Digidexo.com

Rensing Sequence for Lever, tarmer og nyrer

Toksisitet er en bekymring i moderne kultur, og det påvirker kroppen vår på mange negative måter. Etter en skikkelig rensing sekvens som involverer tarmer, nyrer og leveren vil gi deg en måte å få kroppen tilbake til optimal driftsnivå. Når dette optimal helse nivået er nådd, kan mange helseproblemer bli eliminert eller redusert.

Betydning

Etter rensing sekvens av kolon renset først, nyre-rens andre, og leveren rens tredje er viktig siden den vil fjerne de fleste giftstoffer. Hvis tykktarm og nyre ikke blir renset først, vil de ikke bli fungerer ordentlig, og ikke spyle giftstoffer ut. I sin tur vil leveren absorbere deres toksiner. Leveren ikke tømme ut, men absorberer. Ved rensing av tykktarmen første og andre nyrer, de eneste giftstoffer igjen vil være leverens. "Leveren er vår viktigste detox organ." Haas, MD.

Funksjon

Den korrekte sekvens for rensing av kolon, nyre, lever og tjener det formål å bli kvitt kroppen av dens akkumulerte giftstoffer. Rensing er mest populære under sesongmessige endringer, med prosessen tar en til to uker. Det kan gjøres hjemme eller på en profesjonell kontor. Den kolon renset involverer administrering av en væskefylt klyster rektalt. Både nyre og lever rens involvere drikking gunstige væsker. Den brukes til å hjelpe kroppen i å utføre på sitt optimale nivå ved å skylle ut giftstoffer.

Fordeler

Etter riktig rensing sekvens av kolon renset, nyre-rens, og leveren rens har vist seg å gi mange fordeler. Noen fysiske fordeler kan inkludere vekttap, økt energi, redusert leddsmerter, tenkte klarhet, bremse av aldringsprosessen, redusert hodepine, clearing lunger, redusert mottakelighet for sykdom og forbedret fleksibilitet. Det er også følelsesmessige og åndelige fordeler som bedre konsentrasjon, økt følelse av velvære, følelse av renhet og lykke.

Advarsel

Den rensing sekvensen er ikke anbefalt for alle. Det er ikke for de med svakt immunforsvar, kvinner som er gravide eller ammende, de under 16 år, eller enkeltpersoner som opplever smerter i galleblæren, mage, eller leverområder. Det er heller ikke for de med forkjølelse eller influensa symptomer, eller noen syk. Rådfør deg med legen din før du gjennomgår noen rensing sekvens.

Betraktninger

Hvis det gjøres feil, kan rensing ha negative effekter på kroppen som forårsaker store mengder næringsstoffer som skal spyles fra ens kropp. Andre effekter kan være tretthet, tap av appetitt, svimmelhet, diaré og kvalme. Tenk det faktum at det er noen i det medisinske vitenskap feltet som tror naturlig rensing er ikke vitenskapelig bevist, og kan være skadelig for helsen.