Digidexo.com

tørre øyne destillert vann

Ved å legge en bolle med vann til en room hjelp med tørre øyne?

Ved å legge en bolle med vann til en room hjelp med tørre øyne?


Tørre øyne kan være et resultat av interne årsaker (aldring og medisiner), eksterne årsaker (tørr varme eller vind) eller en kombinasjon av begge. Iført kontaktlinser kan også føre til tørrhet. For å bøte på øynene kan fuktighet tilføres til øyet i form av kunstige tårer. Fuktighet kan tilsettes til omgivelsene ved hjelp av en luftfukter. En bolle med vann i et rom er ikke sannsynlig å legge en betydelig mengde av fuktighet for å bedre symptomene.

Legge fuktighet til luften

Ifølge Minnesota blå flamme Gas Association, er det tre vanlige typer luftfuktere som tilfører fuktighet til luften. Med en fordamper luftfukter, vann fordampet ut av en radiator. Dette er ikke en effektiv måte å fukte et rom. Et rom luftfukter er en bærbar enhet som setter en damp av vann inn i et rom. Den tredje typen er et helt hus luftfukter som dispergerer vanndamp sammen med varme gjennom oppvarmingssystemet. Legge til en bolle med vann til et rom som er mest lik en fordamper system. Plassering av vann i nærheten av en vifte eller radiator vil bedre fordampning, men ved anvendelse av en bærbar eller hele huset luftfukter vil gi bedre resultater med en høyere grad av fuktighet i luften.

Andre måter å lindre tørre øyne

Det finnes andre måter å avlaste tørre øyne uavhengige å tilsette fuktighet til omgivelsene. Ved hjelp av kunstige tårer eller en smør øyedråper vil umiddelbart forbedre tørrhet i øynene. Specialized øyedråper som Restasis arbeid for å gjenoppleve tørrhet ved å øke tåreproduksjon slik at tårene smøre øynene. Tåreplugger kan plasseres i tårekanalene med en øyelege for å holde tårene fra raskt drenering. Iført solbriller mens utenfor kan holde vind og miljøfaktorer fra videre tørking øynene. Å drikke en tilstrekkelig mengde vann kan holde øynene fuktig som dehydrering forverrer tørre øyne.

Luftfukter Safety

United State Environmental Protection Agency anbefaler følge alle produsentens anvisninger for luftfuktere for å redusere veksten av bakterier og mugg som kan næret av stående vann. Luftfuktere bør rengjøres og desinfiseres regelmessig. Med destillert vann kan bidra til å holde en luftfukter fra å få mineral oppbygging som gjør at bakterier og mugg å vokse.

Øyedråper Vs. Destillert vann

Øyedråper Vs. Destillert vann


Nesten alle øyedråper bruke vann som har blitt destillert av renset på noen måte som bilen for ingrediensene i produktet. Destillert vann er blitt kokt og recollected som damp for å fjerne urenheter, og dette vanligvis tjener som antibiotika i øyedråper eller noe så enkelt som en viskositet middel i en kunstig tåre øyedråper.

Prosessen med Destillering Water

Ifølge destillert vann Fakta, inneholder vann urenheter og giftstoffer når det kommer fra kranen. Disse urenheter består av molekyler som er tyngre enn vann-molekylet. For å destillere vann, er et apparat konfigurert som inneholder en kjele med vann fra springen, en varmekilde koke vannet, og en beholder for å samle den damp ved toppen av apparatet. Vannet kokes og damp stiger. De urenheter forblir i beholderen med vann fra springen, og damp samler seg i beholderen på toppen av apparatet, hvor den blir kondensert tilbake til væske vann uten urenheter.

Destillert vann i øyedråper

De mest vanlige typer av øyedråper typisk tilgjengelig uten resept er kunstige tårer, som brukes til behandling av tørre øyne. Destillert vann utgjør hoveddelen av kunstige tårer, som også vanligvis inneholder en viskositet middel og et konserveringsmiddel for å hindre bakterier fra å forurense øyedråper.

Putting destillert vann i en Eye

For å kunne sikkert anvende destillert vann til et øye, må en steril applikator slik som dråpeteller benyttes. Alle deler av denne prosess som ikke bevare sterilitet vil resultere i å utsette et øye for forurenset vann. Så lenge sterile prosedyrer brukes i prosessen er sikker og kan bidra til å skylle smuss fra et øye. Imidlertid, fordamper det raskt fra overflaten av øyet og således ikke fungere som et effektivt smøremiddel øyedråper som gjør kunstige tårer.

Kunstig Tear øyedråper

Mange kunstige tåre øyedråper inneholder destillert vann, karboksymetylcellulose og Purite. Ifølge Monthly preparat Reference, er karboksymetylcellulose en viskositet-byggemiddel, som er utformet for å gjøre øyet slippe tykkere enn rent destillert vann, slik at det å holde seg på øyet for en lengre tidsperiode. Purite er en lav konsentrasjon av hydrogenperoksyd som fungerer som et konserveringsmiddel, slik at ingen mikroorganismer som for eksempel bakterier kan vokse i øyedråper når de er tappet.

Direkte sammenligning

Mens destillert vann er en viktig ingrediens i kunstig tåre øyedråper --- og alle typer øyedråper --- destillert vann er bare effektiv som et øye vask. Det er ikke et effektivt smøremiddel som det ikke inneholder noen viskositetsmiddel for å tillate den til å holde seg på et øye lenger enn noen få sekunder. Også konserveringsmidler i øyedråper tillate dem å bli brukt på en sikrere måte enn ved hjelp av destillert vann.

Vil en luftfukter hjelp med min tørre øyne og allergi?

Vil en luftfukter hjelp med min tørre øyne og allergi?


Enheter som avgir vanndamp, luftfuktere, øker fuktigheten i luften. Uten nok fuktighet, kan øynene klør, huden kan tørke og flake, og din nese og svelg kan bli irritert. Hvis du har allergi mot pollen, mugg og dander, vil du finne luftfuktere gunstig, som økt luftfuktighet bidrar til å lette pusten.

Allergier

Når du blir utsatt for allergener ved å inhalere eller svelge dem, eller få dem inn i huden din, produserer kroppen et antistoff som fører til en histamin reaksjon. Symptomer på allergi inkluderer kløende øyne, nysing, rennende nese, elveblest, utslett og en syk eller sliten følelse.

Du kan arve en predisposisjon for allergier. Ifølge Web MD, en av fem amerikanere lider av allergi.

Behandling for allergier og tørre øyne

Luftfuktere kan lindre stivhet og hevelse i nesegangene, samt behandle Sinus hodepine og astma. Økt fuktighet i luften vil også fukte øynene dine. Luftfuktere bruke små sølv partikler for å drepe bakterier og virus. Bakterie-fri luft filter system vil eliminere pollen, mugg og støvmidd fra luften.

