Digidexo.com

Hvordan behandle sprø negler

Hvordan behandle sprø negler


Sprø negler er et vanlig problem med mange mennesker. Sprø negler forekommer i de kalde vintermånedene enn de varmere sommermånedene. Sprø negler skyldes negler eller tåneglene blir altfor tørr. De ser fillete og bryte veldig enkelt. Det finnes noen måter å styrke og behandle dine sprø negler.

Bruksanvisning

•  Beskytt hendene mens oppvasken. Slitasje tynne hvite bomullshansker under din gummioppvaskhansker. Vann vasker bort overflaten oljer på neglene. Når hendene er i gummihansker bare, de plass og vann gjør finne sin vei inn i hanskene. Bomullshansker vil absorbere eventuell fuktighet og transportere den vekk fra neglene.

•  Hold deg hydrert. Drikk rikelig med vann fordi dehydrering vil føre til sprø negler. 8-8 unse glass vann anbefales.

Bruk fuktighetskrem på neglene. En tykk fuktighetskrem vil ikke bare hjelpe huden å holde på fuktigheten, men neglene også.

Bruk en neglelakk som ikke inneholder formaldehyd. Formaldehyd er ofte funnet i polerer laget for herding negler, men det kan skade og tørke neglene ytterligere.

Har litt gelatin. Bland din favoritt merke og smaken av gelatin, drikke den varm eller spise det på den tradisjonelle måten. Gelatin arbeider fra innsiden for å styrke neglene.

6. Påfør vaselin på neglene er dekket av hvite bomullshansker ved rengjøring av huset. Husholdning kjemikalier er svært tøffe og skadelig for neglene som vil føre til sprø ødelagte negler.

Spis godt og ta en multivitamin daglig. Sørg for å spise rikelig med frukt og grønnsaker og ta vitaminer til å vokse sunne negler.