Digidexo.com

Hva er Optimum Nutrition Whey?

I flere tiår, ernæringsfysiologer, treningseksperter og kroppsbyggere har brukt kosttilskudd for å få en kant. Optimum Nutrition har innført en premie whey protein supplement som har ernæring og fitness næringer fornøyd med sitt produkt: 100% whey.

The Gold Standard

Optimum Nutrition (ON) standard for kosttilskudd har satt på et høyere bar enn andre idretter kosttilskudd. The Gold Standard etiketten sikrer den høyeste kvalitet, og det tryggeste av ingredienser. Disse produktene inneholder mye mindre, hvis ingen, av fett, kolesterol og sukker som ofte er forbundet med protein-produkter.

Dette produktet brukes for kroppsbyggere og fitness traineer som ønsker å supplere sitt daglige ernæringsmessig balanse med ekstra protein. Myse er et protein som er fremstilt av melk; også, er myseproteinet en konsentrert form av protein som gjør det mulig for næringsstoffer til å strømme direkte inn i muskelen som en del av en balansert diett.

Whey Protein

Whey Protein hjelpemidler i prosessen med å bygge muskler. Optimum Nutrition blanding av protein og aminosyrer er av høyeste kvalitet i bransjen. PÅ sier at deres protein blanding inneholder "den reneste og dyreste formen for whey protein som finnes. Det er derfor de er de første ingrediensene du leser på 100% Whey Gold Standard etiketten."

Kvalitet Ingredienser

Optimum Nutrition skryter av at de gir den beste whey protein supplement på markedet. Ifølge Optimum Nutrition hjemmeside, 100% Whey fordeler inkluderer:

Fullpakket med whey protein isolater.
Høyere ren proteinprosent.
Gir whey protein mikrofractions.
Mer enn 5 gram av forgrenede aminosyrer (BCAA).
Over fire gram glutamin og forløpere.

Smaker og typer

Optimum Nutrition tilbyr både whey og kasein protein produkter. For omfanget av denne artikkelen, er det fokus på myse. PÅ tilbyr full-flavored myseproteiner som blander øyeblikkelig på din favoritt drikke. Høy-kalori protein shakes kan bygges med en mikser eller shaker. Legg peanut smør, melk, yoghurt og / eller bananer for ekstra kalorier. 100% Whey protein smaker inkluderer:

eplepai
sjokolade mint
egg nog
Fransk vanilje
rocky road
sukker cookie
Tropical Punch
jordbær banan

Supplement Sikkerhets

Proteintilskudd, sammen med alle andre ernæringsmessige kosttilskudd, bør tas som en "supplement" til din naturlige diett plan. Ernæring eksperter oppmerksom på at det er viktig å opprettholde tilstrekkelig nivå av vanninntaket når du bruker proteintilskudd - dette bidrar til å oppveie den ekstra arbeid nyrene må tåle.