Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på Noise Angst

Selv om det kan høres rart ut, er det folk som lider av støy angst. Enkelte lyder kan gi symptomer på angst hos mennesker som er følsomme for støy. Følgende er noen måter å oppdage hvis noen kan lide av støy angst.

Hvordan identifisere symptomer på Noise Angst

Hvordan identifisere symptomer på Noise Angst

holdes en persons reaksjon på musikk. Har personen bli nervøs, nervøs eller engstelig når høy musikk spilles? Er personen mer avslappet når musikken er slått ned?

Se en persons reaksjon på høye stemmer. Har han en tendens til å knytte høye stemmer med argumenter? Har personen blir anspent eller engstelig når folk snakker høyt eller flere personer snakker samtidig?

Observer personens grad av konsentrasjon i et støyende arbeidsmiljø som bygging eller hvor høyt maskiner blir brukt. Har personen har problemer med å fokusere på oppgaven i støyende omgivelser, men hun kan fungere helt utmerket i et område med begrenset støy?

4. Se etter humørsvingninger eller personlighetsforandringer å oppdage støy angst. En person som lider av støy angst kan være helt rolig i et rolig miljø så plutselig blir anspent eller irritabel når støyen begynner å fylle luft.

Lær å gjenkjenne triggere hvis du eller noen du kjenner lider av støy angst. En trigger er noe som fører til angst. Triggere kan omfatte en viss type musikk, folk kranglet, en hund bjeffer, en klokke alarm, bilalarm, sirener, trafikk og andre lyder. Når du innser hva som utløser støy angst, kan du ta skritt for å minimere de spesielle triggere som produserer følelser av angst.