Digidexo.com

Homøopatisk behandling for Hodgkins lymfom

Homøopatisk medisin er et konsept der det antas at det vil skape symptomer på sykdom hos en frisk person vil negere disse symptomene i en syk person.

Hvordan er Hodgkins lymfom homeopathically behandlet?

Homeopatisk behandling kan ikke begynne før tradisjonell behandling er allerede i gang. På dette punktet ulike kjemiske tabletter som er godkjent leger administreres oralt på en rutinemessig tidsplan.

Hodgkin lymfom symptomer redusert med homeopatisk behandling

Det har ikke blitt bevist at de underliggende symptomer på Hodgkins lymfom er redusert ved homøopatisk behandling, skjønt det har vist seg at de reduserer symptomene forårsaket av tradisjonell kjemoterapi og strålebehandling, så som kvalme, oppkast, ekstrem tretthet og tap av appetitt.

Advarsel

Det bør påpekes at mens noen mener at homøopatiske behandlinger kan lindre symptomene på sykdommen, har de ikke kurere årsaken til sykdommen. Som sådan, er homeopatisk behandling best utføres sammen med standard behandling av sykdom.

Homøopatisk behandling

Radium bromatum er tatt i tablettform hver 1-4 timer før symptomene avta. Dette stoffet brukes vanligvis til å behandle symptomer på stråling forgiftning.

Suksess med homeopatisk behandling

Nytten av homeopatisk behandling for å lindre symptomene på Hodgkins lymfom har kun nylig blitt dokumentert. Kjente tilfeller inkluderer Luke Menard, konkurrent fra den syvende sesongen av «American Idol», som ble diagnostisert med Hodgkins lymfom i 2008.