Digidexo.com

Hva er svart Salve?

Svarte salver ble brukt av indianere som en medisinsk skjær for å lindre visse hudlidelser. Laget av blandinger av flere urter, settes sorte salver noen ganger markedsført i dag som et alternativ middel for hudkreft.

Kjennetegn

Svart salver inneholder kombinasjoner av etsende urter som er tenkt å "trekke ut" infeksjon eller kreft fra huden eller underliggende vev. Bloodroot, chickweed, myrra og marshmallow root er alle vanlige ingredienser i svart salver. Sinkklorid er også en vanlig bestanddel i de fleste sorte salver.

Mechanism

Svart salver er etsende midler som i hovedsak "brenne" vevet som de er brukt. Også kjent som escharotics, sorte salver ofte produsere crusty skorper som kalles eschars på huden. Disse skorpene er lik dem som finnes på huden til pasienter som har hatt brannsår fra varme eller kjemikalier.

Markedsføring

Svart salver er allment tilgjengelig på nettet. De kan kjøpes fra en rekke nettsteder som hevder at de salver "naturlig" kur kreft, hud koder eller føflekker. I USA, er svart salver utestengt fra butikkhyllene fordi de har vist seg ineffektive mot de plager som de markedsføres. De blir ofte referert til som quack medisin.

Advarsel

Svart salver kan drepe sunt vev samt sykt vev. Bruk av svart salver kan forårsake uopprettelig arrdannelse. Studier viser blandede resultater med svarte salver. Hvis du bruker en, gjør det med stor forsiktighet og følge opp med en lege.

Synonymer

Svarte salver blir også ofte referert til som svarte salver, eller tegne salver escharotics. Disse produktene er beregnet for samme bruk som sorte salver og bør betraktes med samme forsiktighet.