Digidexo.com

melanin tilskudd

Hvordan få Melanin i kroppen vår

Hvordan få Melanin i kroppen vår


Melanin er et pigment som produseres av kroppen som gir håret og huden deres farge. Personer med mørkere hud har en tendens til å produsere høyere nivåer av melanin, mens lysere-skinned mennesker produserer mindre. Melanin gir huden din med beskyttelse mot solens skadelige ultrafiolette stråler. Det hjelper også redusere risikoen for hudkreft, samt gi beskyttelse mot grå stær forbundet med soleksponering. Melanin hjelpemidler i tanning prosessen som høyere nivåer av det resultere i en dypere, rikere tan. Forbedre utseende og forbedre hudens helse ved å øke produksjonen av melanin.

Bruksanvisning

Supplement med L-tyrosin. L-tyrosin er en aminosyre som omdannes til melanin av hudcellene. Tilskudd med L-tyrosin stimulerer høyere melanin produksjonen av kroppen din. L-tyrosin kosttilskudd kan kjøpes i en rekke helsekostbutikker.

få en brunfarge. Tanning stimulerer produksjonen av melanin. Melanin er produsert under garving for å beskytte kroppen mot skadelige stråler fra solen. Det mørkner huden din under soling prosessen.

Konsumere mat som øker produksjonen av melanin. Dype, rike-farget matvarer som kaffe, sjokolade, rødvin og trøfler stimulerer produksjonen av melanin i kroppen. Velg frukt som fersken, vannmelon og aprikoser. Egg og fisk også øke produksjonen av melanin.

Påfør selvbrunende kremer. Self-tanning lotions - også kjent som sunless tanning - inneholder et kjemikalie som øker nivået av melanin kroppen produserer. Påføring av selvbrunende kremer resultater i utseendet på en brunfarge som høyere melanin nivåer føre til at huden å mørkne.

Hint

 • Mange matvarer inneholder naturlige kilder til L-tyrosin, inkludert kylling, fisk, melk, ost, mandler, sesamfrø og soyaprodukter.
 • Gå sakte når du starter å tan. Gradvis eksponering for sollys vil minimere risikoen for brenning.
 • Rådfør deg med lege før du tar L-tyrosin eller noen medisinsk tilskudd for å sikre sin sikkerhet.
 • Bruk alltid solkrem når soling. Sørg tanning lotion gir UVA-beskyttelse med minimum solfaktor 15 for å unngå solskader.
 • Alltid gjøre en patch test når du bruker selvbrunende kremer i tilfelle allergisk reaksjon.
 • Påfør selvbrunings lotions grundig på huden for å unngå striper. Start alltid med en lys frakk og deretter bygge opp gradvis til ønsket farge er oppnådd.

Hvordan lage melanin i kroppen din

Hvordan lage melanin i kroppen din


Melanin er et naturlig forekommende stoff i kroppen som skaper pigment i hud, hår og iris i øyet. Jo mørkere huden din, jo mer melanin du har. Hvis du ønsker å behandle en hud tilstand eller mørkere hudfargen din for kosmetiske formål, vet at det ikke er kunstig metode for å lage melanin. De eneste faktorene som påvirker produksjonen av melanin er genetikk, tilstrekkelig vitamin D-inntak og graden av eksponering for ultrafiolette stråler.

Bruksanvisning

utsette huden din for ca 10 til 15 minutter av sollys om dagen for optimal vitamin D absorpsjon. Unngå solbrenthet og overeksponering for kreftfremkallende ultrafiolette stråler.

Spis matvarer som fet fisk, egg og kjøtt, som inneholder vitamin D. Dette er spesielt viktig hvis du bor i en nordlig breddegrad (nord for Atlanta, Georgia) med lange vintre.

Ta et vitamin D tilskudd. Harvard Medical School "Family Health Guide," anbefaler 400 IE vitamin D per dag for voksne i alderen 51-70, men noen eksperter mener voksne bør ta 800 til 1000 IE per dag.

Tips og advarsler

 • Bruk en sunless garver inneholder dihydroxyacetone (DHA) for å hjelpe deg å oppnå en mørkere hudtone uten soleksponering. Disse produktene midlertidig påvirker bare det ytterste lag av huden og ikke endre innhold av melanin i hud celler.

Tilskudd til Hospice Care

Tilskudd til Hospice Care

Hospice innebærer omsorg og støtte til enkeltpersoner og familier som arbeider med terminal sykdom og end-of-life omsorg. Tilskudd til enkeltpersoner og organisasjoner kan gi lindring fra den økonomiske belastningen forbundet med terminal sykdom og hospice omsorg. Føderale tilskudd vanligvis deles ut til organisasjoner som tilbyr tjenester til samfunnet, mens private stiftelser er mer sannsynlig å tilby tilskudd til enkeltpersoner og familiemedlemmer.

Hospice Foundation of America

Hospice Foundation of America Awards bevilge midler til organisasjoner som gir sorg tjenester for ungdom mellom 13 og 17. Frivillige Hospices som yter tjenester for hele sitt lokalsamfunn er kvalifisert til å søke. Et stipend for $ 10,000 tildeles, i tillegg til flere mindre tilskudd til $ 1000 hver.

Retningslinjer Grant krever en kort intensjonsavtale, ikke lenger enn 250 ord, som bør inkludere organisasjonens formålsparagraf, ansatte og frivillige informasjon, og det geografiske området. Søkere må inneholde en beskrivelse av programmene som tilbys til målgruppen, sammen med en kort beskrivelse av hvordan organisasjonen skal bruke midlene.

Etter gjennomgang av intensjonsavtaler, stiftelsen inviterer visse søkere til å sende inn fulle søknader. Hele prosessen tar om lag tre måneder begynner i mars og slutter i juni.

Hospice Foundation of America

1710 Rhode Island Ave NW, Ste 400

Washington, DC 20036

202-457-5811

hospicefoundation.org

Heartland Hospice minnefond

The Heartland Hospice Memorial Fund, i tilknytning til Heartland Hospice Services, tilbyr tilskudd til dødssyke pasienter og for deres familier som har omsorg for dem. Fondet bistår også i forskning, utdanning og samfunnsbaserte tjenester. Pasienter og familier som opplever økonomiske vanskeligheter oppfordres til å søke.

Tilskudd kan brukes til å hjelpe enkeltpersoner og familier med husholdningsutgifter og andre regninger. Tilskuddet kan ikke brukes til å betale eiendomsskatt, advokathonorarer, medisinske utgifter og visse andre utgifter spesifisert av fondet.

