Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for en frittliggende Retina

Mens det kan være best å se en profesjonell å reparere en frittliggende netthinnen, er det noen måter å bidra til å sikre et tilbakefall av skaden er sjelden. Slike midler er lett skaffes og like lett gjøres hjemme for å forbedre og styrke synet etter operasjonen.

Betraktninger

En frittliggende netthinnen er ikke alltid på grunn av en skade. Mange andre faktorer kan tilskrives en frittliggende netthinnen, inkludert alder og genetikk. Et øye-slipp løsning med ren, hvit svovelpulver og salt er en svært levedyktig, enkel og naturlig måte å hjelpe netthinnen gjenopprette etter at den er sydd på igjen. Den rene, hvite svovelpulver kommer fra havet og er 100 prosent vannoppløselig. Det kan blandes med saltløsning, så vel som 98 prosent rent aloe gel (for dens regenerative og antibakterielle egenskaper) for å styrke øyne, spesielt retinae.

Identifikasjon

De første symptomer på en frittliggende netthinnen kan være utseendet av lette gnister i synsfeltet. Dette kan bli etterfulgt av en følelse av flytende svarte flekker kombinert med tilstedeværelsen av merk uskarpt syn, særlig periferi. Dette er en alvorlig tilstand som kan føre til permanent blindhet, noe som gjør umiddelbar diagnose og behandling ekstremt viktig. Spontan reattachment sjelden skjer med netthinnen. I de fleste tilfeller er en kirurgisk prosedyre for å feste netthinnen er nødvendig for å gjenopprette eventuelt normalt syn, men flere prosedyrer kan være nødvendig, avhengig av omfanget av skaden. Ifølge EyeHelp.co.uk, om lag én av 10 000 mennesker lider skade hvert år.

Advarsel

Det kan være en bit av stikkende fra den svovel-løsning øyedråper, og i så fall bare å redusere mengden av svovel (og aloe, om nødvendig) ble tilsatt til oppløsningen.