Digidexo.com

Diet Coaching

Hvis du har problemer med å miste vekt eller er forvirret om hvilke matvarer du bør spise for å fremme vekttap, kan det være lurt å vurdere å bruke diett coaching. Dette innebærer å ansette en personlig assistent som hjelper deg gjennom vekttap prosessen.

Diet Coach

En diett coach vil gi deg en-mot-én personlig støtte, motivasjon og kunnskap til å hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Din coach vil hjelpe deg å endre dine spisevaner og jobbe for å ha deg å spise riktig antall kalorier, næringsstoffer og vitaminer for kroppen din. I tillegg til å skape en sunn diett plan for deg, vil din coach tar sikte på å korrigere dine usunne vaner og forhold til mat. Hun vil gi deg informasjon om ernæring, aktivitet og sunt kosthold for å hjelpe deg å gjøre positive endringer i livet ditt.

Utvalg

Når du velger en diett coach, vil du ønsker å velge en person som er et registrert dietetiker, en sertifisert personlig trener eller har en høyskole grad i ernæring. Noen av disse personene kan også trenes som livet trenere av International Coach Federation (ICF). Denne personen bør arbeide for å lære deg sunne livsstilsvaner i stedet for å anbefale kjepphest eller krasje dietter. Målet med treneren til kosthold er å hjelpe deg å oppnå livslang vekttap og lære sunne matvaner.

The Coaching

Coaching session kan oppstå med noen frekvens fra en gang i uken til en gang i måneden. Mange diett trenere vil tillate deg å sjekke inn via e-post eller telefonsamtaler mellom møtene. I tillegg til lokale diett trenere, er det noen diett trenere som er tilgjengelige på Internett.

Når møte med treneren, bør han ta seg tid til å diskutere med deg dine mål, din nåværende livsstil, matvaner, understreker i ditt liv og ditt forhold til kroppen din. Alle disse temaene vil hjelpe trener dietten bli kjent med din personlige forhold til mat og hjelpe henne å tenke ut en diett og mosjon plan som er tilpasset dine behov.

Ernæring og mosjon planer

Ernæring plan at treneren gir du bør inkludere en godt avrundet måltid plan som har måltider og snacks. Han bør også gi deg enten en kalori mål per dag eller en matvaregruppe mål per dag. For eksempel kan han fortelle deg å spise 1600 kalorier om dagen eller å spise fire porsjoner grønnsaker daglig, tre porsjoner med hele korn og så videre.

Ifølge Mayo Clinic, bør en godt avrundet trening rutine inkluderer to timer og 30 minutter med moderat aerob aktivitet per uke, to dager i uken med styrketrening, som fordeler kroppen ved å øke bein styrke og muskelmasse, og 10 minutter av daglig stretching.

Livsstil Plan

Treneren vil også gi deg livsstil coaching, som vil berøre de påkjenninger som har utløst usunne matvaner i din fortid. Treneren vil gi deg mestringsstrategier for å hjelpe deg å håndtere livets påkjenninger på en sunnere måte som ikke involverer spise.