Digidexo.com

Acid Reflux Cures uten medisiner

Acid reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), oppstår når den nedre esophageal sphincter ikke lukkes og mage væske ryggen opp i spiserøret, som transporterer mat fra munnen til magen. Konvensjonelle løsninger består av antacida eller reseptbelagte legemidler for å nøytralisere syren i magen, men disse har bivirkninger fra diaré til gastrisk atrofi, og bare maskere symptomene, ikke kurere sykdommen.

Symptomer

Acid reflux er lik halsbrann ved at det fører til en brennende følelse i brystet eller halsen. Halsbrann som oppstår jevnlig er sannsynlig sure oppstøt og kan til slutt føre til mer alvorlige helseproblemer. Andre symptomer er heshet, følelsen av å ha mat fast i halsen, tørrhoste og dårlig ånde.

Årsaker

Helicobacter pylori, en bakterier som normalt er tilstede i magen, forårsaker syre refluks i noen mennesker når det er for mye til stede, og det råder overproduksjon av mavesyre. Flere faktorer kan provosere acid reflux: røyking, stress, overvekt eller gravid, samt visse matvarer som sitrusfrukter, koffein, alkohol, stekt mat, løk, krydret mat og tomat-baserte matvarer.

Løsninger

Antacida og spesielt reseptbelagte legemidler som "Purple Pill" undertrykke mengden av saltsyre i magen, noe som forstyrrer din evne til å fordøye maten hensiktsmessig og gjør situasjonen verre i det lange løp. I stedet spiser mindre måltider, ikke legg deg ned i tre timer etter et måltid og kutte ut eller redusere utløse mat og atferd. I tillegg kan du:

Drikk rikelig med vann hver dag for å fortynne syre og nøytralisere pH i magen.

Ta probiotika daglig for å styrke de gode bakteriene i magen, som vil hjelpe bekjempe de dårlige bakteriene.

Spis et fedd rå hvitløk hver dag. Det er antibakterielle, slik at det eliminerer Helicobacter pylori --- bare bakterier i mage som ikke kan bli drept av saltsyre.

Apple cider eddik er en annen naturlig antibakterielle middel for å senke pH-nivået i kroppen din, bidrar til å nøytralisere magesyre. Sørg for å få økologisk eple cider eddik, som Bragg-tallet, med "mor" i det --- dette stoffet inneholder de helbredende enzymer. Bland 1 til 3 ts i et glass vann og drikk det 30 minutter før et måltid.

Ginger root absorberer magesyre og beroliger muskelspasmer. Du kan finne disse kapslene til din lokale helsekost butikk.

Tips / advarsler

Ignorerer eller løse for å bare leve med problemet er ingen løsning --- ubehandlet acid reflux kan føre til betennelse og arrdannelse i spiserøret, pusteproblemer, blødninger, sår eller spiserørskreft.