The Heartland Hospice minnefond gir også ønske oppfyllelse tilskudd. Ønske oppfyllelse tilskudd kan brukes til å betale utgifter til reiseutgifter i forbindelse med grav steder, ferier og å gjenforene familie eller venner. Tilskuddene kan også brukes til bryllup utgifter, ferie feiringer og familiegjenforeninger.

Heartland Hospice minnefond

333 N. Summit Gate

Toledo, Ohio 43604

419-252-5989

heartlandhospicefund.org

Hospice Foundation for Central Coast

Non-profit organisasjoner som gir hospice tjenester i Monterey og San Benito fylker i California er kvalifisert til å søke om tilskudd fra Hospice Foundation for Central Coast (HFFCC).

Grant søkere må sende inn et forslag som gir et prosjekt eller program sammendrag. Forslaget skal også inneholde begrunnelse for behovet, en timelime som anslår ferdigstillelse datoer for prosjektet, mengde bedt finansiering og en beskrivelse av organisasjonens hospice relatert oppsøkende arbeid i samfunnet.

I tillegg til søknaden, må søkere også gi bevis på 501 (c) (3) skattefri status, prosjektbudsjettet, detaljert informasjon om alle styremedlemmer og reviderte regnskaper. Se retningslinjene stipend for andre nødvendige dokumenter.

Organisasjoner som gjenspeiler kompatibilitet med de mål og filosofi av Hospice Foundation vil bli prioritert. Stiftelsen gir også høy prioritet til organisasjoner som har klare mål å tjene målgruppen.

Hospice Foundation for Central Coast

20 Ragsdale Dr., Ste 260

Monterey, CA 93942

831-333-9023

hffcc.org

Tilskudd til autistiske barn

Tilskudd til autistiske barn


Å ha en autistisk barn kan forandre livet ditt og endre kravene som stilles til din familie. Mange familier med autistiske barn føle vekten av den økonomiske byrden på grunn av medisinske behandlinger, kosttilskudd og terapi. Tilskudd til autistiske barn kan bidra til å dekke nødvendige utgifter.

Forskning

Det er viktig å forske aktuelle finansieringskilder ved å bruke en etablert individuelle stipend database, for eksempel grantstation.com eller foundationcenter.org. Et enkelt søk på Internett for "tilskudd til autisme" kan føre deg til nettsteder og ressurser som ikke er legitim. Grants er, av natur, "gratis". De bør ikke kreve penger fra deg for å behandle søknaden.

Utstyr

Hvis du trenger å kjøpe utstyr for å gjøre hjemmet ditt trygt for autistiske barn, kan det være nyttig å starte med www.autismcares.org. Autism Speaks tilbyr utstyr og støttende teknologi tilskudd, samt tilskudd til utdanning.

Diagnostisk testing

Barn med spesielle helsebehov er en organisasjon som hjelper dekke diagnoser av barn med autisme. De bistår også med tannpleie, briller og høreapparater. Tilskuddet gis basert på en families inntekt.

Health Care

Helsekostnader kan være overveldende. Selv om det ikke er et stipend, kan du søke om Medicaid for autistiske barn. En frafallelse programmet er også tilgjengelig for å hjelpe dekke noen helsekostnader. Hvis barnet ditt ikke er kvalifisert for Medicaid, kan det være lurt å vurdere å skaffe medisinsk hjelp gjennom TEFRA (Skatt Egenkapital og Fiscal Responsibility Act), som gir helsevesenet med en liten copay.

Leve Assistance

Hvis du trenger økonomisk bistand, programmer som The National Autism foreningens Helping Hand programmet hjelpe familier som er negativt påvirket i området levekostnader.

De forente Healthcare Tilskudd til barn som trenger Speech Therapy

De forente Healthcare Tilskudd til barn som trenger Speech Therapy


Forente Healthcare Barnas Foundation (UHCF) er en non-profit organisasjon som ble opprettet for å dekke hullene i helsevesenet. De gir tilskudd til barn dekket av helseforsikring som har omfattende medisinske behov som ikke er fullstendig dekket av helseforsikring. Tilskudd gis direkte for enkeltbarn for å lindre medisinske kostnader til familiene. De gir tilskudd til et bredt spekter av behov, inkludert tale terapi som ofte ikke dekkes av standard sykeforsikring.

Beløp

Mengden av tilskuddet bestemmes fra sak til sak. De forente Healthcare Barnas Foundation gir tilskudd i varierende mengder opp til $ 5000 per barn hvert år. Foreldre kan søke om tale terapi tilskudd hvert år. Det er en levetid grense på $ 7500 per barn.

Valgbarhet

Barn 16 og under kan kvalifisere for støtte. Ifølge United Healthcare Barnas stiftelsens hjemmeside på "Søkeren må være dekket av en kommersiell helsegevinst plan." Kostnadene ved de tjenester som trengs må ikke være dekket av at helse plan eller co-lønn må være vist seg å være en økonomisk motgang til familien. Andre begrensninger er at talen tjenester anses som nødvendig og fordelaktig for barnet og at barnet bli sett av en profesjonell logoped.

Søknad

Søknader er tilgjengelig på UHCF hjemmeside. Etter å ha vist en kort video om stiftelsens stipendkriterier forente Healthcare Barnas og behandle UHCF nettsiden tar betrakteren til en liste med spørsmål som prescreens potensielle søkere. Foreldre som oppfyller kriteriene for å søke om tilskudd vil da bli sendt til deres elektroniske søknaden. Informasjon som vil bli bedt om i søknaden omfatter barnets medisinsk diagnose og anbefalt behandling, personlige økonomiske dokumenter og informasjon helsetjenester dekning for tale terapi.

Administrasjon

Enhver bevilge penger Prisen vil gå direkte til logoped for tjenester. Dersom familien ønsker refusjon for tjenester som allerede er betalt for de kan sende inn kvitteringer for disse tjenestene.

Denial

Søkere som blir nektet et stipend kan på nytt igjen i 12 måneder. Det finnes unntak fra denne regelen dersom de medisinske forholdene til barnet og deres behandlingsbehov har endret seg.

Parykk Tilskudd til barn

Parykk Tilskudd til barn


Brenne ofre, kreftpasienter og personer med alopecia areata alle oppleve en tilstand som kalles medisinsk håravfall, noe som er spesielt vanskelig for små barn og deres familier. Mens medisinsk hårtap kan være fysisk og følelsesmessig problematisk for barn, er kostnaden for en parykk ofte bare ett av mange utgifter som familier står overfor når du arbeider med disse forholdene. Tilskudd og donert parykker gjøre det enklere for foreldre å gjenopprette sine barns hår.

