Digidexo.com

Betamethasone & Minoxidil for behandling av hårtap

Hårtap rammer nesten alle voksne. Selv om det ikke forebygges, er det mulig å behandle. Etter å ha sjekket med legen din for å sikre at det ikke er kjemisk ubalanse som skjoldbrusk lidelse som forårsaker hårtap, kan du utforske ulike alternativer for å redusere hårtap, inkludert aktuelle behandlinger som betametason og minoxidil. Enhver stoffet kommer med en liste over forsiktighetsregler og kontraindikasjoner; diskutere eventuelle nye legemiddelregimer med legen din.

Minoxidil

Minoxidil er et hår restaurering væske brukes utelukkende med mannlig mønster skallethet. Det er en resept bare aktuell behandling brukes til å fremme hårvekst. Pasienter se en endring i håret mønster på ca tre til seks måneder. Bruk av mionxidil er kontinuerlig; Hårtap lider som slutte å bruke produktet vil begynne å se hårtap igjen. Minoxidil brukere vanligvis bruker en dropper å overføre produktet fra flasken på sine scalps. Bivirkninger inkluderer flassing, sårhet og rødhet.

Betamethasone

Betamethasone er en aktuell kortikosteroid; kortikosteroider er vanligvis brukes for hud sykdommer som psoriasis, eksem og skalering. De fungerer som anti-inflammatoriske, krymper blodårer som har blitt hoven. Betamethasone er ikke anbefalt for daglig bruk som det kan føre til hud tynning og en reduksjon av kollagen produksjonen. Bivirkninger av betametason inkluderer: alvorlig allergisk reaksjon (elveblest, utslett, kviser), mild svie, og betente hårsekker.

Interaksjoner

Mens betametason kan brukes med minoxidil, er betametason ikke anbefalt for langsiktig eller daglig bruk (bruke minoxidil før betametason). De to hår behandlinger har potensielle interaksjoner. Kortikosteroider (betametason) kan forårsake væske og natrium oppbevaring og økt plasmanivå hos noen pasienter. Minoxidil brukere som har hjerteproblemer, er på blodtrykkssenkende medisiner eller har opplevd ødem bør utvise ekstrem forsiktighet når du legger betametason til deres hårtap forebygging diett.