Digidexo.com

Bivirkninger av Indocid

Indocid er en anti-inflammatorisk narkotika brukes til å lindre visse symptomer på leddgikt, inkludert stivhet, hevelse og leddsmerter. Medisinen har også blitt brukt som et behandlingsalternativ for gikt, bursitt, senebetennelser, forstuinger og menstruasjonssmerter. Som med alle andre typer av medisiner, kommer Indocid med en rekke bivirkninger forbundet med bruken.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger med Indocid inkluderer magesmerter, finne røde merker på huden, økt vektøkning, hodepine, svart avføring, mørk urin, blødning fra endetarmen, diaré, hevelse i ansikt og hender, spytter opp blod, oppkast, uventede neseblødning og sår. Dersom bivirkningene vedvarer, bør du kontakte legen din for en justert behandlingsplan.

Alvorlige bivirkninger

Det er også mulighet for alvorlige bivirkninger mens du bruker Indocid. Noen av disse bivirkningene er hevelse av øyelokk, besvimelse, kortpustethet, besvimelse, tetthet i brystet, elveblest i ansiktet eller brystet, rask eller ujevn pust, og rask og / eller uregelmessig hjerteslag. Selv om disse bivirkningene må vurderes før du bruker narkotika, er de ekstremt sjeldne og bare skje i et lite antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Informer legen din dersom du er eller planlegger å bli involvert i noen form for spesiell diett før du tar stoffet. Hvis du er gravid, kan bli gravid eller ammer, ikke bruk Indocid på grunn av risiko for alvorlige komplikasjoner. Bivirkninger er mer alvorlig hos barn og voksne som er eldre enn 65. Vær sikker på at du forstår de helsemessige risikoene før du begynner å bruke stoffet.

Usage

Ta stoffet som instruert av legen din. Følg riktige doseringsanvisningen og ta stoffet med minst åtte dl vann. Indocid bør også alltid tas med mat for å unngå mageproblemer. Indocid piller bør aldri bli ødelagt eller tygges.

Advarsel

Hvis du opplever bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart.

Ved mistanke om overdose, ringe en lege og leder direkte til legevakten for behandling.

Følg alltid bruksanvisningen på etiketten i løpet av behandlingen.