Digidexo.com

Hvordan unngå ytterligere skade på en Rotator Cuff

Enten det er forårsaket av en ulykke, aldring eller gjentatt bruk, betyr en revet rotator cuff måneder med smerte og uførhet. Det finnes måter å øke hastigheten helbredelse og redusere behovet for kirurgi.

Bruksanvisning

Redusere betennelser og øke blodsirkulasjonen

Kjøleelementer lindre og redusere hevelse - søke om 20 minutter hver time etter behov. De fleste oppstå rifter i den lille supraspinatus sene som dekker armen. Dens dårlig blodtilførsel fører til treg (seks måneder til et år) helbredende tid. Alternerende fuktig varme med kalde omslag vil øke blodsirkulasjonen.
Be om hjelp eller ta ekstra tid å få kledd, stelle håret eller bruke sminke. Plutselige bevegelser som å kaste eller skjelvende hender vil øke smerte. Vær ekstra forsiktig for å unngå fall. Gå i stedet for å drive-through; ikke nå ut et bilvindu.

Unngå å sove på den skadde side. Ligge på motsatt side og plassere armen over en pute.

Ikke alle rotator cuff tårer er den samme; fysioterapeuter anbefalinger forskjellig. Vanligvis er bandet festet til et dørhåndtak og pasientene blir bedt om å:
Stå og trekke bandet nedover med rett albue.
Sitte og trekk albuen tilbake i et robevegelse.

Len deg forover og roter dingler armen i økende sirkler.

MSM er en form for svovel som behandler smerte og betennelse og forbedrer blodsirkulasjonen. Denne trygt og godt tolerert supplement er mer effektiv og har mindre bivirkninger enn ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter (NSAIDs).

Hint

  • Yoga gir fordeler. Få råd fra en kvalifisert instruktør. Massasje slapper støttende muskler. Informer utøver av kneskaden.
  • Ikke bruk en slynge unntatt på råd fra en helsearbeider. MSM har en mild blodfortynnende effekt som kan forstyrre antikoagulerende medisiner. Ikke gjør noen øvelser som produserer smerte.