Digidexo.com

Orthotic behandling for Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en betennelse i plantarfascien, som går fra hælen, langs bunnen av foten, opp til ballen av foten. Smerter i foten kan være ødeleggende, noe som gjør det nesten umulig å gjennomføre daglige aktiviteter. Orthotic behandling kan hjelpe korrigere fotproblemer som fører til plantar fasciitt, ​​ledende støtte og legge til komfort, noe som potensielt kan lindre smerten.

Risikofaktorer

Du har en høyere risiko for å få plantar fasciitis hvis du er overvektig, har trange Achilles sener, eller har fot / gå unormalt. Noen beskriver smerten som en skarp, trekke smerter i buen; andre føler det som en kjedelig verke i hælen bein.

Symptomer

Plantar fasciitis smerte er verre om morgenen rett etter stiger opp fra sengen. Muskel og plantarfascien bandet blir strammere i løpet av natten. Dette fører følsomhet når du begynner å gå på det å strekke det ut igjen.

Orthotics

Orthotics er såleinnlegg som enten er skreddersydd for å passe dine føtter eller pre-fabrikerte og tilgjengelig på atletisk sko butikker. Orthotics gi støtte, øke støtdemping og innflytelse fotstilling, ifølge Podiatry dag.

Fordeler

Mange Fotpleie gjør orthotics ved å lage en gipsavstøpning inntrykk, skreddersydd for å passe en pasientens fot, for å korrigere eventuelle foten unormalt.

Konstruksjon

Orthotics er vanligvis laget av en hard plast eller skinn bunnen som er støpt til pasientens fot, for å gi støtte og en perfekt passform. Noen orthotics har en cushiony toppen som fungerer som en støtdemper. Orthotics generelt varierer i pris fra $ 75 til over $ 300 (per oktober 2009).