Digidexo.com

Hvor mange Ginger Capsules å bli kvitt kvalme?

Hvor mange Ginger Capsules å bli kvitt kvalme?


Hvor mange ingefær kapsler du bør ta for å bli kvitt kvalme som en medisinsk behandling har nylig blitt dokumentert i kontrollerte kliniske studier. Selv om ingefær har eksistert i hundrevis av år som en populær folkemedisin har vitenskapen nå vist at inntak av ingefær kapsler i riktig dosering kan bidra til å maksimere effektiviteten.

Optimal Capsule Dosering

Flere studier tyder på at den optimale dosen for ingefær kapsler for å kontrollere kvalme er mellom 500 mg og 1000 mg per dag. Kapsel doser kan variere fra 250 mg per kapsel opp til 1000 mg, så ta hensyn til din totale daglige dosen for å bestemme antall tabletter du skal ta. Ta doser i regelmessige intervaller i løpet av dagen for mest effektiv kontroll av kvalme symptomer.

Vær oppmerksom på at kvaliteten og styrken av kapsler kan variere-det er ingen føderal regulering av urte kosttilskudd. I tillegg til kapsler, kan du finne krystallisert eller kandisert ingefær på asiatiske matmarkeder og naturlig mat kjøpmenn-en tomme-square skive er omtrent lik en standard 500 mg kapsel.

Studier

En av de største studiene for å undersøke effekten av ingefær på kvalme har hjulpet vise effektiviteten av retten kapsel dosering. Ut av en gruppe av 644 kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi, rapporterte de som tok enten en 0,5 g dose eller 1 g daglig dose av ingefær kapsler mer effektiv kontroll av deres kvalme enn de som tok placebo.

I studien, som ble finansiert av National Cancer Institute (NCI), fag tok ingefær kosttilskudd for 6 dager. I disse dager inkludert de tre dager før sin første dag av kjemoterapi og for to dager etter kjemoterapi begynte. Selv om alle deltakerne fikk også konvensjonelle anti-kvalme narkotika, de som tok kapslene (versus placebo) rapporterte mer effektiv kontroll av kvalme.

I tilfelle av kapselen dosering, er større ikke alltid better.The NCI studie forskere administreres også en høyere dose av ingefær kapsler (1,5 g), men de kvalme-kontrollerende resultater ble rapportert å være mindre effektive enn de to nedre kapsel doser. Forskerne teoretisert at 1,5 g dose er mer enn legemet kan absorbere for biologisk aktivitet.

I en annen klinisk studie, gravide kvinner med kvalme som tok ingefær kapsler i doser på 250 mg fire ganger daglig i fire dager rapporterte bedre kontroll over sine symptomer enn en placebogruppe. Studien, publisert i Journal of Alternative and Complementary Medicine, konkluderte med at "en daglig totalt 1000 mg av ingefær kan bli foreslått av helsepersonell som et middel for å redusere graviditet kvalme og oppkast."