Låser av kjærlighet

Låser av kjærlighet serverer barn under 21 år i USA og Canada som har opplevd langvarig hårtap for noen medisinsk grunn, inkludert alopecia areata eller kreftbehandling. Låser av Kjærlighet bruker donert menneskelig hår til å lage hår protetikk. Protetikk skapt av låser av kjærlighet er donert til kvalifiserte barn eller gitt til en lav kostnad, avhengig av familiens nivå økonomisk nød. Låser av kjærlighet er en ideell organisasjon som er avhengig av donor støtte for å lage parykker til barn; de fleste av hairpieces Locks of Love skaper ville detaljhandel for flere tusen dollar. Parykker Locks of Love gir har en vakuumpakningen for å holde dem trygge på hodet. De kan brukes mens du svømmer og vasket i dusjen.

Låser av kjærlighet
234 Southern Blvd.
West Palm Beach, FL 33405
561-833-7332
locksoflove.org

Parykker for Kids

Parykker for Barn er en ideell organisasjon som gir parykker for barn under 18 år som har medisinsk hårtap eller annen grunn, for eksempel brannskader, kreft behandling eller alopecia areata, og har ikke råd til kostnadene for en parykk. Parykker for Barn godtar donasjoner av hår eller økonomisk bistand, og utgir instruksjoner på nettet for hvordan å kutte en hestehale for donasjon. Frisører kan bli aktive med parykker for barn ved å delta i nettverk av deltakende salonger og vise et klistremerke i sitt vindu. Salonger kan også bli filialer og får spesiell opplæring for styling parykker for barn.

Parykker for Kids
24231 Senter Ridge Rd.
Westlake, OH 44145
440-333-4433
wigsforkids.org

National Barnekreftforeningen

The National Barnekreftforeningen (NCCer) gir økonomisk støtte til lavinntektsfamilier med barn som har blitt diagnostisert med kreft. NCCer tilskudd er direkte økonomiske tildelinger som kan brukes for helseforsikring, transport til behandlingssentre, måltider og losji under behandling. NCCer tildelinger også dekke eventuelle medisinske utgifter som ikke er betalt av forsikringen, inkludert parykker eller hairpieces. NCCer er en ideell organisasjon viet til å gi økonomisk støtte til behandling av barn kreft.

National Barnekreftforeningen
Pasient og familietjenester
1 S. Memorial Dr., Suite 800
Saint Louis, MO 63102
800-532-6459
barn-cancer.org

Barnas Body-Image Foundation

Barnas Body-Image Foundation er en ideell organisasjon bemannet av frivillige og viet til å øke barns tilgang til allierte helsetjenester. Barnas Body-Image Foundation gir begrenset økonomisk bistand for barn som trenger allierte helsetjenester som parykker og andre proteser, rådgivning eller rehabilitering. For å være kvalifisert, må familier indikere økonomisk nød som følge av foreldre arbeidsledighet, mangel på medisinsk forsikring eller har inntekt som er under 250 prosent av fattigdomsgrensen utgitt av Helse og menneskelig service Fattigdom retningslinjer. Awards er begrenset til $ 500 per barn per økonomisk støtte forespørsel.

Barnas Body-Image Foundation
5195 Hampstead Village Center Way, Suite 106
New Albany, OH 43054
Childrensbodyimagefoundation.org

Tilskudd til kronisk syke barn

Tilskudd til kronisk syke barn


Kronisk syke barn kan akkumulere medisinske regninger for poliklinisk behandling, sykehusinnleggelser, kirurgi eller andre behandlinger, reseptbelagte medisiner og medisinsk utstyr. Familier kan ha problemer med å få endene møtes. Noen tilskudd til kronisk syke barn kan bidra til å lette byrden.

Tilskudd til medisinsk behandling

En rekke organisasjoner gi tilskudd for kronisk syke barn som trenger hjelp med å betale for medisinsk behandling. For eksempel gir den amerikanske Nyre fondet tilskudd til barn med nyresykdom. Den Brenda Mehling Cancer Fund hjelper barn med kreft.

Tilskudd til ikke-medisinsk behov

Noen tilskudd også gi penger for ikke-medisinske behov kronisk syke barn. For eksempel kan familier bruker bevilge penger fra Kelly Anne Dolan minnefond til å betale for ting som bolig og transport.

Søknad om tilskudd

Hver organisasjon som tilbyr tilskudd for kronisk syke barn har sin egen søknadsprosess. Kontakte organisasjonen du ønsker å bruke på for spesifikke instruksjoner. De fleste vil kreve noe fra lege som dokumenterer barnets tilstand, og verifisering av familiens inntekt.

Tilskudd til nyre dialysepasienter

Dialyse behandling kan være nødvendig for pasienter med nyre, men det kan også være svært kostbart. Den amerikanske Kidney Fund og National Kidney Foundation begge tilbyr pasienter økonomisk bistand for å dekke helseforsikring premiene, Medicare utgifter og andre behandlingsrelaterte utgifter som transport at forsikringen ikke dekker.

Hipp Grants

Ett alternativ som tilbys av American Kidney Fund (AKF) er The Health Insurance Premium Program (HIPP). Den dekker del B Medicare, Medigap, kommersielle og COBRA premie for dialysepasienter som har utilstrekkelige midler. Disse premieinnbetaling tillate pasientene å fortsette sin helseforsikring dekning når de ikke har råd til dem ellers.

Medicare del d Grants

Den AKF tilbyr Medicare Part D Program, som gir økonomisk støtte til dialysepasienter til å dekke kostnadene av reseptbelagte medisiner. Kvalifiserte pasienter kan få støtte til å hjelpe til med egenandeler, co-betalinger og dekning gap kostnader for medisiner dekkes av Medicare del D.

Sikkerhetsnett Grants

Sikkerhetsnett tilskudd fra AKF hjelp dialysepasienter med ut-av-lomme kostnader som kan dekke et bredt spekter av finansielle behov. Dette kan omfatte behandlingsspesifikke utgifter, medisiner, kosttilskudd, medisinsk utstyr, transport og reiser tjenester og katastrofehjelp.

Genzyme Patient Assistance Program

Den AKF og Genzyme Corporations partnerskap tilbyr programmer som gir Renvela og alle former for Hectorol til kvalifiserte pasienter som ikke har noen reseptbelagte stoffet dekning. Tilskuddet dekker opp til en fire-måneders forsyning og pasienter kan bruke på nytt.

National Kidney Foundation

Den NKF tilbyr en rekke finansielle hjelpeprogrammer, samt omfattende økonomisk rådgivning, for nyrepasienter. Tilskuddsordninger variere etter region; den NKF hjemmeside og lokale agentkontorer gi ytterligere detaljer.

