Digidexo.com

Hva er Ichthammol salve brukt for på mennesker?

Hva er Ichthammol salve brukt for på mennesker?


Ichthammol salve er et medikament som består av skifersvovelholdig blandet med bivoks eller parafin. Salven fungerer som en anti-sopp, anti-bakteriell og anti-inflammatorisk aktuell medisiner som brukes for ulike hudsykdommer og mindre sår. Ichthammol er tilgjengelig for kjøp på mange helsekostbutikker og apotek over hele landet.

Spider Bites

Selv om noen edderkopp biter er giftige, for eksempel sort enke biter, de fleste er rett og slett smertefullt og irriterende. Edderkopp biter vanligvis er til stede som en fast, smertefulle og hovne klump med en sentrert punktering mark. Påfør ichthammol til bitt og dekker i minst 12 timer for å trekke ut giften, redusere hevelse og lette kløe.

Byller

En byll er en infeksjon i hårsekken som fører til en pus-fylt, smertefull og hoven klump. Ichthammol salve er en langvarig effektiv naturlig behandling av byller. Påfør en vaskeklut dyppet i varmt vann til å koke i 10 minutter hver time. Tørk området og gjelder ichthammol salve, som dekker området for å unngå flekker på klær.

Insektstikk

Ichthammol salve er en effektiv behandling for insektstikk inkludert bier, veps og Hornets. Å behandle, fjerne stinger hvis mulig, bruke salve og dekker området. Er legehjelp er nødvendig for folk som er allergisk, har uvanlig hevelse eller opplever problemer med å puste.