Luftfukter Funksjoner

Din luftfukter bør funksjonen innebygd hygrostat for effektivt å regulere luftfuktigheten i rommet. Uten denne funksjonen, mugg og bakterier kan vokse og bli sluppet ut i luften. Automatisk avstengning skal skje når vannet renner ut, og sikrer brannforebyggende sikkerhet.

Rengjør luftfukteren

Med destillert vann i luftfukteren vil hindre mineralforekomster fra forming. Mineralforekomster som finnes i vann fra springen fører til vekst av bakterier, som deretter kan slippes ut i luften og pustes inn. Videre endrer dette vannet ofte for å hindre belegg. Hver dag, tømme tanken og fullstendig tørke den før du fyller den med friskt vann.

Hver tredje dag, rengjøre luftfukteren. Trekk ut støpselet og bruke en hydrogen peroxide eller blekemiddel løsning på tanken. Skyll den grundig for å hindre at disse kjemikaliene fra lanserer i luften når du bruker luftfukter neste. Rengjør den grundig før du setter det bort, og igjen når du tar den ut for å bruke igjen.

Advarsler

Skitne luftfukter kan avle bakterier som vil gjøre deg syk, spesielt når du allerede har dårlig allergier. Hvis du ikke rengjør luftfukteren regelmessig, kan du presentere med influensalignende symptomer.

Hvis klimaet har for mye fuktighet, bruk en avfukter, som vil samle fuktighet fra luften uten å etterlate et kjølig rom.

Hvordan få lindring av tørre øyne

Hvordan få lindring av tørre øyne


Det virker som det er ingen kur, men du kan få noen lettelse fra tørre øyne. Det er noen kortsiktige rettsmidler og narkotika for å gjøre øynene dine føler meg mye bedre. Hvis du har kronisk tørre øyne syndrom, er det første du vil ønske å gjøre snakke med legen din for å sørge for at det er et øye og synsforstyrrelse og ikke en autoimmun tilstand. Mange menn og kvinner over 40 opplever tørre øyne, og særlig kvinner i overgangsalderen. Det kan også skje noen ganger i løpet av svangerskapet. Det er noen ganger forårsaket av fysiske og hormonelle endringer vi gå gjennom.

Hvordan få lindring av tørre øyne

For å få litt lindring av tørre øyne, kan legen anbefale at du legger fisken til kosthold som er rikt på omega 3 fettsyrer, eller ta omega 3 tilskudd. To anbefalte fisk er laks og torsk. Krabbekjøtt er bra også.

Avstå fra å gni øynene ettersom dette irriterer dem og gjør tilstanden verre. For å bidra til å spre fuktigheten du har i dine øyne, kan du blinke med vilje og raskt.

I ditt hjem kan du prøve en luftfukter. Jeg har funnet en fontene i stuen var fint å se på og holder fuktighet i luften.

drukket alkoholholdige drikker har en tendens til å dehydrere kroppen din. Det er viktig å drikke ekstra vann med en alkoholholdig drikke for å redusere virkningene. Hvis du elsker å drikke så lære å elske vann også.

Hvis du trenger umiddelbar lindring fra verkende øyne, kan du prøve å fukte en vaskeklut med varmt, ikke varmt vann og legg den over øynene og nesen og pust i fuktighet som det vil også trenge øyelokkene. Endre den til en annen varm en når den er avkjølt.

Mange voksne også bruke teposer plassert i varmt vann, presset ganske tørr og la seg ned med dem over øynene.

Hvis du er ute og reiser, bære over disk øyedråper merket "kunstige tårer".

Hvis øyet tørrhet vedvarer, er det et medikament på markedet som hjelper. Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner som øyedråper eller andre legemidler som brukes til å kontrollere tørt øye syndrom.

Hint

 • Ikke bruk noen kontakt vann for å fukte øynene da det inneholder kjemikalier som kan ytterligere irritere dine delikate øye membraner.
 • Lange timer foran datamaskinen kan anstrenge øynene dine. Hviler i et mørkt rom med en varm klut eller øyemaske vil lindre ubehaget.
 • Ikke bruk dråper til rødhet eller kløende øyne, da de kan bare irritere dine allerede smertefulle tilstanden.
 • Ikke bruk noen vegetabilske skiver som de kan dryppe juice og svi øynene dine.

Hvordan ta vare på tørre øyne

Hvordan ta vare på tørre øyne


Er øynene dine tørre, kløende, røde og brenner? Over-the-counter kunstige tårer gir bare midlertidig lindring. Med riktig stell og ernæring, vil øynene dine skape naturlige tårer etter behov.

Hvordan ta vare på tørre øyne

•  Husk at tårene er bygget opp av tre lag: et lipid (fettstoffer) lag, et midtre vandig (vann) lag og et indre lag av mucin, som sprer tårer over overflaten av øyeeplet når blinke.

Ta omega-6 fettsyrer (finnes i agurkurt, solbær frø og nattlysolje) og omega-3 fettsyrer (finnes i fiskeolje) for å gjenopprette lipid laget av øyet. Dette holder tårer fordamper så raskt. Supplement med 50 mg vitamin B6 for å forbedre utnyttelsen av disse fett i kroppen.

Forbedre mucin lag ved å ta vitamin A. Gode kilder til vitamin A blant annet gulrøtter, yams, søtpoteter, meloner og fiskeolje. Også anbefalt er uten konserveringsmidler vitamin A dråper.

Drikk rikelig med vann for å forbedre den midtre vandig lag av tårefilm.

Ta vitamin C, som kan bli utvannet når øye irritanter føre øyet til vann.

Vurdere å ta tilskudd av glukosamin sulfat i tilfeller av tørrhet knyttet til hornhinneskade. Dette vil bidra til å bygge seg opp på hornhinnen. Følg instruksjonene, eller ta 500mg tre ganger om dagen.

Hint

 • Tørre øyne kan være forårsaket av en allergisk reaksjon. Hvis du har vært eksperimentere med ny hud eller hårpleieprodukter, avslutte bruken og se om tørrhet avtar.
 • For å bidra til å forhindre tørre øyne, kan du prøve å blinke oftere, unngå smog og røyk, og å redusere eller opphør øyesminke bruk.
 • Vurder å bruke luftfuktere hjemme.
 • Hvis tørrhet vedvarer, spør øyelegen om medisinske prosedyrer som kunstig tåreinnsatser, eller metoder for å plugge væske renner, inkludert punktal okklusjon, laser kirurgi og kauterisering.
 • Følgende medisiner kan forårsake øye tørrhet: antihistaminer, atropin, diuretika, decongestants og slimhinneavsvellende øyedråper, diazepam, valium, elevil, cytostatika, niacin, og glaukom øyedråper.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan unngå å få tørre øyne fra datamaskinen

Hvordan unngå å få tørre øyne fra datamaskinen


Databruk, spesielt for lange perioder, kan føre til en tilstand der øynene ikke kan generere nok tårer til å forbli smurt. Resultatet er at øynene dine føler skrapete, irritert og smertefull. Du kan unngå "tørre øyne" ved å ta forholdsregler.

