Digidexo.com

Hvordan Clean Riper på Briller

Hvordan Clean Riper på Briller


Briller er dyrt, så du vil ha dem til å vare så lenge som mulig. Hver nå og da, kan det hende du får en ripe på dem; disse riper kan gjøre det vanskeligere for deg å se. Du kan ikke ignorere dem, fordi de ikke vil gå bort. Heldigvis er det noen ting du kan gjøre for å rense riper, slik at du kan få mest mulig ut av brillene uten å måtte erstatte linsene.

Bruksanvisning

•  Påfør Armour Etch til riper. Sett litt av det på en Q-tip og gjelder for alle de riper på linsene. La Armour Etch sitte i 5 minutter. Skyll linsene med varmt vann, og dine riper vil bli borte.

Dryss Old Dutch Cleanser på dine briller og gni inn med en gammel fille. Arbeide det inn i de riper i ca. 3 til 5 minutter. Skyll av med kaldt vann.

Åpne en pakke med Mr. Clean magiske Eraser. Dette produktet er ikke bare bra for rengjøring av kjøkkenet eller badet, men faktisk kan rengjøre riper på dine briller. Arbeid viskelæret over riper i 1 minutt og skyll av med varmt vann.

Arbeid noen tannkrem som inneholder natron i dine riper. Du kan bruke en Q-tip til å gjøre dette. Vent i 5 minutter og skyll rent. Dine riper vil være minimal, om ikke helt borte. Hvis du ikke har tannkrem med natron i det, kan du lage en pasta av natron og vann. Sakte tilsett vann til du får den konsistensen av en tannkrem.

Bruk Mothers Carnuba renere voks. (Kjøpe 16-oz. Flytende voks.) Squirt litt på en gammel fille og arbeid over dine riper i 3 til 5 minutter. Skyll av og bruke resten av voks for å skinne bilen din, så det ikke går til spille.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper brillene dine, betale litt ekstra for scratch belegg. Det er verdt det, og du vil ha mindre problemer med riper i fremtiden. Hvis butikken ikke har Armour Etch, kan du kjøpe Whinks stedet.