Digidexo.com

Nyre infeksjon Cures

En nyre infeksjon er vanligvis et tegn på en urinveisinfeksjon som har spredt seg, så mange av de samme rettsmidler som hjelper med at infeksjon vil også bidra til å behandle nyre problem. Kontakt legen din hvis du har alvorlige nedre ryggsmerter, feber eller frysninger, som en nyre infeksjon kan være en alvorlig og dødelig tilstand. Legen din kan forskrive et antibiotikum som vil utslette bakterier, men det kan være smertefullt å ta på først.

Naturlige behandlinger

Øv enkel god hygiene for å forebygge urinveis og nyre infeksjoner. Ifølge medicinenet, bakterier ansvarlig for 80 prosent av nyre infeksjoner er E. coli - de samme bakteriene som finnes i avfall fra kolon. Du bør vaske deg selv etter å ha samleie og alltid tørke deg forfra og bakover når du er på toalettet. Ikke hold tilbake på trang til å urinere, da dette kan også føre til en infeksjon i urinrøret.

Hvis du allerede har en urinveisinfeksjon, drikke rikelig med tranebærjuice og eple cider eddik, som begge bekjempe bakterier. Drikk minst halvparten av din kroppsvekt i gram vann daglig som en måte å spyle infeksjonen fra systemet. Spise probiotika som yoghurt vil bidra til å bringe nyrene tilbake i balanse ved å støtte gode bakterier. Unngå kullsyreholdige drikker, som kan føre til hevelse i nyrene.

Å se en lege

Kontakt legen din hvis du har en urinveisinfeksjon og har feber, frysninger, smerter i korsryggen eller uforklarlig tretthet. Legen vil be deg om å gi en forurenset urinprøve som vil bli analysert; hvis bakterier teller er høy, vil du bli gitt en muntlig antibiotika designet for å drepe av infeksjonen. Ring legen din dersom symptomene dine ikke har blitt bedre i løpet av få dager. Noen bakterier er resistente mot antibiotika, og i andre tilfeller den primære årsaken er feilidentifisert.

Du kan forventes å fullt igjen gitt infeksjonen er ikke et resultat av nyrestein eller en tilbakevendende tilstand som cyster. Øv forebyggende medisin i fremtiden for å sikre at du ikke får en annen nyre infeksjon.