Digidexo.com

Hjemmelaget rettsmidler for å teste for graviditet

Graviditet oppstår i en kvinne når et egg blir befruktet av en mannlig sperm. Graviditet kan generelt bli bestemt i tiden rundt en kvinnes neste menstruasjonssyklus skyldes. Hvis en kvinne ønsker å bruke et hjem rette for å teste for graviditet, er det flere alternativer hun kan prøve i stedet for en tradisjonell graviditetstest.

Løvetann

Å fastslå graviditet, kan en løvetann brukes. For å gjøre dette, trekk løvetann blader ut av stammen svært nøye. Deretter plasserer bladene på et stykke plast, for eksempel en plastpose eller plastfolie, og legg bladene utenfor ut av direkte sollys. Satte deretter urin på bladene og sørge for at de er helt mettet. La bladene sitte i ca 10 minutter. Hvis bladene utvikle blemmer som er røde, er det en indikasjon på graviditet. Disse røde blemmer bør utvikle innen en time hvis kvinnen er gravid.

Bygg og hvete

Urinering på bygg og hvete kan brukes som et hjem rette for å teste for graviditet. Først må du fylle to tøyposer, en med hvete frø og en med bygg frø. Hvis begge disse frøene spirer, så du er gravid. En alternativ metode til dette ville være å sette et bygg og hvete frø i separate potter. Hell deretter urin på toppen av hver pott og grundig dekke med jord. Hvis begge vokse, så er det mulig at kvinnen er gravid.

Ulike Drinks

Det antas at forskjellige drikkevarer kan brukes til å detektere en kvinne er gravid. Ett hjem rettsmiddel som har blitt brukt er å ha en kvinne drikke melk fra en annen kvinne som har født en sønn. Hvis hun kaster opp etter å ha drukket melk, så hun er gravid. En annen hjem middel for å teste for graviditet er å gi en kvinne en søt drink før hun går i dvale. Hvis hun våkner om morgenen med smerter rundt navlen hennes, så hun kan være gravid.

Slimet i livmorhalsen

Endringer i cervical mucus kan brukes til å fastslå graviditet. For å gjøre dette, er det viktig for en kvinne å holde styr på sine cervical mucus over en periode på en til to måneder før svangerskapet for å finne ut hva som er normalt for kroppen hennes. Generelt vil gravide kvinner opplever mer utflod. Denne økte mengden utslipp skyldes høyere nivåer av østrogen i kroppen. Cervical mucus kan være melkeaktig utseende og klissete når en kvinne er gravid.