Digidexo.com

Risiko for ikke Korrigering Hearing med høreapparater

Høreapparater har blitt mer avansert, bedre funksjon og mindre. Et høreapparat hjelper en person hører bedre både i stille og støyende omgivelser. Nasjonalt institutt for døvhet og Andre kommunikative sykdommer (NIDCD) bemerker at bare én av fem personer som kan ha nytte av et høreapparat bruker en, og setter seg selv og andre i fare.

Betydning

Et høreapparat hjelper en person høre, snakke og kommunisere bedre. Et tap av hørsel er et handikap, og det kan være en farlig tilstand hvis ikke adressert, korrigert eller behandlet.

Betraktninger

Hørsel hjelper en person å holde ut av veien. Ofte høres overhengende fare blir hørt før de blir sett slik at en person tid til å reagere. Hørselstap hindrer mange hørbare advarsler.

Effekter

Alvorlig hørselstap kan hemme eller hindre en person fra å høre en brannalarm. Det kan også føre til at en person å holde seg i veien for en møtende bil eller et fallende element. Hørselstap kan hindre en person fra å høre en advarsel gråte.

Farene

Gråte av et spedbarn, en samtale om hjelp fra en ektefelle eller en nabo, kan den fjerne lyden av en storm alle bli brakt til taushet av hørselstap. Hørsels lyder advarer mot potensielle farer mens en person sover og er våken.

Advarsel

Det er farer overalt og hver dag og de med nedsatt hørsel er i faresonen. Bare krysse gaten, steke et egg, arbeide, eller mangler en viktig telefonsamtale kan være farlig for hørselshemmede.

Forebygging / løsning

Når hørselstap ikke er rettet, kan det sette andre i fare, samt utfordret hørsel. Hvis en person er mistenkt nedsatt hørsel, er et besøk til legen berettiget.