Tilskudd i behandling av infertilitet

En ufruktbarhet diagnose er vanskelig nok å håndtere på egen hånd. Betale for infertilitetsbehandling bare legger fornærmelse til skade. Det er noen organisasjoner som gir tilskudd og stipend for infertilitetsbehandling avhengig av årsaken, økonomisk status og din forsikringsdekning.

Frukt Dreams IVF Scholarship

Fertile Dreams Organization gir tre stipender verdt $ 10 000 hver for å dekke kostnadene ved in vitro fertilisering. Interesserte må fylle ut en søknad, skrive et kort essay om sin ufruktbarhet historie, gi en skriftlig IVF anbefaling fra sin lege og gi økonomiske data. Lønn stubber og andre spørsmål om økonomi er ikke vant til å velge mottakere, men heller å finne ut at søkeren er økonomisk i stand til å ta vare på et barn.

Samme kjønn par er kvalifisert med bevis for forholdet stabilitet (dvs. lengden på forholdet, engasjement, etc.). Single kvinner er kvalifisert, men må gi detaljer om deres støtteapparat og planer om håndtering aleneomsorg for barn. Den kvinnelige partner under prosedyren må være mindre enn 40 ved tidspunktet for IVF syklus. Søkere må ha helseforsikring for å dekke graviditet, men tilskudd er kun tilgjengelig for de uten infertilitet dekning.

For mer informasjon, besøk fertiledreams.org.

Internasjonale råd for Infertilitet informasjonsspredning Scholarship

Det internasjonale råd for Infertilitet informasjonsspredning (INCIID) stipend gir en donert IVF syklus til par som kvalifiserer seg. Award er basert på finansielle behov, så vel som medisinsk behov. Søkere må dokumentere fra sin lege om at IVF er medisinsk nødvendig. Søkere må ikke ha ufruktbarhet forsikring.

For å bli vurdert, må søkere være en medvirkende medlem av INCIID organisasjon, donere minst $ 55 per år.

For mer informasjon, besøk inciid.org.

Cade Foundation Grant

Den Tinina Q. Cade Foundation gir tilskudd på opp til $ 10.000 for infertilitetsbehandling eller innenlands adopsjon. Søkere må fullføre en fullstendig søknad (tilgjengelig 15 juli i året før tilskuddet vil bli utstedt), være en amerikansk statsborger og bor i USA, gir dokumentert bevis på infertilitet og sende inn en $ 40 søknadsgebyr.

For mer informasjon, besøk cadefoundation.org.

New York State IVF Grant

Innbyggere i New York state kan kvalifisere for NYS IVF stipend, gitt gjennom Kreiner IVF and Associates. Tilskuddet dekker opp til to IVF sykluser, inkludert medisiner. Søkere må være en NY tilstand bosatt mellom 21 og 44 år gammel, har privat forsikring (ikke-statlig forsikring) og gjøre mindre enn $ 195 000 per år.

Pasienter med en svært lav sannsynlighet for suksess med IVF er ikke kvalifisert for tilskuddet. Forhold som kan gjengi en kvalifisert inkluderer unormale FSH nivåer, tre eller flere mislykkede IVF sykluser og flere IVF sykluser avlyst på grunn av dårlig respons.

For mer informasjon, visit.kreinerivf.com

East Coast Fertility IVF Grant

East Coast Fertilitetsklinikken gir IVF tilskudd til de som kvalifiserer. Søkere kan være fra hvor som helst i USA, så lenge de er villige til å reise til East Coast Fertilitet for behandling. Søkere må fylle ut en søknad og fullføre et kort intervju med ECF ansatte. Beslutninger fattes innen 24 timer etter innsending av papirer.

For mer informasjon, besøk kreinerivf.com.

Hvordan finne tilskudd og lån for fruktbarhet behandlinger

Hvordan finne tilskudd og lån for fruktbarhet behandlinger


Fertilitetsbehandling kan være svært dyrt for folk som er uforsikret eller hvis helseforsikring dekker ikke behandlinger. I noen stater forsikringsselskaper er pålagt å betale for ufruktbarhet behandlinger i henhold til helse-dekning og medisinske tilstand. Det finnes andre alternativer som er tilgjengelige for å finansiere kostnadene ved fruktbarhet narkotika og prosedyrer. Disse alternativene generelt krever søknad, papirarbeid og godkjenning.

Hvordan finne tilskudd og lån for fruktbarhet behandlinger

Skaff en ufruktbarhet diagnose fra din lege. Dette krever som regel at begge parter testes og at en lege beskriver årsakene til infertilitet. Få dokumentert bevis om din ufruktbarhet fra en lege. Enheter som tilbyr tilskudd og ufruktbarhet lån krever dokumentasjon av en medisinsk tilstand.

Sjekk din helseforsikring for infertilitet dekning. I noen stater er det obligatorisk at forsikringsselskaper dekker kostnadene for fruktbarhet behandlinger, inkludert testing, medisiner og medisinske prosedyrer. Ring din helseforsikring leverandøren og finne ut hvilke fertilitetsbehandling kan dekkes av den helsepolitikk.

Besøk din Statens Institutt for helse nettsted for å finne fruktbarhet tilskudd. Noen stater gi tilskudd til par som ikke kan få barn naturlig. I de fleste tilfeller er det et krav til bosted for å kvalifisere for disse statlige tilskudd. Les statens retningslinjer for tildeling av ufruktbarhet tilskudd.

Søk om en fruktbarhet lån. Ufrivillig långivere eller fruktbarhet nettverk gir finansiering med renter for infertilitet og IVF-behandlinger. Disse er private långivere gir medisinsk lån for folk som har blitt diagnostisert med infertilitet. Disse långivere generelt krever lege bekreftelse av infertilitet tilstand. Søknader kan gjennomføres på nettet med noen långivere godkjenne lån innen 48 timer.

Finn private foreninger og hjelpeorganisasjoner å få ufruktbarhet tilskudd. Noen nonprofit foreninger gi tilskudd til par for ufruktbarhet behandlinger. Noen av disse giverne er religiøse stiftelser og kan ha spesifikke krav, herunder medlemskap.

Hvordan stimulere binyrene uten tilskudd

Hvordan stimulere binyrene uten tilskudd


Kroppen har to binyrene, som ligger på toppen av nyrene, som spiller en viktig rolle i det endokrine systemet. De er ansvarlig for å produsere og utskille en rekke nødvendige hormoner, inkludert kortisol, adrenalin, adrenalin, noradrenalin, og andre. Binyrene også spille en viktig rolle i metabolismen av karbohydrater og blodsukker regulering. I tider med mye stress eller fysisk tvang, kan binyrene bli svekket og deres produksjon redusert, noe som kan ha en negativ effekt på din generelle helse. Mens mange resept og over skranke medisinering kosttilskudd eksisterer for å bidra til å øke adrenalin produksjonen, ved å følge disse trinnene er det mulig å stimulere binyrene uten tilskudd.

