Digidexo.com

Hvordan Reset USANA

Hvordan Reset USANA


USANA Health Sciences er et internasjonalt vekttap selskap som tilbyr en høy-fiber mel-erstatning plan som hevder å hjelpe slankere kvele karbohydrat cravings i fem dager. Ifølge Dr. Ray Strand, et selskap utøvende og ernæringsvitenskap myndighet, to tredeler av voksne og en tredjedel av barn i USA og Canada er overvektige eller fete. Som et resultat, ca $ 30 milliard er brukt hvert år i Nord-Amerika på ulike diett planer --- ofte til ingen nytte, sier han. USANA plan, men hevder å tilby ernæringsmessig balansert shakes og energi barer som gir dieters en fem-dagers "reset" catering til insulinfølsomhet som holder mange slankere frustrert med ubalansert blodsukker og cravings.

Hvordan Reset USANA

•  Bestill USANA Reset Pack på linken selskap i Resources eller på et slanking produkt uttak. Planlagte kostnader er $ 119, men innledende tilbud er tilgjengelig gjennom pyramide markedsføring.

omtale programdetaljene ved å se den medfølgende DVD og litteratur.

Sett frokoster, lunsjer og middager for fem dager med den medfølgende rister. Bare kombinere med vann og is i en mikser.

Spis to energibarer på snack ganger hver dag, så vel som en del av en vegetabilsk og en annen porsjon av en frukt. Også ta den medfølgende daglig tilskudd.

Fortsett etter fem-dagers plan med en trappet ned USANA program som inkluderer trening og mer tilskudd med mindre måltid erstatning.

Hint

  • USANA sier at Reset programmet kan brukes en gang hver tredje måned.
  • Bare voksne 18 og eldre bør bruke USANA Reset. Diabetikere bør du oppsøke lege.