Digidexo.com

Natura Behandling for Intrinsic Astma

Egenverdi astma refererer til luftveiene innsnevring som ikke er forårsaket av et allergen. Det kan være på grunn av luftforurensning, sigarettrøyk, klima eller interne virus. Mange naturlige og homøopatiske midler hjelpe disse astmasymptomer.

Urter

Ifølge Astma Healing er visse urter kjent for sin evne til å bekjempe astmatiske symptomer. En slik urt er tylophora, en indisk-folk-middel urt som har anti-inflammatoriske egenskaper. Lab forskning viser at tylophorine, anlegget ekstrakt av tylophora, kan benyttes som en anti-astmatisk urtemedisin. Ma Huang er en kinesisk urt som har vært brukt i tusenvis av år til å utvide seg bronkial passasjer og redusere astmasymptomer. Dette urte antihistamin kan være nyttig for å oppnå egen-astmapasienter, men det kan være svært farlig hvis det brukes feil. Det stimulerer nervesystemet, så gi beskjed til legen din dersom du velger å prøve denne urten.

Homeopatiske Behandlinger

Lavendel olje hjelper slappe av brystmusklene og åpne bronkial passasjer. Den kan brukes i forbindelse med kamilleolje og olivenolje for å lage en bryst gni eller en urte damp. For brystet gnir, bland åtte dråper lavendelolje, to dråper kamille og 1/4-kopp olivenolje i en bolle. Bruk på brystet etter behov. Å lage en urte damp, legg to dråper lavendelolje i en luftfukter eller fire dråper i en kjele med varmt vann.

Pulsatilla er et homøopatisk middel som kan behandle astma ledsaget av en hoste. Det hjelper også slappe muskler og lindre at stram følelse i brystet. Den er tilgjengelig i ulike former: flytende ekstrakt, te eller tabletter.

Daglig kosttilskudd

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan visse ernæringsmessige mangler forverre astmasymptomer. Mange personer med astma har lave nivåer av magnesium og selen, og tar tilskudd av disse mineralene kan bidra til å redusere astmaanfall.

The University of Maryland Medical Center sier også at Omega 3 fettsyrer og vitamin C både inneholder anti-inflammatoriske egenskaper. Omega 3s i fiskeoljetilskudd kan være i stand til å redusere betennelse i bronkial vev for å lette astma. Vitamin C er en antioksidant, og studier har vist daglige vitamin-C-tilskudd kan hindre luftveiene innsnevring.

Forsiktig

Disse naturlige metoder brukes ofte for å hjelpe de med astmatiske symptomer, men de bør ikke brukes for akutte anfall. Se legen din før du begynner på et natura helse diett for å unngå interaksjoner med legemidler du er i dag og noen syke bivirkninger kan oppstå på grunn av disse tiltakene.