Digidexo.com

Medisin for Jock Itch

Skrittsopp, eller tinea cruris, er en av en rekke soppinfeksjoner som en person kan utvikle seg. Som navnet tilsier, skrittsopp påvirker lyske området og ble så kalt fordi folk som svetter en god del er mer utsatt for tilstanden oppstår. Idrettsutøvere har en tendens til å svette mye, derav navnet "jock kløe." Menn eller kvinner kan utvikle det.

Grunnleggende

Jock kløe er forårsaket av den samme soppen som fotsopp. Skrittsopp utseende kan være sirkulære, som med ringorm, eller kan vises som reddened, kløende områder. Det kan være en brennende følelse i det berørte området og / eller flasser eller sprekkdannelse i huden.

Enhver person som lysken er ofte fuktig er i faresonen for å utvikle jock kløe. Soppen trives i fuktige, mørke områder. Det kan påvirke den indre lår, rumpe, genital og anal områder, som rapportert av Mayo Clinic.

Selv om alvorlige komplikasjoner fra skrittsopp er lite sannsynlig, skal tilstanden som ikke svarer til over-the-counter medisiner innen to uker bli sett av en helse-omsorg leverandøren. Sekundære infeksjoner fra riper eller sprekkdannelse i huden kan forekomme, eller skrittsopp kan være et symptom på et immunsystemproblem.

Over-the-Counter Medicine

The University of Maryland Medical Center og Mayo Clinic både oppmerksom på at over-the-counter (OTC) medisiner er hensiktsmessig som et første linjen av behandling for skrittsopp. Dersom tilstanden ikke har blitt bedre etter bruk av OTC medisiner for to uker, men ta kontakt med din helse-omsorg leverandøren.

Typer av reseptfrie legemidler

To grunnleggende typer av OTC medisiner kan brukes til å behandle Skrittsopp: allylaminer og azolene. Allylamin medisiner vanligvis arbeider i en kortere periode, men er generelt dyrere enn de azol medisiner. Azol medisiner vil koste mindre, men tar lengre tid å kunne behandle tilstanden.

Eksempler på allylamin OTC medisiner er terbinafin og naftifin; azolet OTC medisiner er mikonazol og klotrimazol. Dette er de generiske navnene på medisiner. Sjekk etiketten på produktet for å finne ut hvilken av de to typer behandlinger det er.

Resept Medisin

Hvis reseptfrie medisiner ikke er healing skrittsopp, kan din helse-omsorg leverandøren foreskrive enten en oral medisin eller en resept-styrke medisiner for å søke til det berørte området.

Forebygging

For å minimere vekst av organismer på huden, dusj eller bad daglig, og etter at svetting. Unngå undertøy laget av syntetiske materialer --- er bomull å foretrekke. Unngå iført tettsittende undertøy eller bukser. Ikke del håndklær med noen, og bruke et rent håndkle hver gang du dusjer eller bader. Behandle fotsopp så snart det skjer, siden dette kan spre seg til lysken. Hvis du har fotsopp, ta på sokker før du tar på undertøy og bukser.