beroligende effekt som kan være nyttig under en angst angrep, men disse er vanedannende og bør ikke brukes lang sikt. Antidepressiva ta flere uker å begynne å forbedre humøret og kan ikke gi full lindring av angst. Buspiron er mer vanlig foreskrevet fordi det er effektivt og ikke-vane forming. Medisinering er vanligvis bare en midlertidig løsning for angst problemer. Alvorlig angst kan kreve behandling i tillegg til medisinering.

Terapi

Hvis angst er alvorlig nok til å forstyrre det daglige liv, vurdere å starte noen form for terapi. En terapeut kan hjelpe deg å forstå årsaken til angst samt hvordan du bedre kontrollere det. Kognitiv terapi (CBT) er en type behandling som har vært særlig nyttig ved behandling av angst. Denne type terapi innebærer undervisning pasienten å identifisere irrasjonelle tanker som forårsaker angst og å anvende teknikker for å rasjonalisere sin tenkning.

Avslapping strategier

Avspenningsteknikker er en god løsning for alle som ønsker å komplettere en eksisterende angst behandling plan eller for alle som ønsker å forfølge en selvhjelp tilnærming til å slå angst. Disse strategiene kan brukes hver dag eller i stressende eller angstprovoserende situasjoner for å senke en persons nivå av opphisselse eller nervøsitet og gjenopprette en rolig fysisk og mental tilstand. Noen avslapping strategier som er nyttige for angst problemer inkluderer yoga, tai chi, meditasjon, visualisering, aromaterapi, dagbokskriving, dyp pusting og progressiv muskelavslapning.

Urte rettsmidler

Noen urte kosttilskudd kan noen ganger brukes til å behandle mild angst. Urte utøvere anbefaler ginkgo biloba, johannesurt, kava kava og kamille. Hvis du bestemmer deg for å bruke alle typer urte supplement til å behandle angst, bør du oppsøke lege eller urte utøveren på forhånd. Urter kan noen ganger føre til allergiske reaksjoner eller farlige interaksjoner med andre medisiner.