Digidexo.com

Hvordan bruke Tomato Sauce for hjertet helse

Tomater, som er rike på en kraftig antioksidant som kalles lykopen, har vist seg nyttig i å fremme hjerte helse. I mange tilfeller kan de bidra til å redusere høyt blodtrykk så vel som hjelpe til å forebygge hjertesykdom. Mens disse deilige frukter er fantastisk på egen hånd, er sannheten at noen av oss ville spise store nok quanities av dem hver dag for å ha den slags innvirkning vi kanskje ønsker. Imidlertid, ved å bruke dem i mer kondensert og forsterket versjon av tomat suace, vi utvide antall måter som tomater kan brukes i vår daglige måltider.

Hvordan bruke Tomato Sauce for hjertet helse

•  Bruk alle naturlige tomatsaus for den beste ernæringsmessige og helseeffekt. Lag din egen tomatsaus eller handle økologisk og / eller andre versjoner som ikke er pakket med ekstra kjemikalier og konserveringsmidler. Ekstra kjemiske ingredienser kan faktisk gjøre mer skade som ikke bruker tomatsaus i det hele tatt.

•  Bland tomatsaus med andre hjerte sunne ingredienser når det er mulig. For eksempel, hvis du må bruke olje i din valgte oppskrift, velger olivenolje i stedet for raps eller vegetabilsk olje. Olivenolje, lagt til tomater faktisk bidrar til å øke frukt smaken og øker dens helbredende verdier. Tilsett litt hvitløk for enda et hjerte sunn ingrediens for å utvide produktets helseeffekt.

•  Velg den magreste typen kjøttprodukter i oppskrifter som inneholder både tomat og en kjøttdeig av noe slag. Prøv første runde i stedet for malt kjøtt, som har en tendens til å være fetere i naturen. Bedre ennå, velger bøffel, som gir den magreste typen kjøtt av alle samtidig tilby en ekstra dose av sunn protein.

Bruk tomatsaus til å lage din egen tomat eller V8 stil juice. Du vil oppleve mer enn fem ganger så mye naturlig tomat godhet og nærings fordelene uten alle tilsetningsstoffer og konserveringsmidler som finnes i de fleste hermetisert juice.

Gjør hjemmelaget tomatsuppe med tomatsaus og andre ingredienser som rømme grønnsaksbuljong, kremfløte, eller andre ingredienser som du vanligvis bruker i tomatsuppe.

Substitute tomatsaus for andre typer sauser eller sauser i oppskrifter. For eksempel, i stedet for en biff saus servert over en kjøttpudding, bruk en tomatsaus topping.

Bruk tomatsaus for hele tomater i oppskrifter som krever dem. Sjansen er maten vil smake bedre og du vil få den ekstra fordelen av en tomat hjerte sunt fordel uten mesteparten av en hel tomat.

Snarere enn å lage en kjøttsaus for spaghetti, bare legge noen hjertelig sunn tomatsaus sammen med hvitløk, oregano, italiensk krydder, eller andre krydder som du liker å bruke. Øk sunt hjerte fordelen av måltidet ved å velge å bruke hel hvete eller multi-kornet pasta i stedet for den tradisjonelle hvit pasta. Hvis du ønsker kan du også legge til et par friske tomater på toppen for en sterkere tomat smak eller som garnityr.

Bruk tomatsaus som en erstatning for tomatjuice i drikker som en Bloody Mary, snarere enn pre-hermetisert tomatjuice. Bland opp din egen naturlig juice for anledningen. Det kan være et supplement for din diett for å sikre at du har en tilstrekkelig mengde av lykopen i kosten.

Bruk tomatsaus som et supplement for din diett for å sikre at du har en tilstrekkelig mengde av lykopen i kosten.

Hint

  • Bruk godt råtne tomater for tomatsaus.
  • Velg økologiske tomater for å lage tomatsaus når det er mulig.
  • Bruk naturlige og / eller økologiske produkter med tomatsaus når det er mulig.
  • Sørg for at tomatene du bruker ikke er for moden.
  • Vær forsiktig med mugg og / eller bakterier overføring når du bruker tomatsaus.
  • Unngå tomat sauser som inneholder mye tilsetningsstoffer og konserveringsmidler som disse kan drepe helsegevinst av frukten.