Digidexo.com

Vegetabilsk Shopping for Week En av South Beach Diet

I den første fasen av South Beach Diet, bør du sterkt begrense mengden karbohydrater som du spiser. Spise grønnsaker kan være en fin måte å komme deg gjennom den første uken, men du bør passe på å spise bare grønnsaker som er lav på karbohydrater. Noen av grønnsaker, slik som poteter og korn, kan ha et høyt karbohydrat telling og bør unngås. Se etter low-carb grønnsaker når du går shopping for den første uken av South Beach Diet.

Meny Planlegging

Planlegg ut måltider som du spiser i løpet av første fase. Til frokost, kan det være lurt å spise en omelett med ost og grønnsaker; lunsj kan være en salat med kylling; middag kan være fisk med en side av grønnsaker; og snack kan være skiver grønnsaker. Bruk South Beach Diet-baserte bøker eller nettsteder å planlegge måltidene.

Når du vet hva du ønsker å spise for uken, lage en handleliste. Gå til butikken med en liste hjelper deg å spare penger siden du bare kjøpe det du trenger på listen. En liste kan også hjelpe deg å unngå å kjøpe grønnsaker som senere går til spille fordi du ikke spiser dem i tide.

Salat Grønnsaker

For det meste, er salat grønnsaker tillatt på South Beach Diet. Bruk mørke, grønne blader som base av din salat --- disse har de fleste næringsstoffer. Toppen av din salat med brokkoli, paprika, løk, sopp, sukkererter, agurk og tomater. (Tomater har mer karbohydrater enn noen av andre grønnsaker, skjønt, så søke på en hel tomat per porsjon).

Salat grønnsaker kan begynne å gå dårlig i slutten av uken. Det kan være lurt å kjøpe spesielle poser som holder produserer fersk lenger, eller planlegger å gjøre en annen stopp på matbutikken midtuke.

Low-carb vegetabilske sider

Vegetabilske-baserte side retter kan hjelpe deg å holde deg full mens du fremdeles vil være lav kalori og lav carb. Mens en siderett kan være så enkelt som dampet brokkoli, kan det være lurt å vurdere mer eksotiske smaker. Se etter oppskrifter som inneholder dine favoritt grønnsaker. Fett og oster er tillatt under den første fasen av South Beach Diet, slik at du kan lage kremete sauser til å tjene over din side vegetarmat. Unngå poteter, mais, yams og gulrøtter, derimot, som alle har høyt karbohydratinnhold.