Digidexo.com

Krav til Fat Camp

Krav til Fat Camp


For mange mennesker, er begrepet "fett camp" en mindre enn inspirerende sikt. Mens det er noen fordel for argumentet om at et slikt begrep ikke klarer å fokusere på målet av barna sendt dit for å gå ned i vekt, er det større bevis for å støtte de fordeler knyttet til vekttap som er oppnådd gjennom langsiktige endringer i kostholdet og konsistent fysisk aktivitet.

Tradisjonelle Fat Camps Versus Moderne Fat Camps

Fat camp, eller vekttap leir, er en kortsiktig vekttap program utviklet for å hjelpe mennesker med vekttap mål i en gruppe miljø. Selv om moderne fett leirene er designet for å slå overvektige og overvektige mennesker med ernæringsfysiologer, kondisjon terapeuter og rådgivere, gjorde fett leirer ikke alltid målrette effektivt vekttap mål eller tout fordelene med å spise sunt.

Historie

Sommerleirer for barn ble først etablert i 1880 og snart sprang opp over hele USA. Under støtte fra Theodore Roosevelt og andre prominente personer, startet sommerleirer for å blomstre av 1960-tallet. Fat leirene ikke dukke opp i flere tiår. Faktisk var det ikke før Camp Napanoch i Napanoch, NY ble etablert i 1963 som fett leirene begynte å få i popularitet. Ifølge fatcampinfo.com ("Fat Camp Info"), 84 vekttap leirer for barn, ligger for det meste i kjøreavstand fra New York, var tilgjengelige i 1988.

Effektivitet

Fat leirene ble opprinnelig kritisert for svært restriktive dietter og i krevende regimer calisthenics. Sosialt press og endringer i historien, slik som den feministiske bevegelsen, så et økende antall foreldre og voksne villige til å delta fett leirer. Anses ineffektiv, begynte fett leirer å miste troverdighet og av 1990-tallet bare 15 fete leirer (av de 10.000 totalt sommerleirer oppført av den amerikanske Camp Association) forble.

Fit Camps

I dag, fett leirer har få krav, men er designet for foreldre som er bekymret for sine barns generelle helse. Endringer i fett leirene har også føre til mer politisk korrekte betegnelsen, fit leirer. Mange fit leirene tilbyr informasjon om ernæring, vekttap programmer og ettervern. Mens mange fit leirer, eller fett leirer, som noen er fortsatt kalles, ikke begrense deltakelsen til en bestemt vekt, mange aksepterer deltakerne på ulike stadier av vekttap prosessen.

Long-Term Model

Bygget på ideen om støtte, er fett leirer bygget rundt undervise barna hvordan de skal bli friske voksne. Rettet mot å undervise barn og tenåringer hvordan de skal utøve, oppnå en sunnere livsstil og bygge bedre selvfølelse, er mange fete leirer overgangen fra kortsiktige sult teknikker til langsiktige modeller. Faktisk, ikke lenger er de dagene når barn er fraktet til leiren i flere uker, og deretter dro hjem og forventes å opprettholde resultatene. Nå fett leirer tilbys etter skolen og i noen tilfeller organisert gjennom universiteter, videregående skoler og samfunnshus.