Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere søvnmangel

Alle går gjennom tidene da de ikke får så mye søvn som de burde. Noen ganger kan en mangel på søvn er forårsaket av søvnløshet, og andre ganger en mangel på søvn er situasjonsbestemt. Uansett årsak, er det viktig å ta godt vare på deg selv mens du arbeider med en mangel på søvn.

Hvordan man skal håndtere søvnmangel

•  Spis et sunt kosthold, inkludert massevis av frukt, grønnsaker og vann. Mangel på søvn kan slites ned immunforsvaret, og et sunt kosthold er en god måte å bekjempe dette og forebygge sykdom.

Ta vitaminer. Først, ta en vanlig multivitamin. I tillegg tar en ekstra dose av vitamin C og B-12 vitamin. Vitamin C er bra for immunsystemet. Vitamin B-12 er et kjent energi booster, og det kan hjelpe med utmattelse og følelsen oversikt i løpet av dagen. Ta vitaminer første tingen i morgen, ellers vil du ha problemer med å sove om natten.

Trening i 20 til 30 minutter per dag. Ved første vil det være vanskelig å trene mens du arbeider med en mangel på søvn, men etter de første dagene, for å trene vil starte gi deg energi.

sove når du kan. Avhengig av situasjonen, kan du være i stand til å snike i en lur midt på dagen, eller gå til sengs veldig tidlig på anledningen. Hvis du har problemer med å sovne på tilfeldige tider av dagen, bør du vurdere å ta en mild sovepille, som Simply Sleep eller Unisom, for å hjelpe deg å slappe av.

Kontroller at det er et mål i sikte. Uansett årsak til mangel på søvn, kan det ikke fortsette i det uendelige, fordi søvn er nødvendig for generell helse. Hvis mangel på søvn er knyttet til søvnløshet, se en lege. Hvis mangel på søvn er situasjonsbestemt (en ny baby, jobber for mange timer), finne en løsning eller ganger når du kan ta opp på søvn. Du kan håndtere mangel på søvn i lange perioder uten sitt påvirker din helse og mental velvære.

Hint

  • Ikke stol på koffein for å komme deg gjennom. Et sunt kosthold og trening er mye mer nyttig.