Digidexo.com

Råd om forebygging av arr i ansiktet

Arr er stygge og forferdelig smertefulle funksjoner på huden, og ansikts arr er spesielt belastende. Heldigvis kan ansikts arr vanligvis forebygges ved hjelp av noen enkle tips og retningslinjer, som for eksempel å holde sårene fuktig og la kviser helbrede naturlig.

Tillat Kviser til å helbrede naturlig

En av de enkleste måtene mennesker utvikler ansikts arr er fra feil vare på kviser eller andre ansikts forhold. Selv ansikts kviser er ofte skjemmende og en kilde til forlegenhet for mange voksne eller unge tenåringer, slik kvise å helbrede naturlig vil sikre tilstanden ikke utvikle seg til et arr. Når du arbeider med en ansikts kvise, ikke pop, plukke eller åpne kvise, da dette åpner såret for smitte og skadelige bakterier og kan føre til arrdannelse. I tillegg avstå fra å plassere en hvilken som helst oppløsning over toppen av kvise, inkludert tannkrem eller andre tilsynelatende nyttige produkter, som de ofte forverre tilstanden. I stedet, holde huden ren og tørr.

Bruk Silikon Scar Ark eller antibiotika salver

Umiddelbart etter å ha fått en ansikts sår eller skade, rent område grundig med varmt vann, en vask klut og såpe. Pat tørr, og deretter bruke en antibiotisk salve, for eksempel Neosporin, til område. Vurdere å plassere en Band-Aid over skaden for å sikre at såret er dekket til enhver tid. Skift bandasje og rense såret gang daglig inntil såret leges. En silikon arr ark kan også brukes, og er tilgjengelig på en rekke helse- og generelle varer butikker, blant annet Wal-Mart og Target. Mange selskaper, inkludert Neosporin og ScarAway, nå opprette disponibel silikon arr ark, som kan brukes på arret en gang eller to ganger daglig, avhengig av merke. Bruk regelmessig til arr forsvinner.

Ettervern Prosedyrer

I tillegg til å holde såret eller kvise ren og tørr, kan du bidra til å redusere synligheten av et arr ved å spise en sunn diett høy i grønnsaker og frukt, og ved å forbruke riktig mengde vann per dag. For de fleste voksne, dette er 64 gram vann hver dag. Hvis du røyker, bør du vurdere å avstå fra å røyke før arr helbreder, så denne aktiviteten kan redusere mengden oksygen som leveres til den sårede området. Avstå fra direkte sollys, da dette kan også bremse helbredelsesprosessen. Hvis arret blir rød eller forverres, snakke med en lege for å sikre en infeksjon er ikke å utvikle.