Digidexo.com

Billige kilder til protein

Billige kilder til protein


Protein er ikke bare noe kroppsbyggere er avhengige av å bulk opp og bygge muskler. Protein er ansvarlig for vekst i oss alle: fra hår, negler, bein og muskler til celler og antistoffer som bekjemper virus. Enten ute etter å gå ned i vekt eller bygge muskler, trenger vi ca 1 gram protein per kilo kroppsvekt daglig. Heldigvis er det mange billige kilder til protein tilgjengelig, så prøv å variere kilder.

Mysepulver

Mysepulver er godt kjent i den atletiske verden, men gir fordeler for alle. Myse er et protein som stammer fra kumelk. Det er forbedret og tørket for å lage en lav-fett, lav-laktose, høy-proteintilskudd. Whey er også lett å fordøye og gluten-fri. Det er den mest nærende protein tilgjengelig. Den er tilgjengelig i flavored eller unflavored pulver eller i barer. Foruten å bidra til å øke muskelmasse, hjelper det å brenne fett, kontroll kolesterol og avgifte. Mange merker av mysepulver er tilgjengelig. Den er også tilgjengelig i bulk. Mengden protein per gram kan variere mellom merkene, men det er ikke vanskelig å finne en 10-lb. bag som vil vare i 10 uker for $ 85 og levere ca 50 gram protein per dag.

Hermetisk tunfisk

Noen matvarer er billigere enn hermetisert tunfisk. Du kan ikke liker tanken på hermetisk mat, men hermetisert tunfisk kan være en næringsrik og praktisk valg. En 150-grams boks med tunfisk kan levere så mye som 40 gram protein. I tillegg til alle protein-relaterte fordeler, er tunfisk også en god kilde til omega-3 fettsyrer, som bidrar til å bekjempe kreft, og den er rik på vitaminene A, B, D og K, samt jern.

Mandler

Mandler er en flott måte å få protein. De er deilig, vegetar-vennlig og lett å bære for rask snacks. En 3-oz. del har 6 oz. av protein; nesten det samme som en unse av hvitt kjøtt kylling eller mager kjøttdeig. Med tilgjengeligheten av bulk matvarer i disse dager, har mandler blitt en billig protein valg. De kan også bidra til å redusere "dårlig" kolesterol samt risikoen for hjertesykdom. Mandel mel, smør og melk er også tilgjengelig.