Digidexo.com

Slik Doner Gamle Briller i Michigan

Slik Doner Gamle Briller i Michigan


Når dine briller ikke lenger oppfyller synskravene, eller når du har hatt laser kirurgi og ikke lenger trenger briller, kan du donere dine gamle par briller til en rekke steder i Michigan. Brillene vil bli akseptert og undersøkt for å bestemme resept styrke, så de kan brukes på nytt eller donert til mennesker i nød som ikke har råd til briller.

Slik Doner Gamle Briller i Michigan

Donate briller på de mange Frelsesarmeen Sparsommelighet butikker i Michigan som godtar brukte briller. The Michigan Frelsesarmeen i Sørøst Michigan vil selv komme hjem til deg å plukke opp donasjoner. Du kan ringe dem på 866-GIVETOO å arrangere et hjem pick-up eller be om nærmeste bruktbutikk. Eller gå til den viktigste grenen på 1627 W. Fort St., Detroit. Sparsommelighet butikker er åpne 07:30 til 18:00 mandag til fredag; 07:30 til middag på lørdager. De er stengt på søndager. Det finnes også butikker i Rochester Hills og Ann Arbor.

Donate brukte briller på Goodwill Thrift butikker i disse byer over Michigan: Bay City, Birch Run, Burton, Caro, Clio, Fenton, Holly, Imlay City, Lapeer, Midland, Owosso, Oxford og Saginaw. Hvis du har noen uønskede elementer som brukte klær, kan du donere dem også.

Donate brukte eyelgasses til Pearle Vision butikker i følgende Michigan mall steder: Genesee Valley Center i Flint; Lansing Mall i Lansing; Midland Mall i Midland; Fashion Square i Saginaw; Grand Traverse kjøpesenter i Traverse City; Adrian Mall i Adrian; Briarwood Mall i Ann Arbor. Andre brille og visjon testing butikker som godtar brukte briller er Eyemasters og LensCrafters.

Donate brukte briller løven klubber i disse byene i Michigan: Rock, Martin, Emmett, Romeo, Lawrence, Dowagiac, Three Rivers, Fraser, Clay, Croswell, Port Huron, Sterling Heights, Temperance, Richmond og Detroit.

donere dine briller til Foreningen for blinde og synshemmede i Michigan.There er en i Grand Rapids. De bruker frivillige til å sortere glassene da briller blir levert til trengende i Mellom-Amerika.