Digidexo.com

Hvordan lage Herbal Facial Toner

Hvordan lage Herbal Facial Toner


Ansikts tonere brukes til tilstanden, hydrat og mykgjøre huden. De kan også inneholde ingredienser som vil forbedre hudtone og tekstur. Urte tonere er en favoritt valg for de som foretrekker en helt naturlig, additiv-gratis produkt, eller av folk som er følsomme for komponentene i kommersielle merkevarer. Her er en urte ansiktstoner som lett kan gjøres hjemme og brukes til å forbedre alle hudtyper. Det vil forsiktig desinfisere og avgifte porene med tea tree olje og trollhassel å eliminere urenheter. Den aloe vera gel vil helbrede alle eksisterende skade på Skina € ™ s celler. Peppermynteolje vil lyse hudfarge og rose vil fukte og reparere huden din med naturlig vitamin C. Denne mild, men effektiv toner kan brukes hver dag og dens positive fordelene er kumulative.

Bruksanvisning

•  Åpne flasken og plasseres i trakten i åpningen. Hell i destillert vann. Legg til trollhassel.

Legg til tea tree, peppermynte, og steg absolutte essensielle oljer til innholdet i flasken.

Fjern trakten og sett det til side. Sett korken på flasken og rist den forsiktig i cirka ett minutt for å kombinere alle ingrediensene.

Bruk bomullsdotter for å bruke urte ansikts toner på huden din etter din daglig rensing rutine eller etter vask av en ansiktsmaske. Fordi denne formelen er alkoholfritt og ikke-tørking, trenger det ikke skylles av.

La urte toner lufttørke på huden din for best resultat. Du kan også avslutte ved å bruke en lett fuktighetskrem med en solkrem.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker foretrekker å bruke en misting sprayflaske for å bruke denne toner. Hvis du velger å gjøre dette, sørg for at du husker å lukke øynene før sprøyting ansiktet. Dette synes latterlig opplagt, men det fortsatt ikke gjentas for ofte. Hvis du får dette toner i øynene, må du skylle med rent vann i minst 60 sekunder. Kontakt lege hvis ubehag vedvarer.