Digidexo.com

Hvordan bruke magneter i Kopping Therapy

Hvordan bruke magneter i Kopping Therapy


Kopping er en gammel kinesisk medisin som brukes for å lindre smerte og stress i kroppen. Teknikken innebærer glass eller gummi pærer plassert på hudens overflate. Ved oppvarming (hvis glass) eller presset (hvis gummi) det trekker huden oppover, liksom som en omvendt massasje, snarere enn nedover i kroppen. Magnetic kopping har blitt mer populært med effektene magneter har på kroppen. De har vist seg å stimulere elektriske strømmer i hele kroppen, som i sin tur stimulerer oksygenstrømmen og blodsirkulasjon for å fremme sunn helbredelse i kroppen.

Bruksanvisning

•  Påfør en liten mengde kopping krem til området som vil bli behandlet. Kremen hjelpemidler i å skape en glatt overflate for koppen til å gripe inn.

Skru magnetisk spiss inn pæren. Pæren og koppen er allerede festet, med koppen på bunnen og pæren er festet over det som sin suge. Koppen er en opp-ned "v" form, og pære sitter over det, og ser ut som en gummi lyspære. Så kan du snur enheten over, setter magnetisk spiss gjennom åpningen av koppen, og skru den inn i bunnen av pære.

Den magnetiske spissen ligner en kort stift med en avrundet spiss på enden. Det vil ikke stikke hull på huden fordi det ikke er skarp. Spissen vil stikke ut langt nok til å legge trykk på hudens overflate når huden er trukket oppover av sugekraft. Dette er en form for akupressur som er gjort mens kopping.

Klem pære av en mekanisme, plasserer koppen på huden, og deretter slipper grepet. Pæren vil begynne å trekke huden din opp i det, og de magnetiske pinner vil hevde press på huden din også.

Plassere så mange kopper som du foretrekker på kroppen din. Det er ingen skade i å bruke en eller alle av kopper du har. Ingen nåler er involvert, og den eneste kjølvannet er flere røde ringer som du kan ha i et par dager.

La koppene stå i ca 15 minutter. Bare klem pærene å slippe grepet koppene har på huden din, og løfte dem av.