Hvordan unngå å få tørre øyne fra datamaskinen

Hvil øynene med jevne mellomrom. Øynene dine slappe av når du ser på noe langt borte, så hvert 20. minutt eller så ser ut et vindu eller bare lene deg tilbake og se på tvers av rommet i et minutt eller to.

Blink ofte for å øke tåreproduksjon og redusere tåre fordampning. Den gjennomsnittlige blink rate er tolv blinker per minutt. Men mens du arbeider på datamaskinen gjennomsnittlig rate ubevisst synker til fem per minutt. Bevisst blinke noen få sekunder.

Bruk kunstige tårer å smøre øynene. Det er mange over-the-counter merker tilgjengelig som du trygt kan bruke mens du arbeider på datamaskinen. Påfør regelmessig.

Installer en luftfukter i nærheten av datamaskinen. Tørr luft vil føre til at tårene til å fordampe raskere, så hold fuktighetsnivået i hjemmet eller på kontoret komfortabel. Hvis du ikke har en luftfukter, for å plassere boller med vann ut rundt datamaskinen legge fuktighet til miljøet.

bruker briller når du arbeider på datamaskinen. Kontaktlinser har en tendens til å tørke ut mens du stirrer på skjermen. Myke kontaktlinser, som flyter på hornhinnen, faktisk absorbere tårer forårsaker øynene dine til å tørke ut enda raskere.

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne


Tørre øyne kan være forårsaket av mange ting. Tøffe værforhold med sterk vind, kan oppvarming eller air condition i ditt hjem / kontor eller bare ren utmattelse alle føre til tørre øyne. Visse medisiner som antihistaminer, decongestants, beroligende medisiner og høyt blodtrykk piller kan føre til tørre øyne. Tårer som dekker hornhinnen i øyet bidrar til å beskytte og berolige øyet. Alle hjem rettsmidler nedenfor hjelper å berolige ubehag av tørre øyne, samt erstatte fuktighet i øynene dine.

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

•  Lukk øynene og legg en varm, fuktig vaskeklut over øynene dine. Hold den på i ca 5 til 10 minutter, re-fukte med varmt vann etter behov. Dette bidrar til å åpne tilstoppede talgkjertlene i øynene, og dermed gjenopprette fuktighet.

Skjær friske skiver av agurk å plassere på hvert øyelokk. Dette er en av de hjem rettsmidler der du må legge seg ned og lukk øynene. Hold agurkene over lukket øynene så lenge som mulig. Agurkene bidra til å slappe øynene og stimulere fuktighet.

Sett varmt vann i en bolle og tilsett 2 til 3 dråper lavendelolje. Ta 2 bomull baller og dypp dem inn i denne omrørte blanding. Klem ut overflødig væske og plassere en bomullsdott på hver av dine lukkede øyelokkene. Lavendelolje bidrar til å erstatte den tapte oljen i dine tørre øyne.

Brew litt te. Sett 2 bomull baller inn i den varme te og suge dem godt. Når mettet med te, plassere en bomullsdott på hvert øyelokk. La teposer på dine tørre øyne i ca 5 minutter.

Hvordan behandle tørre øyne

Tørre øyne er et vanlig problem for folk som arbeider eller spille på datamaskiner eller lese i lange perioder. Tørr inneluft, dårlig belysning og tilstedeværelsen av støv, allergener eller sigarettrøyk alle bidra til å gjøre problemet verre. Leve med tørr, kløende og noen ganger smertefulle øyne kan ta sin toll. Det kan påvirke din konsentrasjon og glede av hverdagen pleasures.You trenger ikke å gi opp din datamaskin tid eller nødvendigvis ty til dyre og invasive medisinske prosedyrer for å få lindring fra tørre øyne. Litt sunn fornuft, et par nyttige tips og noen sunnere vaner kan hjelpe deg å håndtere problemet og få litt sårt tiltrengt avlastning.

Hvordan behandle tørre øyne

•  Sjekk om dine medisiner kan være medvirkende til dine tørre øyne. Blodtrykket medisiner og antidepressiva kan være en del av problemet. Diskuter dine tørre øyne med legen din for å se om han kan endre dine medisiner eller tilby andre alternativer.

•  Gjør det til en vane å ta hyppige pauser fra aktiviteter som krever langvarig bruk av øynene dine. Det er overraskende mange aktiviteter som gjør, inkludert å jobbe på datamaskinen, ser på TV, kjøring, lesing, søm og mange andre hobbyer som krever tett arbeid. Under pauser, lene deg tilbake og lukk øynene. Dette vil gi øynene dine en pause og la dem få noen naturlig smøring. Bare å gjøre et poeng av å gjøre dette hver time som du deltar i øyet intensive aktiviteter vil hjelpe.

•  Øk luftfuktigheten i rommet. Mangel på fuktighet i luften frarøver øynene av fuktighet. Dette gjelder særlig om vinteren når lufta i oppvarmede bygninger kan bli tørr. For å øke luftfuktigheten, investere i en liten luftfukter. Andre tiltak du kan bruke til å skape mer fuktighet i mikro-klima rundt deg er å holde potteplanter, et akvarium eller en dekorativ vann-funksjonen.

Bruk kunstige tårer. De er en trygg og effektiv midlertidig løsning.

Spis mer fisk for å øke mengden av omega-3 fettsyrer i systemet. Dette vil hjelpe kroppen din holde øynene smøres naturlig. Noen fisk høy i omega-3 fettsyrer er laks, makrell, ansjos, sild, ørret og sardiner. Du kan også ta omega-3 tilskudd.

Hint

 • Aktuell forskning tyder på at linfrø kan også bidra til å redusere tørre øyne. Linfrø er ofte inkludert i multi-korn brød og er også tilgjengelig i mel skjemaet.
 • Andre kilder til omega-3 er at du kan prøve er valnøtter og matvarer som har blitt beriket med omega-3, som noen egg varianter.
 • Noen ganger tørre øyne kan være et symptom på andre, mer alvorlige medisinske problemer. Hvis tilstanden vedvarer, bør du kontakte lege.

Hva er tørre øyne syndrom hos barn?

Hva er tørre øyne syndrom hos barn?


Selv om tørre øyne syndrom forekommer svært sjelden hos yngre demografi, er det mulig. Det kan skje med symptomer som smertefulle og ubehagelig som hos voksne tilfeller. Fordi leger ofte misdiagnose tilstanden hos barn, er det viktig å rapportere alle symptomer. Vær spesielt oppmerksom på hva barnet rapporter.

