Digidexo.com

Aloe & Cranberry Juice Cleanse

Aloe & Cranberry Juice Cleanse


Aloe vera juice har vært alminnelig kjent i århundrer for sine naturlige avgift evner. Ifølge greske legen Dioscorides Pedanius planten løsner magen og renser magen. Moderne medisinsk forskning har også indikert at å kombinere aloe med saften av tranebær, kjent for å støtte sunn avfall eliminering, vil bidra til å rense hele systemet og forbedre helsen til kroppen din.

Aloe Vera Juice

Aloe vera er en plante medlem av liljefamilien. Aloe Barbadensis Miller er den faktiske botaniske navn for urt dyrket for sine helbredende og fuktighetsgivende egenskaper, vanligvis brukt på huden for slike ting som utslett, kutt, blåmerker, og solbrenthet. På den annen side er det også kjent for sine helsefordeler når man drikker saften.

Aloe vera juice er et naturlig hjelpemiddel til detox som tillater kroppen å rense fordøyelsessystemet og er helt trygt å drikke. Den naturlige juice utvunnet fra planten inneholder også en rekke vitaminer, mineraler og aminosyrer som hjelper deg å opprettholde et sunt fordøyelsessystem og en naturlig energinivå.

Cranberry Juice

Tranebær har alltid blitt konsumert for sine medisinske egenskaper, og var en spesielt viktig mat for indianere som behandlet en rekke sykdommer som for eksempel urinveisinfeksjoner. Den mest vanlige bruken av tranebærjuice er å behandle urinveisinfeksjoner eller blærekatarr (betennelse i urinblæren). Imidlertid kan tranebærjuice også brukes for sin rensing og avgiftning som kan ha nytte av hele helse.

Avgiftning med tranebærjuice (100 prosent juice ikke tranebær flavored juice) kan bidra til at du har bedre avføring. Tranebær er høy i fiber og en utmerket kilde til antioksidanter som trengs for å bistå lever og tykktarm med eliminering av giftstoffer fra kroppen din. Tyttebær også bidra til å beskytte mot kreft, hjertesykdommer og andre plager.

Juice Cleanse

Du kan enkelt lage din egen aloe og tranebær juice rens. Velg en fin størrelse aloe vera plante fra en pålitelig gartneri deretter klippe et lite antall blader i bunnen nær stammen. Skyll snitt en del av bladet og deretter skrelle det ytre laget av huden. Også, skyll av den brune sårvæske, kalt latex, fra den åpne kuttet av bladet pluss gel. Plasser i en blender og tilsett litt vitamin C pulver. Hvis den er for tykk til å blande, tilsett litt destillert vann. Dette er din aloe vera gel.

Plasser en eller to håndfuller av tyttebær i et glass og fyll resten med en Juiced eple slik at smaken ikke blir for syrlig. Legg ingrediensene gjennom en juicer deretter tilsett 1 ss av aloe vera gel. Det anbefales å drikke før sengetid.

Du kan også kjøpe en aloe og tranebær rens fra mange økologiske helsekostbutikker og nettbutikker.