Digidexo.com

Sun Lamp Therapy

Sun Lamp Therapy


Hvis du opplever hyppige tilfeller av blues i løpet av de kortere dager på vinteren, eller fra å tilbringe timer arbeider innendørs uten å bli eksponert for sollys, kan du dra nytte av en SAD sol lampe. SAD lysterapi behandler Seasonal Affective Disorder med full-spektrum lys, som etterligner den full-spektrum optisk glans av sollys. Gjentatt eksponering for full-spektrum lys fra sol lamper produserer biokjemiske forandringer i hjernen som vil bidra til å løfte ditt humør. Ifølge Columbia University, i studier med pasienter som brukte en full-spektrum sun lampe å behandle sine triste, tre fjerde viste minske sine depressive symptomer.

Typer

Hvis du sitter ved et skrivebord i flere timer hver dag, bør du vurdere å kjøpe en stasjonær sol lampe eller lysboks. Søn skrivebordslamper og lightboxes er små nok til å passe på skrivebordet, og behandle deg med gunstig fullspektrum lys mens youâ € ™ re arbeider.

Gulv full spektrum sol lamper kan plasseres i en hvilken som helst plass i din stue. De har fleksible Goosenecks, kommer med dimmere slik at du kan justere lysstyrken, og gi full-spektrum lys mens youâ € ™ re lesing, tv-titting, sy eller spise måltider.

Hvis du reiser ofte, bærbare full spektrum sol lamper er små, lette, og designet for å passe inn i en koffert for å gi deg full spektrum lys behandlinger mens du er på veien.

Sun lampe lysintensitet er målt i belysning enheter kalt LUX. Kjøp en modell som er minst 10.000 LUX for optimale full spektrum lys healing fordeler.

Behandling

For effektiv behandling med full-spektrum lys terapi, sitte foran din lysterapi sun lampe hver dag fra 30 minutter til tidlig ettermiddag. Etter hvert som du blir mer komfortabel med å bruke solen lampe, sakte øke tiden du er utsatt for full-spektrum lys.

Sitte så nær solen lampe som mulig med lysene på, omtrent en armlengde eller 20 inches unna. Ikke døse eller sove; Øynene dine trenger å være åpen for å dra full nytte av full-spektrum lysbehandling. Ansiktet og kroppen bør utsettes for lys, men unngå å se direkte inn i den. Fortsette med dine vanlige aktiviteter, som bør belyses av full-spektrum lys.

Unngå å bruke solen lampe i kveld, fordi det kan forstyrre normal søvn mønster og forårsake søvnløshet.