Digidexo.com

Hvordan søke om funksjonshemming i delstaten Michigan

Hvordan søke om funksjonshemming i delstaten Michigan


Funksjonshemninger kan gjøre arbeids, går på skole eller bare komme rundt vanskelig. På grunn av vanskelighetene som ofte kommer med funksjonshemninger, er statlige og føderale programmer satt opp for å hjelpe funksjonshemmede gjøre det gjennom med penger, skaffe nye arbeidsplasser og sikre at arbeidsgivere legge til rette for deres funksjonshemmede ansatte. Hver stat har svært spesifikke regler som kreves for å kunne søke om funksjonshemninger og Michigan er intet unntak.

Hvordan søke om funksjonshemming i delstaten Michigan

•  Søk om Supplemental Security Income i Federal Social Security Administration. Kvalifikasjon for uførhet i delstaten Michigan krever at alle som søker om statlige ytelser også gjelde for de føderale fordeler.

Gi medisinsk bevis for en funksjonshemming. Hver gang en lege er i stand til å produsere bevis for en funksjonshemming eller resultatene av medisinsk informasjon er ubesluttsom, vil leger fra funksjonshemming evalueringsteamet i Michigan gi en eksamen av både fysiske problemer og psykiske problemer.

Gi verifisere informasjon. Dette omfatter alt fra legitimasjon til informasjon om aktuelle finansielle stilling. Eventuelle dokumenter som viser eiendeler, kostnader og problemer knyttet til bolig kostnad eller verktøy bør gis.

Fyll ut papirene. Skjemaene skal fylles ut og arkivert med den lokale Department of Human Services. Det kan sendes via e-post, fakset eller levert for hånd til å søke. Skjemaer kan bli funnet på Internett ved Michigan Department of Human Services nettsted og også på kontoret direkte.

Gi intervjuer ved behov. Selv om intervjuene ikke er nødvendig for alle, når et intervju kreves det skal være ferdig. Hver gang du går til nærmeste Department of Human Services ikke er tilgjengelig, kan du ringe nærmeste senter og be om at en intervjuer kommer i stedet.