Funksjoner

Tørt øye syndrom er en forstyrrelse av filmen der tårer produseres normalt. Når tørt øye syndrom oppstår, er øyet ute av stand til å produsere en tilstrekkelig mengde av tårer, eller tårene er sammensatt av kjemikalier som forårsaker dem til å fordampe umiddelbart. De tilstanden gir redusert tåreproduksjon og en abnormitet i produksjonen av slim vanligvis finnes i rivesjikt. Selv om de fleste pasienter opplever bare milde til moderate symptomer på tørre øyne syndrom, kan alvorlige tilfeller av tørre øyne syndrom være svært smertefullt og ubehagelig, og de krever ofte kirurgi, slik at øyet ikke tørker ut.

Forstå barnets symptomer

Pasienter med tørre øyne syndrom ofte rapporterer vedvarende øye tørrhet, en følelse av svie eller skrape i øyet, tåkesyn, en modig eller filmy følelse i øynene, lysfølsomhet, og rødhet i øyet eller "følelse av fremmedlegeme", hvor det føles som om et objekt har forbønn øyet. Mens et barn ikke kan klage over en følelse av tørrhet i og rundt øyet, vil barnet sannsynligvis beskrive følelsen av irritasjon, svie, scratchiness, og kløe. Foreldre bør også lytte til miljøledetråder som kan vise til tørre øyne syndrom. For eksempel kan barnet hevder at symptomene forverres i løpet av et fly tur eller en ferie til et tørt, mye vind plassering.

Unngå Feildiagnostisering

For å unngå at barnet ditt bli feildiagnostisert, være forberedt på å svare på spørsmål angående ditt barns normalt øye atferd --- for eksempel, ikke barnet normalt sove med øynene åpne? Foreldre bør også være forberedt på å rapportere om barnet er plaget med en sykdom som påvirker huden, ledd, guts, eller luftveiene. Det er også mulig en aktuell medisinering kan bidra til ditt barns øye tilstand; Denne informasjonen bør bemerkes, samt. Endelig kan en hvilken som helst form av strålebehandling eller kjemoterapi skade kjertler som er involvert i tåreutskillelse. Det bør gis til barnets lege, så vel. For å være sikker på at barnet lider av tørr-øye-syndrom, vil en lege sannsynlig bestille en Schirmer test, en fremgangsmåte som forsøker å måle mengden av tårer i en pasients øye ved hjelp av en tynn strimmel av filterpapir plassert ved hjørnet av øyet.

Årsaker til tørre øyne syndrom hos barn

De fleste tilfeller av pediatriske tørt øye syndrom er forårsaket av én av flere tilstander. En forutsetning, mucin mangel, påvirker primærprodusentene av tåre mucin. Mangel av denne integrert komponent destabiliserer tårefilmen og forårsaker øyet å tørke ut. For å unngå denne tilstand, bør barn konsumere den daglige mengden av vitamin A (xeroftalmi), og trachoma, da disse elementene har evnen til å sterkt påvirke mucin lag av tårefilm.

Lipid-mangel kan også bidra til tørre øyne syndrom. De meibomian kjertler, eller tarsal kjertler, er de primære bidragsytere til den oljeaktige lag av tårefilm. Et fall i dette laget fremmer en hurtigere fordamping av tårefilmen, skjerpende tørt øye syndrom. Strålebehandling eller cellegift kan føre meibomian kjertel dropout, ofte resulterer i en alvorlig mangel på dette tåre lipid laget. Andre årsaker til tørre øyne syndrom inkluderer langvarig perioder med øye-tung aktivitet, inkludert å se på TV, lese eller bruke en datamaskin, tørr eller støvete luft, andre medisiner, eller langvarig kontakt linse bruk.

Behandling

Pediatric tørre øyne syndrom kan lett behandles ved å massere barnets lokk, rengjøring øyelokks marginer to ganger daglig med fortynnet baby shampoo (ca en teskje av sjampo til en kopp lunkent vann), avstå fra medisiner som kan være årsaken øyet å tørke ut og sørger for at barnet ditt bruker den nødvendige mengden av vitamin A og essensielle lipider. Anvende et antibiotikum eller kortikosteroid kombinasjon til lokket margin i små mengder kan også hjelpe i behandling av pediatrisk tørre øyne syndrom.

Hjem tiltak for kroniske tørre øyne

Kroniske tørre øyne, også kalt tørre øyne syndrom, kan forårsake kløe og svie i øynene og betent hud vev. Din klima, alder og livsstil kan alle bidra til å tørke øynene. Noen ganger vil du trenger hjelp av en øyelege, men du kan ofte hjelpe øynene dine med bare hjem rettsmidler.

Øyedråper

Smøre øyedråper kan brukes hjemme og redusere eller eliminere symptomene på kronisk tørre øyne. Kjøp øyedråper som inneholder kunstige tårer. Disse kampen kløe, svie og betennelse ved å øke mengden av fuktighet i øynene dine. Hvor ofte må du bruke kunstige tårer varierer basert på den helt av øyedråper og alvorlighetsgraden av tørre øyne, men regner med å bruke dem hele dagen. De fleste øyedråper containere er små nok til at du kan bære dem i lommen.

Livsstilsendringer

Noen av dine daglige vaner kan være årsaken kronisk tørre øyne. Du kan ikke være å drikke nok vann. Dehydrering kan føre til tørre øyne, og drikker mer vann er en av de enkleste og billigste hjem rettsmidler for kronisk øye tørrhet.

Se for mye TV eller bruker en datamaskin for lenge årsaker du å blinke sjeldnere, noe som reduserer mengden av fuktighet i øynene dine. Hvis det er mulig, bruker mindre tid på å se på skjermene. TV bruk skal være enkelt å kutte ned på, men du må kanskje tilbringe lange timer på datamaskinen for arbeid. Hvis du må bruke maskinen i lange perioder av gangen, planlegge hyppige pauser for å gi øynene hvile.

Bruk av kontaktlinser kan også føre til tørre øyne. Fjern kontaktene dine før du skal sove, selv om du bruker kontakter som er utformet for å sove på. Hvis du allerede sove uten kontakter, kan du prøve å kutte ned på kontakt bruk i løpet av dagen. Jo mindre tid du bruker på seg kontakter, jo mer fuktighet øynene dine vil få. Bytte over til briller helt vil være den mest effektive måten å bekjempe kroniske tørre øyne, men selv iført dem for et par ekstra timer hver dag vil forbedre øye tørrhet betydelig.

Luftfuktere

Lav luftfuktighet fører ofte kroniske tørre øyne. Lav luftfuktighet kan være forårsaket av klimaet du bor i, og ved hyppig bruk av klimaanlegg. Bruk klimaanlegget sjeldnere hvis mulig, og vurdere å kjøpe en luftfukter. Luftfuktere legge fuktighet til inneluften, noe som vil redusere øye tørrhet.

