Digidexo.com

Hvordan bli kvitt dårlig Case of Hikke

Hvordan bli kvitt dårlig Case of Hikke


Hikke skje når en krampe i en av de nervene som styrer pust fører til at musklene i mellomgulvet, nakke og hals til kontrakt plutselig og raskt inhalerer luft. Når dette skjer glottis, klaff av vev på baksiden av halsen, lukkes plutselig over luftrøret. Når den plutselige rush av luft treffer lukket klaff det fører til at "hic" lyd. Disse spasmer ofte skje når nervene blir irritert når du svelger for mye luft mens du drikker en kullsyreholdig drikke eller spise for fort. De fleste hikke rettsmidler innebære å stoppe luftstrømmen til magen for å hindre hikke fra å fortsette.

Bruksanvisning

•  Hold pusten. Ifølge Medical Online, holde pusten øker nivået av karbondioksid i kroppen din samtidig redusere nivået av oksygen. Dette triks kroppen til å tro det er kvelende eller drukning som tvinger den til å stoppe hiccuping og bruke sine ressurser til andre funksjoner.

Drikk et glass vann. Mange løsninger innebærer å drikke et glass vann, noen ganger fra motsatt side av koppen, i små hyppige slurker eller i store slurker. Uansett hva du drikke vannet, det vil fylle magen med væske og gi kroppen din noe annet å svelge i stedet for luft.

Svelg en teskje sukker. Dette trikset er også ment å stoppe deg fra å svelge luft og er ment å stimulere vagus nerve som sender signaler til mellomgulvet å stoppe kontrahering. Alternative stoffer å svelge inkluderer honning, sitronsaft, eddik, peanøttsmør, eller du kan spise en kjeks eller et stykke brød.

Pust inn i en papirpose. Puste inn i en papirpose fungerer på samme måte som å holde pusten fordi det tvinger deg til å puste i karbondioksid. Og dette øker mengden av karbondioksid i kroppen og triks kroppen til å stoppe hikke slik at den kan fokusere på andre kroppsfunksjoner. Plasser posen åpningen over munnen, forsegle den rundt munnen med hånden og puste inn det fem til ti ganger.

Masser taket av munnen. Masserer taket av munnen med tungen eller en bomullspinne er også ment å stimulere nervus vagus og stoppe membranen fra kontrahering. Vær forsiktig å gjøre dette hvis du har en sensitiv brekningsrefleksen.

Grip tungen med fingrene og strekker den ut av munnen din. Dette vil også bidra til å stimulere vagus nerve og sette en stopper for membran spasmer.

Sett fingrene i ørene. Ifølge My Health Guide nettside, grener av nervus vagus strekker seg inn i øregangene og nå inn i ørene skaper trykk som også vil stimulere nerve og stoppe hikke. Vær forsiktig så du ikke setter fingrene for langt inn i ørene dine, eller du kan skade øregangen.

Hoste, rape eller nyser. Gjøre en av disse tingene tvinger membranen for å innsnevre stedet for kontrakten som vil forstyrre de gjentatte sammentrekninger og føre dem til å bremse eller stoppe.