Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med juicing

Hvordan å miste vekt med juicing


Den nye trenden kjent som "juicing" har sine røtter i grunnleggende ernæringsmessige faktum. Den grunnleggende ideen er at frukt og grønnsaker har de vitaminene og elementer vi trenger for å holde seg frisk. Så det gjør mye fornuftig å erstatte pizza, pommes frites og kylling salat smørbrød med juice kombinasjoner, enten du prøver å miste pounds eller bare føler seg bedre. Antioksidanter i massevis av juice kombinasjoner er et løft for kroppens immunsystem og generell helse. Her er noen måter å forfølge juicing etter beste evne.

Hvordan å miste vekt med juicing

Finn juice kombinasjoner du liker. Ikke gjør deg selv lider mens downing tunge vegetabilske kombinasjoner. Gradvis utforske hvilke frukt og grønnsaker er bedre egnet til din gane. Prøv gulrot, appelsin og banan sammen. Tomato kan gå med de fleste andre grønnsaker som spinat og grønnkål. Blåbær og granateple juice kan kombineres med omtrent noen annen frukt eller grønnsak juice og smaker godt.

Sett høy-kalori frukt med grønnsaksjuice. Forskjellen kan være stort (se under kaloriverdien av en gulrot, sammenlignet med en banan). Grønnsaker kan legge bulk til din juice uten å legge en båtlast med kalorier.

Få organiske juice ved å bruke økologiske produkter for å unngå sprøytemidler og andre kjemikalier i din juice. Du ønsker å holde massen og næringsstoffer i og overflødig voks eller belegg av frukt ut for et sunnere resultat.

Bruk krydder for å stimulere stoffskiftet. Ting som cayenne pepper, allehånde eller kardemomme kan virke malplassert i starten, men noen av disse ingrediensene kan faktisk gi stoffskiftet et løft. Vurderer sliping dem inn i din juice til du erverve ny smak.

Utnytte fett brennere og skjoldbrusk hjelpere. Andre ingredienser kan bidra til vekttap ved å levere enzymer, spesifikke metabolske elementer eller bare en god dose fiber. Gjør opp din oppskrift med disse elementene i tankene.

Hint

  • Alltid konsultere ernæringsfysiologer og leger. Selv om juicing er stor for mange, kan det ikke være riktig skritt for deg. Helsetjenester eksperter kan vanligvis peke deg i riktig retning når det gjelder kosthold og ernæring.