Digidexo.com

Hvordan å vite hvem faren til barnet mitt er hvis jeg sov med mer enn én person

Hvordan å vite hvem faren til barnet mitt er hvis jeg sov med mer enn én person


Å ha en baby bør være en fantastisk opplevelse, men hvis du er usikker på hvem faren er, kan det vanskelig både følelsesmessig og juridisk. Den enkleste måten å finne ut hvem faren til barnet ditt er, er å ta en farskapstest ved å teste de potensielle fedre 'DNA. Du kan ta testen hjemme, men disse er ikke tillatelig i retten. Hvis du trenger å bestemme opphav juridiske årsaker, bør du få det gjort i et godkjent anlegg.

Hvordan å vite hvem faren til barnet mitt er hvis jeg sov med mer enn én person

•  Bestill time hos fastlegen din for å diskutere hva slags farskapstest du vil. Hvis du bare har en for fred i sinnet, kan et hjem kit være enklere. Men hvis du trenger å bestemme opphav juridiske årsaker, får legen din for å anbefale en lisensiert og akkreditert anlegget. Hvis du bruker et hjem kit, få legen din for å anbefale en pålitelig nettsted for å bestille din kit.

Kontakt alle mennesker som trenger å bli testet. Dette inkluderer moren, barnet og alle som potensielt kan være far.

Samle DNA-prøver fra alle, enten gjennom en liten blodprøve eller ved swabbing innsiden av kinnet. Hvis du får testet på et senter, vil de gjøre dette for deg. Hvis du bruker en hjemme-kit, følg nøye instruksjonene og sende prøvene tilbake i separate konvolutter til laboratoriet.

Vent på resultatene. De bør vanligvis kommer i løpet av en uke, og i noen tilfeller kan du betale for en raskere service. DNA-tester er nesten 100 prosent nøyaktig.

Hint

  • Tenk å få litt veiledning for deg selv og barnet ditt i løpet av prosessen, som DNA-testing kan være mentalt utfordrende.
  • Innbyggere i New York state trenger for å få tillatelse fra sin lege før du bestiller en farskap hjem test.