Digidexo.com

Hvordan skjule smaken av flytende fiskeolje for Kids

Legge flytende fiskeolje til et barns kosthold kan gi viktige næringsstoffer, som Omega-3, ifølge Webmd.com. Men, å få barna til å svelge ned væsken er en vanskelig oppgave. En fishy ettersmak og en fet konsistens kan gjøre det vanskelig for foreldre å hjelpe barna ta dette tillegget. Men er det noen triks som kan gjøre prosessen mye smidigere.

Hvordan skjule smaken av flytende fiskeolje for Kids

Skjule smaken av flytende fiskeolje

•  Smaken av mange sitrusjuice kan bidra til å maskere smaken av flytende fiskeolje for barn. Bland en unse av appelsin eller sitronsaft med supplement. Serve fluidet i en liten shot glass. Har barnet ditt drikker væsken raskt. Denne korte og søte metoden kan både redusere tiden det fet konsistens er i hans munn, men gir også et distraherende alternativ smak av sitrus, skjule eventuelle fishy smaker.

For å fordele fiskeolje mer jevnt, å blande inn i et supplement smoothie eller servering av yoghurt kan gi barnet en sunn snacks i tillegg til oljen. Å ha en større godbit å dispurse oljen inn betyr at det er mindre fishy smak per bit. Noen barn kan synes dette er en lengre, mer smertefull prosess, siden hele snack må forbrukes. Å finne sterke yoghurt smaker, slik som sitron-og kalk, kan imidlertid ofte skjule smaken oljen fullstendig.

Prøv en ny supplement, for eksempel GO FISH, som er laget spesielt for barn. Ifølge Drsearshealthykids.com og anbefalt av barnelegen Dr. William Sears, GO FISH kan være ideell for barn som ikke liker å ta en pille. Jordbær / sitron smaken gjør væsken en velsmakende måte å få i seg de vitaminene raskt.

Hvis barnet ditt vil svelge en pille, finne en kapsel supplement som gir riktig dosering for barnets størrelse og alder. Webmd.com anbefaler piller med enteric belegg. Disse har velig hindret en fishy ettersmak eller raping. Tillegget skal være nedkjølt for å hindre den fra å bli harsk eller bortskjemt. Hold pillene kaldt.

Hint

  • Som med alle supplement eller ernæringsmessige spørsmål, er det best å gå gjennom planene med en lisensiert lege for faglige råd. Spør legen din om dosering og bruk av flytende fiskeoljer for barnet ditt.