Hvordan stimulere binyrene uten tilskudd

Få minst 20 til 30 minutter med moderat trening hver dag. Aerob trening som gåing stimulerer binyrene og lindrer stress.

Unngå stress så mye som mulig. Langvarig anfall av fysisk og følelsesmessig stress som følge av arbeid, relasjoner, økonomi, og sykdom kan stamme binyrene. Hvis du befinner deg i en altfor stressende situasjon, iverksette tiltak for å lindre problemet, eller fjern deg fra de stressende omstendigheter.

Unngå alle kilder til koffein, alkohol og tobakk. Disse stoffene har negative toksiske effekter på binyrene, forårsaker dem til å jobbe hardere. Ved å fjerne disse stoffer, vil binyrene være i stand til å fungere mer effektivt.

Konsumere rikelig med frisk frukt og grønnsaker daglig, for å gi binyrene den nødvendige mengden av næringsstoffer de trenger for å fungere. Grønne bladgrønnsaker, rik på betakaroten, er viktig når du prøver å stimulere binyrene, som er hele korn.

Spis tre måltider i uken bestående av tunfisk, laks, eller dypt vann hav fisk. Disse næringsstoff tett proteinkilder inneholder Omega-3 fettsyrer, som stimulerer immunsystemet.

Unngå mat som plasserer unødvendig belastning på binyrene som rødt kjøtt, svært bearbeidet mat, sukker, brus, hvitt mel, fett, stekt mat, skinke og svinekjøtt. Ved å fjerne disse tingene fra kosten din, vil dine binyrer kunne fungere på full kapasitet.

Opprettholde en sunn vekt for din høyde. Dette vil hjelpe kroppen din tåler tider med nød når de oppstår, og hindre unødvendig taxing av binyrene på grunn av overvekt problemer.

Hint

 • Gjør deg kjent med tegn og symptomer på adrenal sykdommer som Cushings og Addisons, og kontakt lege hvis du tror du kan lide av en adrenal lidelse.
 • Studer det daglige anbefalte ernæringsmessige retningslinjer for å støtte en sunn endokrine og immunsystem, og bruke det din ditt daglige liv.

Hvordan du best kan absorbere vitamin A tilskudd

Hvordan du best kan absorbere vitamin A tilskudd


Vitamin A er nødvendig for å opprettholde sunn hud, hindrer nattblindhet og beskytte mot kreft og andre sykdommer; det kan også bidra til å holde blodsukkeret balansert. Vitamin A er fettløselige og er oftest funnet i to former: prefabrikkerte vitamin A (eller retinol) og beta-karoten.

Hvordan du best kan absorbere vitamin A tilskudd

En ta vitamin A kosttilskudd med fet mat, som vil bidra med absorpsjon. Vitamin A behov for fett for å bli absorbert på riktig måte.

Ta vitaminene A og E sammen. Vitamin E som er nødvendig for vitamin A for å bli skikkelig metabolisert.

Ta sink med vitamin A hvis du bruker en sink supplement. Det hjelper også vitamin A forbrenne.

Røyking kan øke ditt behov. Vitamin A er en antioksidant og kan bidra til å beskytte mot frie radikaler skader forårsaket av røyking.

Unngå å bruke mineralolje avføringsmidler. De ødelegger vitamin A i kroppen.

Bruk antacids bare når du virkelig trenger det. De hemmer vitamin A absorpsjon.

Sjekk om reseptbelagte legemidler hemmer vitamin A absorpsjon. Noen stoffer gjør, slik som colchicin, som brukes for gikt, og flere kolesterol medisiner.

Reduser alkoholforbruket hvis du er en tung drikker. Foruten sin andre bivirkninger, vil alkohol påvirke vitamin A absorpsjon.

Vurder å bruke beta-karoten. Betakaroten er det som gir matvarer som søtpoteter og gresskar deres gul-oransje farge. Det er en forløper for vitamin A, og er ikke giftig selv i meget store doser.

Ta en beta-karoten kompleks heller enn enkelt karotenoider.

Ta andre mineraler hver for seg, ettersom de kan blokkere opptaket av karotenoider.

Bruk en micellized versjon av vitamin A hvis du er syk og trenger ekstra antioksidant beskyttelse. Micellized betyr at vitamin har gått gjennom en spesiell prosess som har gjort det vannløselige, slik at det nå er raskere absorbert.

Hint

 • De rikeste mat kilder til vitamin A er lever, tran, mørkegrønne og oransje grønnsaker og melkeprodukter.
 • Absorpsjon av vitamin A kan svekkes hvis du har en lidelse som hemmer fettopptaket, slik som pankreatitt, cøliaki eller cystisk fibrose. Sjekk med legen din, fordi du kan ha en mangel.
 • Unngå vitamin A tilskudd, samt noen kosmetiske eller hudpleie element som inneholder retinols, hvis du er gravid eller prøver å bli gravid - vitamin A kan være giftig for fosteret og kan forårsake fødselsskader.
 • Unngå å ta mega doser av vitamin A - mer enn 50.000 IE per dag - med mindre å gjøre det av legen din. Fordi vitamin A lagres i fettvev, kan det bygge seg opp i kroppen din og forårsake bivirkninger. Den anbefalte dosen er 7500 til 10.000 IE per dag.
 • Hvis du tar reseptbelagte medisiner, ta kontakt med lege eller apotek før du tar kosttilskudd.

Om Vitamin C-tilskudd

Vitamin C-tilskudd er en nyttig måte for mange mennesker å møte den anbefalte mengden av vitamin trengs i kosten hver dag. Den menneskelige kroppen krever visse nivåer av vitamin C for optimal helse og å danne kollagen og dentin, to strukturelle elementer viktig for kroppens samlede funksjon. De fleste friske voksne og barn får nok vitamin C fra sitt vanlige kosthold og trenger ikke kosttilskudd, men mange andre krever vitamin C-tilskudd for å gjøre opp for eventuelle mangler i dietten.