Naturlig alternativ for tørre øyne

Naturlig alternativ for tørre øyne


En person hvis øyne er ikke smør seg som de bør kanskje begynne å lide av tørre øyne. Symptomene er mer enn bare et tørt øye. De inkluderer også røde øyne og øyne som føles som de brenner. Tørre øyne kan også klø. Å ha tørre øyne er ikke ansett som en stor helse problemet, men det kan være ganske irriterende. Det er noen naturlige behandlinger du kan bruke hjemme før du ser en lege for en resept tørt øye medisiner.

Naturens Tears Eyemist

Naturens Tårene er fri for konserveringsmidler og bare inneholde en ren type vann. Dine tårer er i utgangspunktet salt og vann. Kunstige tårer inneholder både salt og vann (sammen med konserveringsmidler). De kunstige tårer kan faktisk fjerne eller skade tear film laget. Ofte dine øyne er bare tørr på grunn av miljøet. De trenger bare litt vann for å bli re-hydrert. Naturens Tears har skapt en helt naturlig eyemist som du kan bruke til å lindre dine tørre øyne. Den inneholder bare en sjelden type kildevann som ikke vil skade tear film laget. Det er trygt å bruke så mange ganger på en dag som du trenger det. Bare holde øynene åpne og spray fra 8 til 10 inches unna.

Fatty Acids

Øke inntaket av fettsyrer. Fettsyrer faktisk bidra til å lindre tørre øyne fordi de holder slimhinnene i øyet smurt. Se etter produkter som er rike på omega 3 fettsyrer. Det finnes mange produkter på markedet som inneholder denne informasjonen direkte på produktet etiketter. Spis matvarer som egg og tunfisk. Du kan også begynne å bruke linfrøolje. Den er tilgjengelig som et supplement i de fleste helsekostbutikker samt nettbutikker som Vitacost.com. Endelig er nattlysolje en fettsyre som er godt kjent for avlaste kløe i huden. Så det har en dobbel bonus. Det kan bidra til å lindre kløe førsteamanuensis med tørre øyne samtidig bidra til å holde øye smøres.

EW: An All Natural Eye Wash

Det kan være noen irritanter i øyet som er årsak til tørre øyne. Hvis dette er tilfelle, kan en helt naturlig øyeskylling være svaret. EW (står for Øyedusj) vil ikke bare rense øynene og gi litt lindring fra kløe og svie, kan det også bli kvitt øyeinfeksjoner. Ta en kapsel av EW og åpne den opp i en kvart kopp varmt vann. La den sitte i 20 minutter. Sil ut vannet og deretter bruke som øyedråper. Plasser to dråper i hvert øye. Det er trygt å gjøre dette så mange som fire ganger per dag om nødvendig.

Bivirkninger av tørre øyne

Tørre øyne er ubehagelig og en plage. De klør, og det hvite i øynene dine ender opp med flammende rødt snarere enn strålende hvit. Tørre øyne kan svekke synet ditt. Noen mennesker har det som kalles tørre øyne syndrom.

Expert Insight

Hvis du lider av tørre øyne syndrom, trenger du ikke produserer nok tårer, ifølge Dr. M. Reza Dana, direktør for hornhinnen og refraktiv kirurgi Services ved Massachusetts Eye and Ear InfirmaryCornea service. Vi må produsere tårer fordi de bekjempe bakterier. Tårer består av proteiner, fettoljer, elektrolytter og anti-bakterielle forbindelser, så vel som vekstfaktorer som regulerer celleprosesser. Når du produserer tilstrekkelige mengder av tårer, holder dette øynene klare og glatt og hjelper opprettholde god visjon. Når du ikke gjør det, vil du ha problemer. Øynene dine vil bli irritert og betent.

Resultater

Tørre øyne kan føre til brenning, en følelse av scratchiness som om det er noe fast i øyet, en modig, sand følelse som blir verre etter hvert som dagen skrider frem og stikkende. Utfallet av tørre øyne er stort ubehag.

Årsak

Tørre øyne er forårsaket av redusert produksjon av væsker som er produsert av tårekjertlene. Hvis øynene dine er tørre, kan de vann. Vanligvis er begge øynene berørt, og tørre øyne er mer sannsynlig hos personer over 40 år, ifølge Organizedwisdom.com.

På økningen

Forekomsten av tørre øyne syndrom er økende. Legene tror det er på grunn av bruk av datamaskinen. Folk trenger ikke blinke øynene så mye når de stirrer på en datamaskin, som regnes som vedvarende synsaktivitet. Blinker er like viktig som å produsere tårer fordi blinker blir kvitt rusk i øyet. Tørre øyne kan bli mye verre når du ser på TV eller lese i lengre perioder av gangen, eller når du kjører.

Anbefalinger

Dr. Andrew Weil, grunnlegger og direktør for Program i Integrative Medicine ved College of Medicine, University of Arizona, og en pioner innen holistisk helse, som fikk sin medisinske utdanning ved Harvard University, bemerket at tørre øyne kan være forårsaket av visse medisiner som du tar. Diskuter dette med legen din. Han anbefaler å bruke en luftfukter i hjemmet ditt, drikke masse vann, fordi dette vil bidra til at slimhinnene i øynene dine til å være fuktig, blinke ofte og prøver ikke å gni øynene, noe som vil gjøre dem verre. Han foreslår å spise matvarer som har omega-3 fettsyrer, som laks, torsk, valnøtter og linfrø, fordi dette vil bidra til å opprettholde fuktigheten i øynene dine. OTC øyedråper kan brukes og er nyttig. Få de som sier "kunstige tårer" og ikke de som er utpekt for kløende eller røde øyne.

Naturlig rette for tørre øyne

Folk får tørre øyne når deres tåreproduksjon avtar. Det er mange årsaker til tørre øyne. Medisiner som slimhinneavsvellende midler og antihistaminer kan føre til tørre øyne, som kan vinteren vind, klimaanlegg og innendørs oppvarming. Symptomer inkluderer brennende og stikkende fornemmelser og noen ganger uklart syn. Heldigvis, kan naturlig rettsmidler bidra til å øke tåreproduksjon og redusere ubehag.

Beskytt øynene

Før du prøver noen naturlige behandlinger, gjøre en innsats for å unngå aktiviteter som utløser tørre øyne. Som enhver annen væske, tårer fordampe når de utsettes for luft, ifølge Mayo Clinic. Unngå situasjoner der luft blåser inn i øynene. Hårføner, Varmeovner, klimaanlegg og vifter kan gjøre øynene tørr. Dessverre, noen av disse tingene kan være uunngåelig. Hvis du bruker en hårføner, prøve å holde det vekk fra ansiktet ditt, og når du er i en bil, peke luftventilene bort fra ansiktet.

