Digidexo.com

Hva er noen effektive og raske dietter?

Hva er noen effektive og raske dietter?


Crash dietter kan hjelpe deg å miste vekt i en hast. Vanligvis disse dietter begrense deg til mindre enn 1200 kalorier om dagen, sult nivå. Leger advarer om at krasje dietter skade hjertet og eventuelle pounds tapt vanligvis blir gjenvunnet når du stopper dietten. Mens trening og et fornuftig kosthold er den beste måten å oppnå varig vekttap, kan anledninger som bryllup og skolefester at du ønsker å gå ned i vekt raskt. Før du starter noen diett, bør du rådføre deg med lege.

Rens

Hoved rens er en av de mest populære dietter for rask, effektiv vekttap. Denne dietten, også kjent som lemonade diett eller lønnesirup diett, er omtalt som en avgiftning. Lag en drikk av friskpresset sitronsaft, lønnesirup, cayennepepper og vann, og drikke seks til 12 glass om dagen. Denne dietten anbefaler også bruk av avføringsmidler, men sjekk med en lege om dette er trygt for deg.

Lav-karbohydrat

Det finnes flere varianter av lav-karbohydrat diett, den mest populære av dem er Atkins og South Beach dietter. Dietter variere noe, men alle begrense karbohydrater og fremme magre proteiner og grønnsaker. Begrensede matvarer inneholder søtsaker, pasta, brød, meieriprodukter og mange frukter.

Væske

Flytende dietter inkluderer Slimfast shakes, OptiFast og juice faster. Mens de fleste vekttap fra flytende dietter vil bli raskt gjenvunnet når du går tilbake til ditt vanlige kosthold, kan du miste pounds raskt med denne metoden. Både Slimfast og OptiFast anbefaler å spise en balansert middag for ett måltid om dagen og kombinere programmet med trening.