Betydning

Både kollagen, stoffet som gir struktur til ben, ligamenter, sener og blodårer, og dentin, det strukturelle element av tennene, kan bare dannes når visse nivåer av vitamin C er til stede i kroppen. Skjørbuk, en sykdom forårsaket av alvorlig vitamin C-mangel og svekkelsen av kollagen i kroppen som blir tydelig gjennom felles hevelse, lett blåmerker og tann og håravfall, gir vitnesbyrd til den viktige rollen av vitamin C.
Vitamin C er også brukt av kroppen som en antioksidant, og for å bidra til hjelp i absorpsjon av jern.

Funksjoner

Folk flest trenger ikke å ta vitamin C-tilskudd fordi så mange matvarer inneholder nok vitamin C for å nå de daglige minstekravene. Grønnsaker og frukt, særlig sitrusfrukter, generelt har høye nivåer av vitamin C, inkludert stifter som appelsiner, tomater, poteter, brokkoli, spinat, jordbær og grapefrukt.
Menn bør spise ca 90 milligram av vitamin C per dag, mens kvinner bør ta i ca 75 milligram.
Vitamin C-tilskudd inneholder vanligvis 60 milligram.

Forebygging / løsning

For å forhindre vitamin C mangler, er visse folk ofte rådet til å ta vitamin C-tilskudd av sine leger. Disse personene omfatter de med jernmangel som må ta jerntilskudd, folk med en ekstremt lav kosttilskudd vitamin C inntak, spesielt eldre, kvinner på p-piller som inneholder østrogen og folk som tar aspirin regelmessig. Personer med jernmangel rådes til å ta vitamin C-tilskudd fordi vitamin er kjent for å hjelpe i absorpsjon av jern. Østrogen og aspirin er kjent for å redusere vitamin C nivå i kroppen.

Fordeler

Bortsett fra å hindre skjørbuk og hjelpe til jern absorpsjon, har vitamin C andre viktige helsemessige fordeler. Vitamin C, verken levert av en vanlig diett eller i form av kosttilskudd, er en antioksidant som kan bidra til å forhindre forkjølelse og muligens også hjerteinfarkt, slag og visse kreftformer.

Advarsel

Mens vitamin C-tilskudd er trygge i seg selv, kan høye nivåer av inntak være giftig. Den høyeste anbefalte vitamin C inntak er 2000 milligram per dag - noe over som kan være giftig. Høye nivåer av vitamin C kan forstyrre magene og forårsake nyrestein, føre til anemi ved å ødelegge de røde blodlegemer i visse individer med et enzym-mangel og interferere med medikamenter, slik som blod tynnere warfarin.

Om Vitamin D-tilskudd

Om Vitamin D-tilskudd


Vitamin D har vært fokus for mange helseundersøkelser. Helse og ernæring eksperter anbefaler at de fleste av oss ikke får nok av vitamin. Konsekvenser kan inkludere dårlig helse, blant annet økt risiko for død av hjerneslag; hjerteinfarkt; og mortalitet av alle årsaker, inkludert kreft, infeksjoner og autoimmune sykdommer.

Betraktninger

Ifølge estimater, 1 milliard mennesker over hele verden er enten mangelfull på vitamin D eller har noen form for insuffisiens. En artikkel publisert juli 2007 i The New England Journal of Medicine anslår at vitamin D-mangel er vanlig hos voksne og barn, til tross for tillegg av vitamin-beriket mat til vårt kosthold.
De fleste vev og celler i legemet inneholder vitamin D-reseptorer, som er utformet for å konvertere inaktive 25-hydroksyvitamin D sirkulerer i legemet til den aktive formen, 1,25-dihydroksyvitamin D.
Vår største naturlige kilde til vitamin D er fra solskinn --- uten daglig solskinn, kroppen kan ikke konvertere vitamin D til sin aktive form. De fleste av oss ikke får nok sol, og heller ikke vi forbruker tilstrekkelige mengder av berikede matvarer for å dekke kroppens behov, noe som gjør vitamin D-tilskudd et levedyktig alternativ for sykdomsforebygging.

Teorier / Spekulasjoner

Tilstrekkelig nivå av vitamin D for kroppen fortsatt ikke er fastsatt. De fleste ernæringseksperter er enige om at uten sol eksponering, de fleste barn og voksne trenger ca 800 til 1000 IE (internasjonale enheter) av vitamin D daglig.

Betydning

Forebygge sykdom er ikke den eneste grunnen til at kroppen trenger vitamin D. Uten tilstrekkelig nivå, kalsium og fosfor blir dårlig absorbert i tarmen. Begge er viktig for bein helse og optimal cellefunksjon.

Forebygging / løsning

Inntak av vitamin D-tilskudd er anbefalt, i tillegg til 20 minutter med sol daglig. Matvarer som inneholder vitamin D er sopp og fet fisk. Melk, sveitsisk ost, befestet juice og frokostblandinger bør inngå i et sunt kosthold.
Vitamin D-tilskudd leveres som vitamin D2 eller vitamin D3. Vitamin D3 er antatt å være mer effektiv på grunn av fremstillingsprosessen, og den måten de metaboliseres. Begge skjemaene vil fungere i kombinasjon med inntak av vitamin D-rik mat.
Mange vitamin D-tilskudd har blitt omformulert til det mer lett metaboliseres vitamin D3. Spør på apoteket for en anbefaling, eller lese etiketten på flasken før du handler.

Advarsel

Mer er ikke bedre. Selv om det sjeldent, vitamin D-forgiftning kan (mer enn 50.000 IU pr dag) føre til høye nivåer av kalsium og fosfor i blodstrømmen, noe som fører til nyreproblemer.
Hvis du tar visse medisiner, kan du være på enda mer risiko for vitamin D-mangel. Eksempler på dette er Prednisolon, som kan føre til tap av beinmasse; vekt-tap stoffet Orlistat; og anfall lidelse medisiner fenobarbital og fenytoin (Dilantin).

Tilskudd til barn Heart Health

Mange organisasjoner tilbyr programmer for å få barn interessert i hjerte helse. Grants er også tilgjengelig for personer på jakt etter midler til å betale for aktiviteter og arrangementer for å bidra til å utdanne barn om hjertet helse.

Hoppe tau for hjertet

Den hoppetau for hjerte Grant Program tillater koordinatorer i USA for å søke om stipend. Programmet inkluderer medlemskap til American Alliance for Health, Physical Education, Recreation and Dance (AAHPERD), et sertifikat til å kjøpe utstyr som brukes for en kroppsøving hendelsen. Tilskuddet inkluderer også en tur til landsmøtet for AAHPERD.

Sunt hjerte

Hjerte Forskning i Storbritannia tilbyr en rekke sunt hjerte Grants. Hjerte Forskning gir tilskudd til lokale grupper og organisasjoner, så vel som for dem å drive forskning.