Bruk en varm komprimere

En varm kompress er en naturlig måte å behandle tørre øyne. Bare våt et håndkle med varmt vann, og ring det ut, og legg den over øynene i fem til ti minutter. Gjenta flere ganger om dagen.

Tre grunnleggende komponentene utgjør tårer: vann, olje og slim. Ifølge en artikkel i "The Eye Digest," utgitt av University of Illinois Eye og Ear Infirmary, er en varm komprimere effektivt fordi det øker fet del av dine tårer, noe som reduserer tåre tap fra fordampning. Denne behandlingen er spesielt gunstig for personer med meibomian kjertel dysfunksjon, en øyesykdom der unormale olje sekreter forårsake tørre øyne.

Naturlige kosttilskudd

Supplere din diett. For eksempel inneholder vann som gjør opp dine tårer vitamin A. Derfor inkludert vitamin A i kosten kan bidra til å forhindre tørre øyne. Den kan kjøpes i supplerende form på en helsekost butikk, eller det kan bli funnet i mørke bladgrønnsaker.
I tillegg kan nattlysolje å behandle tørre øyne. Det er en god kilde for essensielle fettsyrer som kan benyttes til fremstilling av tårekomponenter, i henhold til en artikkel på eyecarebasics.com. Ioniske mineraler er en annen naturlig rette. De er laget ved en kjemisk prosess hvor rene mineraler er skrudd inn i en ionisk oppløsning. Generelt hjelper de rehydrere kroppen og er antatt å forbedre tåreproduksjon. Ioniske mineraler kommer i flytende form, og anbefalt daglig dose er vanligvis en teskje, ifølge nettstedet HerbalRemedies.com.

Hvordan fikse tørre øyne

Tørre øyne, som ofte oppstår fordi det er en ubalanse i øyets tåresystem, kan ha forskjellige årsaker. Noen ganger følger det aldringsprosessen, særlig blant kvinner i overgangsalderen og post-menopause. Det kan også være forårsaket av langvarig bruk av kontakter. Uansett årsak, fører tørre øyne ofte til ubehag, kløe, rødhet og tåkesyn. Du kan lindre symptomene hvis tørre øyne er et problem for deg.

Hvordan fikse tørre øyne

•  Gå til apoteket og finne over-the-counter øyedråper. Dette er den mest tilgjengelige og rimelig behandling og ofte fungerer for mild tørre øyne. Sørg for å lese instruksjonene. Moisturizing drops, som de som brukes for kontakter kan og bør brukes flere ganger om dagen. Drops som visine inneholde aktuelle decongestants og bør bare brukes i noen dager om gangen.

Snakk med legen din om reseptbelagte stoffet Restasis. Sammenlignet med over-the-counter dråper, har Restasis en varig effekt, fordi det øker øyets tåreproduksjon i stedet for utelukkende smøre det. Bivirkninger av Restasis inkluderer en midlertidig brennende følelse, rødhet, utslipp, rennende øyne, smerter i øyet, følelse av fremmedlegeme, kløe, svie og tåkesyn. Hvis de vedvarer, bør du oppsøke lege.

Tenk alternativ behandling, som for eksempel plugger for tåre avløp og lokale steroider. Både produsere kortsiktige og effektiv lindring. Lokale steroider forbedre tåre erstatning, men bør brukes med måte fordi langvarig bruk har vært knyttet til glaukom og andre øyeproblemer. Punctum pluggene er plassert i punctums, eller dreneringsåpninger, av nedre øyelokk. Dreneringsåpninger vanligvis kvitt øyet av overflødig væske, men i tørre øyne, få punctums kvitt for mye væske, utsette øyet for støv.

Spør legen din om kirurgi. Brukes kun i ekstreme tilfeller, forsegler prosedyren øyets væske drenering system permanent. Operasjonen krever lokalbedøvelse.

Blink! Hvis saken er mildt, og du tror ikke du trenger medisinsk intervensjon, blinke er en måte å lindre symptomene dine. Også drikke mye vann for å holde deg hydrert, bruke solbriller utendørs for å beskytte øynene mot solen og støv, bruke et luftfilter, og spise mat som er rik på omega-3 fettsyrer.

Hint

 • Når øynene er spesielt betent, bruke briller i stedet for kontakter. Også prøve å holde sminke vekk fra nedre vippene, som er viktig for å holde øynene fuktige.
 • Følg legens instruksjoner nøye og bruke medisiner som anvist. Langvarig bruk av topiske steroider har vært knyttet til økt risiko for glaukom, en gruppe av sykdommer som fører til blindhet.

Hvordan hjelpe tørre øyne i sommer

Øyne kan bli tørr i en rekke grunner. I løpet av sommermånedene, været er varmt, og noen ganger, avhengig av hvor du bor, er ikke fuktig nok til å holde fuktighet i øynene luften. Det er også øyesykdommer, slik som kronisk tørre øyne, som påvirker fuktighet beholdes i øyet. Heldigvis, mange behandlingsalternativer finnes, fra enkle hjelpemidler som øyedråper for kontakt brukere og allergi øyedråper til kirurgiske alternativer for ekstreme tilfeller av medisinsk diagnostisert øyesykdommer.

Hvordan hjelpe tørre øyne i sommer

En ta vitamin A tilskudd daglig, så det er en av de viktigste vitaminer i tårer (den naturlige kilde til fuktighet til øynene). Ta et supplement eller spise mat tett på vitamin A vil bidra til å gjenopprette den naturlige balansen i øyet fuktighet og produksjon av tårer.

Ta tilskudd av essensielle fettsyrer slik som omega-3 for å reparere og beskytte celler og kroppsvev som har blitt skadet. Kilder av fettsyrer er fisk, linfrø og Primrose oljer.

Methylsulfonylmethane, eller MSM, dråper fortynnet med vann gir en fuktighetsgivende øyedråper for å gjenopprette fuktighet og bidrar til å produsere tårer.

Ioniske mineraler hjelpe med generelle hydrering av kroppen og kan bidra til å balansere den naturlige produksjonen av tårer, og dermed holde øynene fuktige.

Hint

 • Carry øyedråper rundt for å fukte øynene så ofte som nødvendig i løpet av sommeren. Unngå sigarett, tre og brennende røyk, samt altfor tørre miljøer som kan føre til øyne til å tørke ut.
 • Før du prøver over-the-counter medisiner, sjekk med legen din for å finne ut om dine tørre øyne er et resultat av en annen medisinsk tilstand. Hvis de er forårsaket av en slik tilstand legen din kan foreskrive øyedråper, medisiner eller kirurgi som kan bidra til å bekjempe tørre øyne.

