Digidexo.com

Hvordan å miste 2 pounds av Belly Fat

Losing two pounds kan virke enkelt, siden det ikke er mye å tape. Selv miste den lille mengden kan legge opp til å leve lengre og sunnere. Hvis målet ditt er å miste denne vekten innen en uke eller innen en måned, her er noen ideer om hvordan du kan arbeide dette til din fordel.

Hvordan å miste 2 pounds av Belly Fat

Hvordan å miste to pounds av Belly Fat

•  Unngå alkohol så mye du kan, som det har et høyt kalori-innhold. Jo mer kalorier du forbruker, jo mer fett kroppen din beholder. Alkohol har kortisol, som hjelper kroppen din til å beholde magefett. I stedet for alkohol, drikke noen sunne drikker hvis du er tørst, for eksempel grønn te og vann. De hjelper skylle ut urenheter som kroppen din har vært å samle fra mat på daglig basis.

Spis frukt og grønnsaker til nesten hvert måltid. De er stor under måltid eller snack tid. Frukt kan spises alene, eller de kan legges med andre ingredienser som smoothies, juice og salater. Som for grønnsaker, kan du spise dem rå eller koker dem i et par forskjellige måter, for eksempel stek eller damp. Du kan også lage suppe med grønnsaker.

Det finnes ulike former for øvelser som du kan gjøre selv om du går på en tur i 20 minutter om dagen. Vandre i 20 minutter om dagen, og legge inn styrketrening, kan bidra til fortgang i veie-tap prosess. Prøv å ikke gjøre for mye sitting, og holde deg fysisk opptatt. Gjør hus husarbeid. På den måten kan du fullføre oppgaven rundt i huset mens du får litt mosjon.

Hint

  • Ifølge personlige trenere som Gunnar Peterson, Jillian Michaels og Kim Lyons, miste to pounds en uke er ideelt, siden drastisk vekttap kan føre til at kroppen til å få vekten, pluss mer.
  • Planlegg måltidene på forhånd og ha sunn mat ut hvor du kan se det. På den måten vil du være i stand til å unngå fristelser, slik som junk food.
  • Å miste mer vekt enn du bør i en uke kan føre til at kroppen mister vann vekt, ikke vekt fra fett.
  • Crash slanking vil ikke hjelpe, så det ødelegger kroppen din internt.