Digidexo.com

Hvordan bruke Neuro Lingvistisk Programmering Endre Behaviors

Hvordan bruke Neuro Lingvistisk Programmering Endre Behaviors


Med sine røtter i den menneskelige potensial bevegelse av 1970-tallet, søker nevro lingvistisk programmering selvhjelp pensum å indusere endring i atferd ved å endre mentale "kart". Den søker å forandre hvordan vi ser våre erfaringer: fortid, nåtid og fremtid. Tilsynelatende, fornyer en person hans eller hennes kart gjennom modellering, matchende atferd og utsiktene til de av vellykkede mennesker. Det sies at folk kan bruke NLP til å endre dårlig oppførsel som overspising, røyking, nervepirrende eller overdreven drikking.

Bruksanvisning

Finn ut om NLP er riktig for deg

•  Søk på Internett etter informasjon om historie og praksis i NLP. Den NLP Basics nettsted er et flott sted å starte (se Ressurser nedenfor).

Tenk om atferd i livet ditt som du ønsker å endre. Legge disse til dine søkekriterier for å finne ut hvordan NLP løser disse problemene.

Prøv noen av øvelsene finner du på NLP Marin nettsted (se Ressurser nedenfor). Fokusere spesielt på de øvelser som involverer guidet billedspråk.

Bestem i ditt eget sinn hvor komfortabel du føler med denne erfaringen. Hvis du er "slått av" eller "ikke får det," NLP er kanskje ikke det beste valget for deg.

Bestem deg for hvordan du bruker Neuro Lingvistisk Programmering

Samle fakta du har lært om NLP i forhold til dine egne behov. Test ut de teknikker som trygt kan være selvlært. For eksempel kan du lære en populær teknikk kjent som "Swish" på Speak Like a Pro hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Du kan øve grunnleggende øye tilgang pekepinner på Smart Driving nettsted (se Ressurser nedenfor).

6. Oppsøk en utøver hvis dine spesielle atferd er best ivaretatt av profesjonell hjelp i stedet for selvhjelp.

Velg en utøveren og Endre adferd

Skriv ned eventuelle spørsmål du ønsker å spørre en utøver om NLP og ditt mål.

Bruk en katalog (telefon eller Internett), eller spør en venn til å hjelpe lede deg til en utøver. Ta kontakt med en eller flere av personene som er oppført, helst via telefon, og stille dine spørsmål.

Gjør en avtale med den personen som virker mest tilfredsstillende.

samarbeide fullt ut med legen din for best resultat.

Forvent private økter for å variere i pris fra moderat til dyrt.

Tips og advarsler

  • Nevro Lingvistisk Programmering er et bredt og variert praksis. For å bruke den effektivt, fokusere på de spesifikke atferd du ønsker å endre og NPL metoder som gjelder for de atferd.
  • Den viktigste delen av NLP er visualisering, dvs. å lage en veldig spesifikk mentalt bilde og endre det på vilje. På denne måten folk har overvunnet dårlige vaner, økt sin effektivitet på jobb og forbedret deres sosiale liv.
  • Alvorlige psykiske eller følelsesmessige lidelser (klinisk depresjon, schizofreni) og fysiske plager (migrene, alvorlig kronisk smerte) trenger behandling av en kvalifisert lege. Forsøk på egenbehandling kan forverre disse tilstandene.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og hver disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere kan være faglig lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell om din beslutning først. Hold legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.