Hvordan finne årsaken til tørre øyne

Tørre øyne kan være veldig ubehagelig. Ifølge EyeCareSource.com, folk som har dem føler irritasjon, betennelse eller at noe er i deres øyne. Andre symptomer på tørre øyne inkluderer kløe, rødhet og, ironisk nok, overdreven rive. EyeCareSource.com forklarte at noen ganger øynene vil rive opp å overkompensere for tørrhet. Noen mennesker har kroniske tørre øyne mens andre får dem på en mer kortsiktig basis. Ulike faktorer finne årsaken til tørre øyne.

Hvordan finne årsaken til tørre øyne

Bestem

Tenk på din alder. Vi skaper færre tårer som vi blir eldre, noe som betyr mindre fuktighet for øynene.

Finn ut om du er i overgangsalderen. Økningen i visse hormoner er en årsak til et fall i tåreproduksjon.

Forskning eventuelle medisiner du kan ta. Noen medikamenter fører til mindre ettergivende av tårer. Ifølge EyeDoctorGuide.com, vanlige medisiner som forårsaker tørre øyne er antidepressiva, medisiner for Parkinsons sykdom, p-piller og antihistaminer.

Vær oppmerksom på dine omgivelser. Støvete luft, tørr eller vindfullt vær eller sigarettrøyk kan fordampe tårer.

Sjekk dine kontaktlinser. Ofte kontaktlinser krever fuktighetsdråper. Kontaktlinser har en tendens til å absorbere smøring i øynene. Mange velger å bruke briller en del av tiden til å avhjelpe problemet, ifølge EyeDoctorGuide.com.

Evaluer øyet bruk. Ser på TV, ved hjelp av en datamaskin eller sy i lange perioder kan føre til slitne øyne. Dette skyldes sjelden blinke.

Analyser din helse. Hvis du er mangelfull i vitamin A eller har visse sykdommer, kan dette føre til tørre øyne. Søvnløshet kan også, fordi når øynene ikke har hvilt, vil de tørke ut raskere.

Hint

 • Dessuten bruker over-the-counter eller reseptbelagte øyedråper, er det noen forebyggende tiltak du kan gjøre. Ifølge EyeCareSource.com, drikker mye vann, holde ut av mye vind, tørt vær, beskytter øynene dine mot støv, spise mat som inneholder vitaminene A, C og E og ta kosttilskudd som inneholder linfrø og Omega-3 fettsyrer er noen tiltak som skal hjelpe øynene dine blir for tørr.

Hvordan kurere kronisk alvorlig tørre øyne

Kronisk alvorlig tørre øyne oppstå på grunn av en reduksjon i tåreproduksjon. Riv er en kombinasjon av vann, proteiner, antistoffer, slim og olje. Årsakene kan skyldes biologiske eller miljømessige forhold, som for eksempel bruk av kontaktlinser, Lasik operasjoner, allergier, mangel på østrogen, hormonbehandling, øyeinfeksjoner og p-piller. Symptomer inkluderer trevlet slim, lysfølsomhet, rive, tåkesyn, og brenning. Den Schirmer rive test (lege tiltak rive dråper) er en test som brukes til å diagnostisere tilstanden. Det finnes ingen kur, men lettelse som for eksempel medisiner, salver og kirurgi kan bidra til å lindre symptomene.

Hvordan kurere kronisk alvorlig tørre øyne

Ikke-kirurgisk behandling

•  Bruk reseptfrie salver og øyedråper, for å lindre symptomene. Salven er best brukt på netter, for å hindre at øynene tørker ut under søvn.

Bruk resept øyedråper for kronisk tørre øyne. Det er anbefalt av leger, fordi det gjør at øynene til å produsere sine egne tårer.

Bruk lokale steroider, eller medisiner foreskrevet av lege. Disse er vanligvis anbefales basert på alvorligheten av tilstanden.

Prøv å redusere luft blåser inn i øynene, som for eksempel hårføner, bil varmeovner, vifter osv bruke briller hvis det er vind, for eksempel sjal rundt stil, for å redusere vinden komme inn i øynene. Også, bære briller ved svømming.

Øke fuktighet til inneluften ved hjelp av en luftfukter, eller bruke briller spesielt designet med en fuktkammer plassert rundt øyet, for å øke luftfuktigheten. Disse kan være slitt dag og natt.

Ikke irritere øynene ved å gni dem.

Bruk øyedråper før irritasjoner heller enn etter, og unngå aktiviteter som kan gjøre problemet verre.

Blink mer regelmessig å spre tårene jevnt. Ta jevnlige fem minutters pauser per time, mens visuelle intense oppgaver blir utført. Hvil øynene regelmessig, ved å lukke øyelokkene i flere sekunder på en jevnlig basis.

Unngå røyk i miljøet, fordi det gjør tørre øyne verre.

Hint

 • Rådfør deg med din lege, optiker / øyelege for å finne den beste behandling for å forfølge. Kirurgi anbefales i visse tilfeller, og utført på en poliklinisk basis. Disse prosedyrene er midlertidige punktal Okklusjon (en midlertidig oppløselig plugg plassert i tåre renne av nedre øyelokk, og et Permanent punktal Okklusjon (silikon plugger inn, for å holde tårene rundt øynene).
 • Kronisk alvorlig tørre øyne, dersom ubehandlet, kan føre til betennelser i øynene, en infeksjon, og arrdannelse på overflaten av hornhinnen. Unngå øyedråper med konserveringsmidler og methylcellulose.

Herbal Behandling for tørre øyne

Definisjonen av tørre øyne er en mangel på tårer. Tårer smøre øynene og vaske ut støv og partikler. Tørre øyne brenne, svi eller føler skrapete. De viktigste årsakene til tørre øyne er aldrende, et tørt miljø og soleksponering. Kald eller allergi medisiner kan også gjøre øynene tørre, som kan røyke eller en øyeskade. Øyne som er tørre i lange perioder kan bli veldig små skrubbsår på overflaten. Herbal behandlinger kan hjelpe lindre tørre øyne.

Ayurvedisk Solution

En av de beste urte rettsmidler for tørre øyne kommer fra ayurveda, tradisjonell medisin fra India. Vishnu Dass, ayurvedisk lege og direktør for Blue Lotus Ayurveda i Asheville, North Carolina, sier at Triphala er en urte formel for alle konstitusjonelle typer. Den er laget av tørket frukt fra Haritaki amalaki og bibhitaki planter. Det detoxifies og beroliger øye stress.

Bland 1/2 ts. av triphala pulver with1 / 2 kopp varmt vann og la det bratt i 5 til 15 minutter. Sil den gjennom et kaffefilter, fylle en øyemusling med væsken og bade øynene dine.

