Digidexo.com

Eksfoliering Spa behandlinger

Eksfoliering Spa behandlinger


Eksfoliering fjerner døde celler fra huden, og etterlater frisk hud. Prosessen gjør det mulig hudceller å skape en sunnere glød ved å eliminere tørr, flassende hud. Peeling behandlinger også hjelpe til med å behandle akne og solskadet hud.

Sea-salt Scrub

Sea-salt scrubs forbedre huden fordi de eksfoliere og rense bedre enn vanlig såpe. Sea-salt scrubs grundig rense porene ved å fjerne giftstoffer fra huden, slik at huden din mer oksygen. Havsalt styrker og strammer huden vev når det brukes som en exfoliate. Når du velger en havsalt skrubb, må du passe på at saltkornene ikke er for store og unngå å bruke saltkrystaller. De mindre korn vil eksfoliere huden bedre enn krystaller.

Microdermabrasion

Microdermabrasion er en mindre aggressiv tilnærming enn dermabrasion. Microdermabrasion forsiktig pusser bort døde lag av huden, sammenlignet med dermabrasion, som skraper huden. Microdermabrasion brukes til å behandle solskadet hud, rynker, kviser, pigmentflekker, hud arrdannelse, misfarging av huden og til og med utseendet på strekkmerker. Prosessen innebærer en sand blaster, som gnir det øverste laget av huden av kroppen din, og etterlater et friskt utseende og oppmuntre hud vekst. Det hjelper også tykkere kollagen, noe som vil føre til yngre utseende hud. Prosessen er smertefri, og ingen topisk eller lokal bedøvelse er nødvendig. Det er ingen utvinning nødvendig for denne prosessen.

Kjemisk Eksfoliering

Kjemisk peeling behandlinger består av gele, kremer eller kremer som brukes på nyvasket hud. Løsningen fungerer deretter for å fjerne de døde, ødelagte lag av huden. Oppløsningen påføres på huden, og skrelles av, og avdekker en ny utseende. Kjemisk peeling er oftest brukt til ansiktet, halsen, hender, rygg og skuldre. De blir som oftest brukt til å behandle huden linjer, rynker, pigmentflekker, akne og hud misfarging. Som med alle nye lag av huden, anbefales det at et lag med solkrem påføres huden etter peeling fordi ny hud er mer utsatt for solskader.

Enzyme Peeling

Enzym eksfoliering brukes til å behandle følsom hud, og ikke innebære et kraftig prosess. Denne typen peeling inneholder ofte mat som ananas, papaya eller gresskar. Enzym eksfolierer forsiktig bryte ned obligasjoner holde de døde cellene sammen på huden, noe som tvinger hudens naturlige eksfoliering å begynne å jobbe. Fordi enzym eksfolierer er naturlig, de arbeider for å styrke huden og sjelden forårsake irritasjon.