Hoops for hjerte

The Hoops For Hjerte Grant Program tillater koordinatorer i USA for å søke om stipend. Tilskuddet programmet har likheter å hoppe tau for hjertet. Begge stipendprogram mottar sponsorstøtte fra den amerikanske Alliance for Health, Physical Education, Recreation and Dance (AAHPERD). Tilskuddet Programmet inkluderer medlemskap til AAHPERD, til et sertifikat for å kjøpe utstyr brukes til å sette på en kroppsøving hendelsen. En tur til landsmøtet for AAHPERD er også inkludert i tilskuddet.

Barnas Hjertefondet

Foreldrene til barn som led av hjertelidelser startet Barnas Hjertefondet. Organisasjonen gir tilskudd og støtte til aktiviteter samt forskning.
Barnas Hjerte fondet gir tilskudd og støtte til aktiviteter, forskning og mer.

NY sunt hjerte

The Department of Health i staten New York tilbyr et tilskudd kalt "Comprehensive School helsepolitikk for Tobacco, fysisk aktivitet og ernæring." Ifølge Department of Health nettsted for New York bevilge bruksområder inkluderer programmer for "sunt hjerte."

Magnesium tilskudd Informasjon

Som en helsebevisste individ, du bruker tid på å forske vitaminer og mineraler - hva deres funksjoner er, og om du trenger mer eller mindre av noe for helsen din. Av det store utvalget av næringsstoffer som alle trenger for optimal helse og ytelse, er magnesium en, og noen ganger magnesium tilskudd er nødvendig for din beste helse.

Magnesium Funksjon

The New York Times Health Guide rapporterer at funksjonene til magnesium er mange. Uten nok magnesium, vil kroppen din ikke være i stand til å produsere protein så effektivt, ville produksjon og transport av energi gjennom kroppen din lider og mange enzymer ville miste sin evne til å skape nødvendige biokjemiske reaksjoner i kroppen. Magnesium hjelper også med sammentrekning og avslapping av muskler.

I tillegg støtter magenesium et sunt immunforsvar, hjertefunksjon og sterke bein ifølge National Institute of Health Office of Kosttilskudd.

Kilder til Magnesium

Før de bestemmer seg for å ta en magnesium supplement, bruke tid på å utforske mat kilder til magnesium. Mat kilder er bedre alternativer for å få vitaminer og mineraler.

Grønne grønnsaker som spinat er gode kilder til magnesium, som er belgfrukter og nøtter. Havrekli og brun ris er også sunne kilder til magnesium. Selv vann fra springen gir noen magnesium - jo hardere vannet, jo bedre. Gresskar og squash frø, hyse, kveite, kli frokostblandinger, tunfisk og bokhvete mel er eksempler på andre magnesium-rik mat.

Hvor mye Magnesium trenger du?

Daglige anbefalte verdier for magnesium er målt i milligram (mg).

Ifølge National Institute of Health Office of Kosttilskudd, barn i alderen 1-3 krever 80 mg per dag, mens alderen 4 til 8 krever 130 mg, og 9 til 13 behovet 240mg hver dag.

Etter 14 år er kravene til magnesium varierer etter kjønn. Aldre 14 til 18 kreve 410 mg for menn og 360mg for kvinner. Menn alder 19-30 krever 400mg og kvinner trenger 310 mg magnesium hver dag. Menn eldre enn 31 trenger 420mg og kvinner eldre enn 31 krever 320 mg.

Forhold som er forårsaket av magnesiummangel

Carolyn Dean, MD, melder ND at magnesiummangel kan utløse eller føre til en rekke problemer, inkludert angst og panikkanfall, blodpropp, cystitt, depresjon, trøtthet, hjertesykdom, hypoglykemi, nyre og leversykdom, nerveproblemer, osteoporose og tann forfall.

Dr. Dean antyder også at mer magnesium, kanskje to ganger den daglige anbefalte mengden, er best for optimal helse.

Magnesium tilskudd

Hvis du føler at du ikke får nok magnesium selv med et sunt og variert kosthold, bør du ta en magnesium supplement. Magnesium kan være av magnesium-citrat, magnesium-glukonat eller magnesium laktat, som alle er relativt lett absorberes av kroppen. Det kan være lurt å se etter en tid utgivelsen supplement for å forbedre absorpsjon.

Bivirkninger av vitamin D-tilskudd

Ifølge Medline Plus, spiller vitamin D en rolle i blodet vårt og bein styrke ved å opprettholde fosfor og kalsium nivåer. Selv om vitamin D tolereres godt av de fleste, er det noen bivirkninger å se opp for.

Betraktninger

Ta deg vitamin D supplement som anvist, uten å ta mer enn anbefalt dose. Ikke tygg eller knus vitamin D kapsler som de kan miste sin effektivitet, ifølge MedicineNet.com.

Symptomer

Ifølge medicinenet, tegn på at du kanskje lider av vitamin D bivirkninger inkluderer appetitt endringer, skjelettsmerter, svimmelhet, munntørrhet, hodepine, økt tørste og vannlating, kvalme, muskelsmerter, svakhet, magekramper, vekttap og brekninger. Rapportere eventuelle bivirkning symptomer med legen din.

Effekter

Ifølge Medline Plus, kan vitamin D føre til overdreven kalkavleiringer i nyrer, forstyrre deres funksjon. Ring legen din dersom du opplever nyre smerte.

Forebygging / løsning

Før du tar et vitamin D tilskudd, spør legen din om det kan samhandle med noen reseptbelagte legemidler du kan ta. Ifølge medicinenet Interaksjoner kan forekomme med legemidler som inneholder digoxin, barbiturater, verapamil, og fenytoin. Også, sier Medline Plus at unormal hjerterytme kan oppstå fra å ta vitamin D med urte kosttilskudd.

Advarsel

Overdosering av vitamin D kan føre til tap av beinmasse og hyperkalsemi, eller for høye kalsiumnivåer i kroppen. Ifølge Medline Plus, er ubehandlet hyperkalsemi livstruende.

Trenger du Omega-3 tilskudd og en multivitamin?

Trenger du Omega-3 tilskudd og en multivitamin?


Når rydde opp din diett og gjøre sunne vaner, kan du vurdere kosttilskudd. Mens kosttilskudd er ikke avgjørende på noen måte, og du bør ikke ta dem uten å konsultere lege, kan kosttilskudd fungere som næringsstoff "forsikring", så du er dekket i tilfelle kostholdet ditt kommer til kort. Omega-3 kosttilskudd bidra til å gi essensielle fettsyrer mangler i mange amerikanernes dietter, men multivitaminer vanligvis ikke er så nyttig hvis du allerede spiser sunt.