Diet

Ditt kosthold kan påvirke øynene og bidra til tørre øyne. Hvete, mais, meieri og Nightshade grønnsaker er alle allergifremkallende matvarer som bidrar til å tørke øynene. Koffein bør unngås i kakao, kaffe, te og cola-drikker. Også unngå fett som har en giftig effekt på blodet, inkludert rødt kjøtt og stekt mat. Til slutt, for mye sukker, enten i kaffen eller i prosessert mat, drastisk redusere. Sukker er en av de verste forbrytere for tørre øyne.

Når du har kuttet ut de ovennevnte, spiser daglig linfrø eller fiskeolje, solbær eller primrose oljer samt 300 til 500 mg av vitamin A og C; 50 mg. av vitamin E, D3 og B6; og magnesium. Gurkemeie hjelper også tørre øyne. Drikk 8 til 10 glass vann om dagen, og prøve å bo i et fuktig miljø.

Kinesisk medisin

"Tradisjonell Kinesisk Medisin (TMC) har et helhetlig syn på kroppen for å finne ubalanser som kan utløse øyeproblemer," sier Andy Rosenfarb, Lac, forfatter av "Healing Your Eyes med kinesisk medisin" (2007). TCM benytter moxibustion, som er brenningen av burot urt i løpet av visse akupunkturpunkter. Det er alderen, og bakken og utøvere brenne det indirekte, med akupunktur nåler eller rett på huden.

Hjem Rettsmidler

Ti til 15 prosent av befolkningen i USA har tørre øyne problemer, ifølge Kenneth Goins, MD, førsteamanuensis i oftalmologi og visuelle fag ved universitetet i Iowa. Hvordan det er behandlet avhenger av årsaken. Varme, tørre rom i vinter og kalde, tørre rom med aircondition om sommeren er begge viktige årsaker. Den vanligste middel er kunstige tårer. Noen av Goins pasienter si at linfrøolje tabletter kan redusere tørre øyne symptomer, men han vet ikke av noen forskning å støtte den påstanden.

Herb Cure for tørre øyne

Tørre øyne kan oppstå på grunn av manglende evne av tårekjertel å produsere fluider. Denne tilstanden fører til tørre flekker på øynene 'overflate som kan forårsake ubehag. Det er naturlige midler tilgjengelig for tørre øyne som gir en sikker og effektiv kur for disse symptomene. Urte kurer for tørre øyne ta form av urter og urte kosttilskudd.

Betydning

Urtemedisiner har vokst til å bli en foretrukket kur for ulike sykdommer med en lavere risiko for bivirkninger. Tørre øyne garanterer riktig ernæring, som i hovedsak er hentet fra urter og andre naturlige kilder for et sunt kosthold. Bruken av urtetilskudd og kurer gir en kostnadseffektiv og mindre risikabelt modus for behandling for tørre øyne.

Symptomer

De vanligste symptomene på tørre øyne er brenning og kløende følelse, følsomhet for irritasjon forårsaket av røyk, lys eller vind, rive og tretthet i øynene. Den mest urovekkende symptom på tørre øyne er tåkesyn som vanligvis forverres på slutten av dagen.

Essensielle vitaminer og mineraler

Vitamin A er grunnleggende i tåreproduksjon i øynene. Vitamin A er kjent for å fremme sunn epitelvev på øynene 'overflate, og dets fravær i kroppen kan føre til blindhet. Grønn, mørk, bladrike grønnsaker er rike på vitamin A.

Kalium er et mineral som er svært lav i pasienter med tørre øyne. Å spise frukt og grønnsaker kan bidra til å øke kaliumnivået i kroppen som kan hindre tørre øyne symptomer.

Essensielle fettsyrer er nødvendige for produksjon av tårer i øyet. Økt inntak av fettsyrer vil forbedre tåreproduksjon.

Linfrø

Flax frø er den rikeste kilden til omega-3 fettsyrer. Et tillegg på 1000 mg av linfrøolje to ganger om dagen kan gi betydelig lettelse. Denne form for naturlig supplement er et godt alternativ til syntetiske øye medisiner for å avhjelpe tørre øyne.

Primrose Oil

Inntak av 1000 mg til 1500 mg nattlysolje kan være nok i å hjelpe den naturlige produksjonen av tåre komponenter. Den er rik på fettsyrer som kan hjelpe i akselerertåreproduksjon.

Vann

Dehydrering kan også utgjøre en risiko for tørre øyne. Hydra seg med vann vil bidra til å gjenopprette kroppens homeostase som kan bidra til å forhindre de vanligste symptomene på tørre øyne.

Blåbær Tea

Blåbær te gir en naturlig kilde til lindring av tørre øyne symptomer. Urtete forsyner øyet med oksygen som hjelpemidler i den naturlige hydrering av øyet celler. Det hjelper også revitalisere optiske kjertler.

Slik Cure Sticky Tørre øyne

Klissete, tørre øyne er et symptom på konjunktivitt eller rosa øye, som er en infeksjon i øyet fôr. Reseptbelagte behandlinger er tilgjengelige, men det er også reagentless metoder som effektivt vil kurere denne skjemmende og irriterende tilstand. Implementere en rutine som inkluderer rensing øyet området med en beroligende øyedusjen å behandle og fjerne klebrige rester fra det affiserte øyet. En infusjon laget med urten kamille er et naturlig hjemme bøte for beroligende øynene.

Slik Cure Sticky Tørre øyne

Kamille te Treatment

koke vannet i en liten kjele. Ta kjelen fra varmekilden.

Sett inn en pose med kamille te i vannet. Tillat te for å tilføre vann i omtrent 15 minutter.

Fukt en bomullsdott med den avkjølte te vann slik at det blir fuktig, men ikke dryppende.

Tørk det angrepne øyet fra innsiden, langs vippelinje, til utsiden.

Gjenta prosessen med en ny bomullsdott, inntil det ikke er noen klebrighet synlig for øyet.

Antibiotika dråper eller salve

Besøk familien din lege. Forklare dine symptomer og spør om et antibiotikum er berettiget.

Velg antibiotika dråper eller salve. Salve er vanligvis lettere å gjelde for små barn, selv om det kan føre til uklart syn i flere minutter.

Bruk resept til den er borte. Dette vil bidra til å hindre gjentakelse.

Allergi Behandling

Finn ut om din konjunktivitt kan skyldes allergi.

Ta en antihystamine. Dette vil bidra til å avlaste klissete og tørre symptomer øyne pga allergi.

Unngå allergener som kan bidra til irriterte øyne. Triggere kan omfatte kjæledyr, støvmidd og pollen. Vask sengetøy og klær for å fjerne spor av disse allergenene.

Hint

 • Unngå kontaminering ved å avhende øyesminke og øyedråper som kan ha kommet i kontakt med infeksjonsfremkallende bakterier.
 • Hvis symptomene vedvarer, søke profesjonell medisinsk hjelp.