Digidexo.com

Hva kan phendimetrazine Årsak?

Phendimetrazine er en sympathomimetic amin stoffet. Ligner i effekt på kroppen som en amfetamin, stimulerer phendimetrazine det sentrale nervesystemet forårsaker en reduksjon i appetitten mens økende blodtrykk og hjertefrekvens. Markedsført under varenavn som Bontril, Anorex-SR, Appecona og Statobex blant andre, er phendimetrazine foreskrevet for kortvarig bruk i behandling av fedme.

Økt Vekttap

Phendimetrazine når de brukes på riktig måte, i forbindelse med tilsyn av lege, kosthold og mosjon, hjelper pasienten mister mer vekt enn med diett og mosjon alene. Det skapt Bontril streker det er for kortvarig bruk.

Alvorlige helsemessige komplikasjoner

Fordi det fører til en økning i blodtrykk og hjertefrekvens, kan phendimetrazine forårsake farlige helsemessige komplikasjoner for de menneskene som lider av hjertesykdom, høyt blodtrykk, glaukom og åreforkalkning. Ingen lider av disse sykdommene bør ta denne medisinen.

Legemiddelinteraksjoner

Folk tar MAO-hemmere eller misbruker narkotika og / eller alkohol bør ikke bruke phendimetrazine. MAO-hemmere er hjernekjemi altering legemidler som brukes til å behandle depresjon. Interaksjon mellom phendimetrazine og MAO-hemmere er kontraindisert, betyr at de bør aldri brukes på samme tid. Interaksjon kan føre til døden.

Svimmelhet

Fordi phendimetrazine er et sentralstimulerende, kan det potensielt føre til en bruker til å oppleve svimmelhet, tåkesyn eller rastløshet. Hvis tatt for sent på dagen, kan det føre til så lett å sove.

Flere bivirkninger

Selv om sjeldne, noen alvorlige bivirkninger som kan skyldes bruk av pahendimetrazine inkluderer alvorlig hodepine, allergisk reaksjon, hallusinasjoner, endringer i hjertefrekvensen eller blodtrykk. Søk medisinsk hjelp på en gang for alle disse symptomene.
Snakk med legen din med en gang hvis du opplever endringer i tarm atferd, munntørrhet, søvnløshet, hodepine, rastløshet eller rystelser.

Advarsler

Phendimetrazine er en meget kraftig medikament som bør aldri bli tatt uten nøye medisinsk tilsyn. Fortell legen din om eventuelle sykdommer du har og alle medisiner du tar før de bestemmer seg for å ta en phendimetrazine for behandling av fedme.