Digidexo.com

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle hodelus

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle hodelus


Symptomer på hodelus inkludere en kilende følelse i hodebunnen og overdreven kløe i hodebunnen når hodet lice biter og krypende rundt. Hodelus kommer i tre former; nits, nymfer og voksne. Hodelus er mer vanlig hos barn, men alle som kommer i direkte kontakt med den personen som har hodelus kan få det. Hodelus er svært smittsomt og kan spres fra person til person ved å komme i direkte kontakt, dele forurensede kammer og børster, og dele infested dusjhetter og håndklær. Mange skoler sjekke barna for hodelus og hvis et barn er funnet med hodelus, vil de bli sendt hjem og må forbli der til behandlingen er fullført. Hodelus kan behandles med spesiell sjampo og kammer for å bli kvitt nits, eller egg, men det finnes andre måter en person med hodelus kan behandle det bare ved å bruke produkter i sine kjøkkenskap og kjøleskap.

Bruksanvisning

•  Påfør vaselin til hele hodebunnen for å kvele lus og luseegg. Vaselin vil ikke være lett å vaske ut, og kan ta minst 6 vasker du skal fjerne det fra hodebunnen og håret. For å gjøre det lettere å fjerne vaselin, bruke hvetemel eller maismel før vask.

Påfør majones til håret og hodebunnen og la den sitte i minst to timer. Skyll håret og gre gjennom. Majones vil drepe lus og bidra til å fjerne nits enklere. Majones kan ikke være lett å vaske ut heller, og kan ta noen vasker for å få det ut.

Ta tre teskjeer sitronsaft og en spiseskje smør og bland det sammen. Bruk denne blandingen til håret ditt, og la den sitte i 15 minutter. Vask håret og gre gjennom hvis ønskelig. Dette vil drepe lus og det er nits.

Bland litt frisk sitron og kokos olje og bruke det på håret ditt. La denne blandingen på i minst to timer, og deretter vaske det ut av håret ditt. Frisk sitronolje og kokosolje vil drepe lus og luseegg.

Bland sammen en spiseskje hvitløk lim og en spiseskje lime juice og bruke den til hodebunnen din. La den stå i minst 30 minutter og vask deretter hodet. Hvitløk lim og lime juice er begge gode løsninger for hodelus.

Ta åtte til ti mandler og knuse dem til pulver. Bland pulver mandler med 2-3 ts lime juice å lage en lime. Bruk denne lim til hodebunnen din og la den på i minst 30 minutter. Vask hodet etter. Dette vil drepe lus og luseegg.

Tips og advarsler

  • Vask håret med din favoritt shampoo og balsam og bruke kokosmelk til hodebunnen. Eddik er en annen flott produkt å vaske håret med å drepe lus og luseegg. Bruk Listerine munnen vask og gni den over hele hodebunnen for å drepe lus og luseegg.
  • Listerine og eddik kan brenne hodebunnen litt så vær forsiktig hvis du bruker den. Hvis ingen av disse hjem rettsmidler fungerer, gå til din lokale stoffet butikken og kjøpe en over disk produktet for å drepe lus og luseegg.