Digidexo.com

Naturlige urter for Neck & Back Pain

Naturlige urter for Neck & Back Pain


Nakke og ryggsmerter er svært vanlige plager og søken etter alternative behandlinger har økt som vi lærer om de uønskede effektene av kommersielle medisiner, inkludert paracetamol. Naturlige urter er en rute du kan ta for å hjelpe disken og lette nakke og ryggsmerter.

Betraktninger

Ifølge National Pain Foundation, kan noen nakke og ryggsmerter være forårsaket av indre organer som ikke engang i nærheten av ryggraden eller tilbake. Hvis du opplever vedvarende eller kroniske smerter, bør du kontakte lege eller en nevrolog for å hjelpe finne årsaken til problemet. Og selv om mange naturlige urter er antatt å være trygge, kanskje noen har bivirkninger av sine egne. Når du vurderer å ta naturlige urter for nakke- og ryggsmerter, forskning National Institutes of Health nettsted (nlm.nih.gov) for å se etter mulige interaksjoner og forsiktighetsregler.

Willow Bark

White willow bark inneholder salicin, som fungerer som et smertestillende og anti-inflammatorisk mye som aspirin. Faktisk, de kjente gunstige effektene av salicin førte til utviklingen av aspirin i 1800. Willow bark kan svelges som en te eller tinktur eller i kapsler og pulver. Det te kan gjøres med 2 ts. av tørket bark blandet i 8 oz. vann. Kok vannet og bark, deretter småkoke på svak varme i 10 minutter; la det bratt i ytterligere 30 minutter og drikke 2-3 ganger daglig.

Willow bark bør ikke brukes av personer som er følsomme for aspirin, gravid eller ammer. Det bør ikke gis til barn og ungdom under 16 år.

Capsicum

Capsicum er den kjemiske som gir chili og visse paprika deres fieriness. Når den brukes lokalt, er det en effektiv naturlig urt for lindrende nakke- og ryggsmerter. Det er mange salver selges som inneholder capsaicin, men du kan også lage din egen krem ​​hjemme. Bruk hvilken som helst hvit kuldekrem eller hudkrem og legge til en liten mengde rød pepper til blandingen blir rosa. Aldri gjelder sensitiv eller skadet hud.

Djevelens Claw

Djevelens klo (Harpagophytum procumbens) er en plante innfødt til Sør-Afrika. Det er mye brukt for smertelindring og som en anti-inflammatorisk med god vitenskapelig dokumentasjon som støtter disse påstandene, ifølge National Institutes of Health. Det er spesielt nyttig for smerter i korsryggen, men brukes for nakkesmerter i tillegg. Du kan kjøpe te, salver, tinkturer og kapsler som inneholder djevelens klo.

Forsiktighet bør brukes i referanse til dose, og mange mennesker er avhengige av kommersielt solgt kapsler for å få riktig dosering. Hvis du lider av mageproblemer eller hjerteproblemer, bør du kontakte lege før du tar djevelens klo. Kvinner som er gravide eller ammer bør ikke bruke denne urten i noen form.

Nyttige Teas

Andre naturlige urter for nakke og ryggsmerter inkluderer te laget av kamille, rosmarin, vendelrot og johannesurt. De tre første er tenkt å berolige muskelkramper og betente muskler. Johannesurt er brukt for nerve smerter, men kan ha noen uønskede bivirkninger hvis de tas med visse medisiner; alltid gjøre undersøkelser for å lære om de forholdsregler og bivirkninger forbundet med naturlige urtemedisiner.