Lære om Omega-3

Omega-3 fettsyrer kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom og kan også redusere risikoen for å utvikle kreft, Alzheimers sykdom og depresjon. De tre typer av omega-3 fettsyrer er EPA og DHA - som er til stede i fet fisk - samt ALA, som du finner i nøtter og frø som flaxseeds og valnøtter. EPA og DHA er de to typene som du virkelig trenger, som kroppen finner det vanskelig å konvertere ALA til en brukbar form.

Grunnleggende om Multivitamins

I USA, de fleste multivitaminer inneholder 100 prosent av anbefalt daglig inntak av minst 13 forskjellige næringsstoffer. Disse er tiamin, riboflavin, vitamin B-6, vitamin B-12, folinsyre, niacin, pantotensyre, mangan, molybden, sink, krom, kobber og jod. Selv om dette høres potensielt lovende, kan du få alt dette fra selve maten. Derfor kan multivitaminer bare være en fordel hvis en eller annen grunn at du ikke spiser et balansert og variert kosthold.

Viktigheten av et sunt kosthold

Å få de anbefalte inntak av både omega-3 og vitaminer og mineraler bør være gjennomførbart gjennom kosten alene. Du trenger rundt 250 milligram EPA og DHA hver dag, noe som tilsvarer å spise rundt 8 gram per uke av fet fisk, for eksempel laks eller sardiner. Likeledes legger en multivitamin i kostholdet ditt er usannsynlig å få til vesentlige forbedringer i helse, bemerker Miriam Nelson, direktør i John Hancock Research Center ved Tufts University.

Bekymringer og Betraktninger

Du kan kreve en omega-3 tilskudd hvis du er vegetarianer, som de fleste vegetariske matvarer ikke gir tilstrekkelig EPA og DHA. I tillegg kan de med en historie med hjertesykdom dra nytte av en høyere omega-3 inntak, noe som ville gjøre et supplement en enklere måte å konsumere nok omega-3. Hvis du rett og slett ikke liker fisk, kan fiskeolje kosttilskudd være en alternativ måte å få omega-3 fettsyrer. Forutsatt at du spiser et balansert kosthold som inneholder rikelig med frukt og grønnsaker, hele korn, magre proteiner, meieriprodukter og sunt fett, trenger du kanskje ikke en multivitamin med mindre annet er avtalt med din lege. Sjekk alltid med legen din før innføring av nye kosttilskudd, spesielt hvis du er på medisiner, fordi fiskeolje kan samhandle med noen resepter. Doing multivitaminer kan forårsake magesyke, mens for mye omega-3 i form av fiskeoljer kan redusere immunforsvaret aktivitet og føre til kvalme og halsbrann.

Kilder til tilskudd av kalsium

Kilder til tilskudd av kalsium


Kalsium, det mest tallrike mineral i menneskekroppen, er avgjørende for mange viktige funksjoner, inkludert ben, og tann helse, blodstrøm og et sunt nervesystem. Voksne trenger 1000 mg kalsium per dag, som de kan skaffe fra meieriprodukter, grønnsaker og de fleste korn, ifølge National Institutes of Health. Hvis de ikke klarer å få nok kalsium fra mat kilder, kan kosttilskudd hjelpe folk møte sine daglige behov. Enkeltpersoner å ta reseptbelagte medisiner bør rådføre seg med lege før du legger en supplerende kilde til kalsium til kostholdet.

Calcium Citrate

Kalsium citrate gir et surt miljø som oppmuntrer den beste kalsium absorpsjon. Fordi det leverer dette miljøet på egen hånd, kan du ta dette tillegget som helst i løpet av dagen, på en full eller tom mage. Kalsium citrate er mangel på kalsium, skjønt, og en person som bruker det som en supplerende kilde til kalsium trenger å konsumere et større antall piller for å møte hennes daglige behov, indikerer HealthCastle. Kalsium er den faktiske mengden kalsium i hver pille kroppen kan absorbere. Folk som har acid reflux sykdom, derimot, kan finne kalsium citrate utålelig.

Kalsiumkarbonat

De fleste kalsiumtilskudd er tilgjengelige er kalsiumkarbonat. Bortsett fra å være en supplerende kilde til kalsium, er det også brukes til å behandle dårlig fordøyelse, halsbrann og urolig mage, basert på informasjon fra det amerikanske National Library of Medicine. Denne typen tilskudd av kalsium krever en syrlig magen miljø for absorpsjon, så det bør tas etter at du har spist et måltid. Coral kalsium, men markedsføres som en kur-all for ca 200 forskjellige medisinske tilstander, er egentlig bare kalsiumkarbonat.

Kalsiumglukonat

Kalsiumglukonat, en lett absorberbare supplement, er en luktfri, smakløs kalsium salt. I tillegg til påfylling av kalsium, er dette tillegget også brukes til behandling av forgiftning fluorid. På grunn av sin absorption rate, er kalsiumglukonat veldig populært, men det er også lav i kalsium. For å møte dine daglige kalsiumbehov ved hjelp av dette tillegget, vil du måtte ta en stor mengde per dag, ifølge HealthCastle.

Omega-3 tilskudd og bivirkninger

Omega-3 fettsyren er et viktig næringsstoff for legemet, men kan ikke produseres naturlig. Det er funnet i mat eller kosttilskudd, og er viktig for både hjerne og hjerte-funksjon. Det er svært få bivirkninger forbundet med Omega-3 tilskudd, og de fleste er knyttet til enten store eller lav kvalitet doser.

Vitamin Poisoning

Vitamin forgiftning er en bivirkning av å ta for mye omega-3 fiskeolje. Sannsynligheten for vitamin forgiftning øker også hvis du tar leveren baserte fiskeolje i motsetning til fisk kroppen olje.

Heavy Metal Poisoning

Lavere kvalitet Omega-3 fiskeolje kosttilskudd kan ha spor av heavy metal, inkludert kvikksølv og bly. En større dose (mer enn 3 gram) kan føre til at spormengder til å resultere i tungmetallforgiftning.

Diaré

Diaré er en bivirkning assosiert med lavere kvalitet kosttilskudd eller de første doser av Omega-3 fiskeoljer. Tid utgivelsen formler begrense diaré.

Bad Breath

Inntar en høy dose av fiskeolje kan føre til dårlig ånde. En annen årsak til dårlig ånde er dårlig kvalitet eller gammel fiskeolje.

Kvalme

Omega-3 fiskeolje kosttilskudd som er vanskelig å fordøye kan føre til kvalme. Bytte til en mer lettfordøyelig formel kan eliminere denne bivirkningen.